Prosinec 12, 201212 r Vše slabé právě... Chci něco kde budu posranej strachy Ale člověk už toho asi viděl tolik,že už ho nic moc nepřekvapí... Jako malej sem měl hrůzu z horororu Zlí mrtví
Prosinec 12, 201212 r Tedy u filmu Sinister jsem měl 2x husí kůži a to je co říct...To je dobrá hnusárna
Prosinec 12, 201212 r Oni neznám... Ale ve Škole Rocku Jack Black alias MR Schneblee Oni probíral Oni zničili ozon,Oni zavřeli Williho a hodili do bazénu ,Oni jsou všude
Prosinec 13, 201212 r Ohladne hororov odporúčam azijské prerábky známych amerických hororov napr. Zmeškaný hovor či Japonský KRUH. Z vyprávania som počul že sú to dosť slušne to ide na nervy :D Upraveno Prosinec 13, 201212 r od Keso8
Prosinec 13, 201212 r Na horor není potřeba stahovat filmy - stačí vyjet po ránu na silnice v ČR.... To souhlasím!!! Tak například včera kolem našeho domu projeli 3x cestáři s radlicí nahoře a ani nesolili, to můžou rovnou sedět doma na prdeli.
Prosinec 13, 201212 r Anebo je půl pátý ráno, nebe vymetený, mráz jak v ruským filmu o Gulagu, já jedu na ranní do práce a proti mně každý druhý auto s rozsvícenýma mlhovkama - přitom o mlhu široko daleko ani nezavadit!
Prosinec 13, 201212 r Ohladne hororov odporúčam azijské prerábky známych amerických hororov napr. Zmeškaný hovor či Japonský KRUH. Z vyprávania som počul že sú to dosť slušne to ide na nervy :D to už tady Ondra zná a pro něj je to slabota :kol-28:
Prosinec 13, 201212 r Anebo je půl pátý ráno, nebe vymetený, mráz jak v ruským filmu o Gulagu, já jedu na ranní do práce a proti mně každý druhý auto s rozsvícenýma mlhovkama - přitom o mlhu široko daleko ani nezavadit! klasika..
Prosinec 13, 201212 r Jasný to je jak v Německu, tam jedeš večer z práce, jasná obloha hvězdičky svítí, oplněk v plný parádě a skopčáci rozvíceno na autě vše co jde, vypadají jak pouťová atrakce, prostě kokoti. Nu a když je mlha, slejvák nebo hustý sněžení, tak maj vše zhaslí a jedou snad jen na parkovačky. Nu prostě tlustý vepři bez mozků.
Prosinec 13, 201212 r Tak vcerejsi tataracek byl bozi a dnesni gulas z jelena no normalne basta jak cyp
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.