Mr.Kyblik Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 tak lednice je sice skoro plná, ale nic co bych si ted dal asi začnu držet hladovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Ja jdu s klukama na vodecku a tataracka a ovarek a skopove raznici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Ja jdu s klukama na vodecku a tataracka a ovarek a skopove raznici jo tak to mazej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Kliiid , nejdriv sprha , kapku pristrihnout plovous a pak muzu mazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Ja jdu s klukama na vodecku a tataracka a ovarek a skopove raznici já já chci takyyyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 No pokud svihnes za hodku kolem tisicovky km tak jsi zvanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Tak další pauzička Hodil jsem do sebe smažáka a grilovyný rambůrky. No a pak ještě jogurtík a jalíčko a budu spokojenej Při cestě dom naházim pár driftů s Fáčkem... Jééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 ty tam máš těch pauz nák hodně ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Poooockej , jakto zes nejel na kole ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 No za to právě může to PS Já vyjíždím do práce na bajku vždy před 13 hodinou. Za půl hodinky dorazím,dám spršku,sváču a jdu makat. No ale dneska mi kámoš ten PS vezl a přijel až ve 13:20. Na bajk už nebyl čas... A co se týče přestáveček. CNC seřizovač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Vy mate cas to znam mam na to skolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Když mašiny jedou a opice makaj...Já mám volnější režim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Opice=Operátor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Ondri:a to seš na mobilu nebo pc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Na PC Máme tu kontrolní středisko s 3D měřením,ruční měřidla a asi 6 kompů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Tak ja mizim se sprasit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 užij si to ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Čus čus a dej si i za mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 za tebe radši néé,by si netrefil domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 No povídal něco o žranici Ta mě zajímá víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 doma si dáš kolečko salámu a rohlík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 No to si děláš srandu Co myslíš že tady na stole mám ? Vysočinu a rohlíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 to je divný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 No joo, tak jsem línej si jít něco exkluzivnějšího udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 ale aspon máš změnu v salámu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.