cerrtinka Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 paranormal activity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Mě se třeba líbí - Ve 3:15 zemřeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Vše slabé právě... Chci něco kde budu posranej strachy Ale člověk už toho asi viděl tolik,že už ho nic moc nepřekvapí... Jako malej sem měl hrůzu z horororu Zlí mrtví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 já se jako menší bála i blair witch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 ondro a co horor Oni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Tedy u filmu Sinister jsem měl 2x husí kůži a to je co říct...To je dobrá hnusárna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Oni neznám... Ale ve Škole Rocku Jack Black alias MR Schneblee Oni probíral Oni zničili ozon,Oni zavřeli Williho a hodili do bazénu ,Oni jsou všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 to je úplně něco jinýho si to stáhni a koukej sám..taky dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 No čtu něco o 2 lidech v domě v pustině A že na ně útočí nějací hnusáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keso8 Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 (editace) Ohladne hororov odporúčam azijské prerábky známych amerických hororov napr. Zmeškaný hovor či Japonský KRUH. Z vyprávania som počul že sú to dosť slušne to ide na nervy :D Editováno: 13. Prosinec 2012, autor: Keso8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Na horor není potřeba stahovat filmy - stačí vyjet po ránu na silnice v ČR.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Zdar , opice jak svine ou jeach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Na horor není potřeba stahovat filmy - stačí vyjet po ránu na silnice v ČR.... To souhlasím!!! Tak například včera kolem našeho domu projeli 3x cestáři s radlicí nahoře a ani nesolili, to můžou rovnou sedět doma na prdeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Anebo je půl pátý ráno, nebe vymetený, mráz jak v ruským filmu o Gulagu, já jedu na ranní do práce a proti mně každý druhý auto s rozsvícenýma mlhovkama - přitom o mlhu široko daleko ani nezavadit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Mozna meli radi odlesky od asfaltu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Ohladne hororov odporúčam azijské prerábky známych amerických hororov napr. Zmeškaný hovor či Japonský KRUH. Z vyprávania som počul že sú to dosť slušne to ide na nervy :D to už tady Ondra zná a pro něj je to slabota :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Anebo je půl pátý ráno, nebe vymetený, mráz jak v ruským filmu o Gulagu, já jedu na ranní do práce a proti mně každý druhý auto s rozsvícenýma mlhovkama - přitom o mlhu široko daleko ani nezavadit! klasika.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Jasný to je jak v Německu, tam jedeš večer z práce, jasná obloha hvězdičky svítí, oplněk v plný parádě a skopčáci rozvíceno na autě vše co jde, vypadají jak pouťová atrakce, prostě kokoti. Nu a když je mlha, slejvák nebo hustý sněžení, tak maj vše zhaslí a jedou snad jen na parkovačky. Nu prostě tlustý vepři bez mozků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Co máš proti tlustejm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Jsem slysel ze se bavite o mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Se nesmej taky vedes lavor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Co máš proti tlustejm? taky sem se chtěla ozvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Se nesmej taky vedes lavor no co tak sme tu všichni dobře živený ' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Tak vcerejsi tataracek byl bozi a dnesni gulas z jelena no normalne basta jak cyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.