Leden 24, 201312 r To mam v planu zitra dneska byl tezkej den , jsem zavrel ve dve , vypnul sluzebni mobil a uz jen relax
Leden 24, 201312 r a tak jen služebni , se na ně mužu vykašlat, taky někdy musim vypnout a to mam dojem že jsem robot
Leden 24, 201312 r mysliš takove ty ocelovo plehove pod zadni kola , nebo predni když se chceš hrabat pod autem ?
Leden 24, 201312 r když se chci hrabat pod autem, už jsem to psal do svého vlákna, ale nikdo mi neodpověděl
Leden 24, 201312 r Je to divne , ale obcas nectu vsehno ... jednou jsem videl zajmave asi za 600 kus v Obi , ale jak vyrobit fakt nevim , navaril bych par trubek do provouhleho trojuhelniku se spodni sranou delsi , nahoru naky pleh se zubama a je to
Leden 24, 201312 r To je mi jasný, ale nějaké míry (???), protože bych nerad orval nárazníky, asi nejdřív udělám dřevěný mustr z fošen, abych vychytal chyby a pak je svařím.
Leden 24, 201312 r Ale jste porad jeste cesko Slysel jsem, ze je to v Karvine horsi nez ve Vernovicich a to uz je co rict
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.