petrisa Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 (editace) No tak to bylo tak. Patek- konec prace,parada. Sobota- zabit kapry, parada. Nedele- spolecne nachystat bramborovy salat,parada. Pondeli- stromek,decka, darky- parada. Utery- navstevy,zasekapr, parada. Streda- uz nemuzu nic- umyvam auto- parada. Ctrvrtek-prace,parada. ...zalozenim su ale optimista...- parada... Editováno: 26. Prosinec 2012, autor: petrisa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 Tak to treba brat ja taky jedu od zitrka jak potrefena fretka a skoncim az na silvestra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 ... Sobota- zabit kapry, parada. .... ...zalozenim su ale optimista...- parada... Jedna perlička - známej má sestru a ta si ve Francii nabrnkla asi před rokem mladýho z Ameriky. Letos přiletěl na svátky do Česka, představit se - a když uviděl 22.prosince ve vaně dva pořádný šupinatý macky, tak se chtěl okamžitě vracet, protože si myslel, že se u nás jedí za syrova a v tý vaně jsou proto, aby byli na stole čerstvý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 A ted vidis jak americany krmi ceskymi zvyky za to my se furt musime koukat na toho pedofila v cervenem zupanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 jenom by me zajimalo jak se soudruhum u nas podari zcivilnit jeziska.v americe se jim to povedlo a u nas nic.toz nemuzu verit na neco co je imaginarni.to da rozum ne :'> beztak santa je nas mikulas.proste v emerice jsou jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 Brý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 Grüß Gott Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 Kerej gott Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 jak je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 no docela dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 nu já sem si otevřel pivko, pak tu mám rozpitej rum a někde se mi tu toulá i svařák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 máš od draka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 já z Plzeňského kraje piju jen BOŽKOV!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 Brý večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 Nazdárek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 Dlouho jsem tu nebyl Chtěl jsem si dát od PC přes svátky voraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 tak to jsme dva já tu nebyl asi od soboty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 Uf ale teď je vše jinak a můžeme to tu rozjet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 nu tak se do toho pusť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 Ehm ... tak co jak se vede? :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 nu já sem si otevřel pivko, pak tu mám rozpitej rum a někde se mi tu toulá i svařák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 A jak to zatím vypadá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 pěkný večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 Achoooj tak teď to pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 proč myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.