Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ahoj, tak do konce roku už se budu jen válet :p:D

Zdar strejdo , Tebe jsem uz nevidel :D

čus, nebyl moc čas, ale teď už užívám volna :D

já až do 7.ledna budu doma :kol-47:

Ahoj, tak do konce roku už se budu jen válet :p:D

no nazdar :D

Co to je volno ?

já až do 7.ledna budu doma :kol-47:

to máš ještě lepší :D

Co to je volno ?

měl bys někdy vyzkoušet :D

Jo 25 se vyspim :D ale jinak makam hak divokej :D

baris přišel zas jen machrovat a pak se tu zas půl roku neukáže

Zdrhnul , si zaslouzi nakou dutku

Co to je volno ?

V Reichu kde dělám začínají až po Třech králích (6.1.) :D

venku blázinec :D čekala sem snad hodinu na poště,všude samej důchodce a v obchodě taky samá fronta :D tam už nejdu :D

nezdrhnul, jen jsem si byl udělat řízečky a pak jsem musel dát baterku na nabiječku. Fábka nějak stávkovala, když jsem s ní teď pár měsíců nejezdil :D

čerti, o tom blázinci ani nemluv, česká pošta už mě pěkně s..., od pondělí mi nejsou schopný doručit balík....

nezdrhnul, jen jsem si byl udělat řízečky a pak jsem musel dát baterku na nabiječku. Fábka nějak stávkovala, když jsem s ní teď pár měsíců nejezdil :D

řízečky budeš mít v pondělí ne? :D

čerti, o tom blázinci ani nemluv, česká pošta už mě pěkně s..., od pondělí mi nejsou schopný doručit balík....

mě ještě včera v půl devátý večer volal kurýr z ppl že má pro mě balíček.. :kol-44: nestíhačka

to jo, ale proč ne i dneska :D

no ppl ale to aspoň přiveze, česká pošta už nikdy víc. Hlavně že maj ten jejich úžasnej slogan "dnes podáte, zítra dodáme" :D

... česká pošta už nikdy víc. Hlavně že maj ten jejich úžasnej slogan "dnes podáte, zítra dodáme" :D

Musíš číst i to, co je psaný úplně dole tím malým písmem. Taky jsem si na to stěžoval a bylo mi objasněno, že se to týká pouze "Profi balíků" - na který běžnej ovčan nedosáhne, protože se to týká jen podniků podávajících desítky zásilek denně... Jako jednotlivec nejseš schopen dosáhnout na ty podmínky, který uváděnej slogan pro uvedenou kvalitu služeb požaduje.

Musíš číst i to, co je psaný úplně dole tím malým písmem. Taky jsem si na to stěžoval a bylo mi objasněno, že se to týká pouze "Profi balíků" - na který běžnej ovčan nedosáhne, protože se to týká jen podniků podávajících desítky zásilek denně... Jako jednotlivec nejseš schopen dosáhnout na ty podmínky, který uváděnej slogan pro uvedenou kvalitu služeb požaduje.

No jo, zapoměl jsem že jsme v česku :D Všechno důležitý psaný miniaturníma písmenkama :D

Já bych to nazval přesněji - KLAMAVÁ REKLAMA.

99% jednotlivých zákazníků počty na tuhle kvalitu služeb nemá šanci dosáhnout, takže se jich nemůže týkat - ale je jim to nuceno jako by to bylo garantovaný i pro ně. Bohužel, monopol atd...

asi tak, od teď začínám využívat ppl a podobný dopravce

Tak tak jedine ppl ;) zakaznici plne spokojeni ikdyz cp taky me posledne mile prekvapila

Tak to já jsem přesněj opak...PPL a ostatní dopravce co mi volaj předem už nikdy víc pokud možno.

Mě většinou pošta všechno doručila do 2 dnů v pohodě.

Navíc když nejsem doma,tak mi to hoděj na pobočku kam to mám 5 minut chůze :D

No stres.

S PPLkem musím být doma od-do než si ráčí někdo přijet.

ty seš vyjímka :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.