baris Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Ahoj, tak do konce roku už se budu jen válet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Zdar strejdo , Tebe jsem uz nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 čus, nebyl moc čas, ale teď už užívám volna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 já až do 7.ledna budu doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Ahoj, tak do konce roku už se budu jen válet no nazdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Co to je volno ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 já až do 7.ledna budu doma to máš ještě lepší no nazdar no nazdar Co to je volno ? měl bys někdy vyzkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Jo 25 se vyspim ale jinak makam hak divokej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 baris přišel zas jen machrovat a pak se tu zas půl roku neukáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Zdrhnul , si zaslouzi nakou dutku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Co to je volno ? V Reichu kde dělám začínají až po Třech králích (6.1.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 venku blázinec čekala sem snad hodinu na poště,všude samej důchodce a v obchodě taky samá fronta tam už nejdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 nezdrhnul, jen jsem si byl udělat řízečky a pak jsem musel dát baterku na nabiječku. Fábka nějak stávkovala, když jsem s ní teď pár měsíců nejezdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 čerti, o tom blázinci ani nemluv, česká pošta už mě pěkně s..., od pondělí mi nejsou schopný doručit balík.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 nezdrhnul, jen jsem si byl udělat řízečky a pak jsem musel dát baterku na nabiječku. Fábka nějak stávkovala, když jsem s ní teď pár měsíců nejezdil řízečky budeš mít v pondělí ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 čerti, o tom blázinci ani nemluv, česká pošta už mě pěkně s..., od pondělí mi nejsou schopný doručit balík.... mě ještě včera v půl devátý večer volal kurýr z ppl že má pro mě balíček.. nestíhačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 to jo, ale proč ne i dneska no ppl ale to aspoň přiveze, česká pošta už nikdy víc. Hlavně že maj ten jejich úžasnej slogan "dnes podáte, zítra dodáme" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 ... česká pošta už nikdy víc. Hlavně že maj ten jejich úžasnej slogan "dnes podáte, zítra dodáme" Musíš číst i to, co je psaný úplně dole tím malým písmem. Taky jsem si na to stěžoval a bylo mi objasněno, že se to týká pouze "Profi balíků" - na který běžnej ovčan nedosáhne, protože se to týká jen podniků podávajících desítky zásilek denně... Jako jednotlivec nejseš schopen dosáhnout na ty podmínky, který uváděnej slogan pro uvedenou kvalitu služeb požaduje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Musíš číst i to, co je psaný úplně dole tím malým písmem. Taky jsem si na to stěžoval a bylo mi objasněno, že se to týká pouze "Profi balíků" - na který běžnej ovčan nedosáhne, protože se to týká jen podniků podávajících desítky zásilek denně... Jako jednotlivec nejseš schopen dosáhnout na ty podmínky, který uváděnej slogan pro uvedenou kvalitu služeb požaduje. No jo, zapoměl jsem že jsme v česku Všechno důležitý psaný miniaturníma písmenkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Já bych to nazval přesněji - KLAMAVÁ REKLAMA. 99% jednotlivých zákazníků počty na tuhle kvalitu služeb nemá šanci dosáhnout, takže se jich nemůže týkat - ale je jim to nuceno jako by to bylo garantovaný i pro ně. Bohužel, monopol atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 asi tak, od teď začínám využívat ppl a podobný dopravce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Tak tak jedine ppl zakaznici plne spokojeni ikdyz cp taky me posledne mile prekvapila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Tak to já jsem přesněj opak...PPL a ostatní dopravce co mi volaj předem už nikdy víc pokud možno. Mě většinou pošta všechno doručila do 2 dnů v pohodě. Navíc když nejsem doma,tak mi to hoděj na pobočku kam to mám 5 minut chůze No stres. S PPLkem musím být doma od-do než si ráčí někdo přijet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 ty seš vyjímka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.