Prosinec 26, 201212 r No tak to bylo tak. Patek- konec prace,parada. Sobota- zabit kapry, parada. Nedele- spolecne nachystat bramborovy salat,parada. Pondeli- stromek,decka, darky- parada. Utery- navstevy,zasekapr, parada. Streda- uz nemuzu nic- umyvam auto- parada. Ctrvrtek-prace,parada. ...zalozenim su ale optimista...- parada... Upraveno Prosinec 26, 201212 r od petrisa
Prosinec 26, 201212 r Tak to treba brat ja taky jedu od zitrka jak potrefena fretka a skoncim az na silvestra
Prosinec 26, 201212 r ... Sobota- zabit kapry, parada. .... ...zalozenim su ale optimista...- parada... Jedna perlička - známej má sestru a ta si ve Francii nabrnkla asi před rokem mladýho z Ameriky. Letos přiletěl na svátky do Česka, představit se - a když uviděl 22.prosince ve vaně dva pořádný šupinatý macky, tak se chtěl okamžitě vracet, protože si myslel, že se u nás jedí za syrova a v tý vaně jsou proto, aby byli na stole čerstvý...
Prosinec 26, 201212 r A ted vidis jak americany krmi ceskymi zvyky za to my se furt musime koukat na toho pedofila v cervenem zupanu
Prosinec 26, 201212 r jenom by me zajimalo jak se soudruhum u nas podari zcivilnit jeziska.v americe se jim to povedlo a u nas nic.toz nemuzu verit na neco co je imaginarni.to da rozum ne :'> beztak santa je nas mikulas.proste v emerice jsou jinde.
Prosinec 27, 201212 r nu já sem si otevřel pivko, pak tu mám rozpitej rum a někde se mi tu toulá i svařák
Prosinec 27, 201212 r nu já sem si otevřel pivko, pak tu mám rozpitej rum a někde se mi tu toulá i svařák
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.