jozzi Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 nudle s mletym , žampionama, krasne posmažene na cibulce , zalite domacim protlakem , bazalka, oregano, pepř sul , hodne sejra a už jsem to vypnul Voice : ja je měl v době kdy je bylo težko sehnat i na citygo akorat že jsem na to doplatil , po par dneh mi někdo odloupnul zadni i s tim že mi poškodil vrata ,takže nove znaky maji u mně utrum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Proč? No tak třeba se ten jednoduchej znak někomu líbí víc. Než zelená slepice,nápis Škoda a nějaký 2 kytky nebo co to je Mě se taky novej znak líbí víc než starej. No a kdo to začal? Přeci Škodovka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Poradte nejaky film na vikendove vecery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Tady http://www.iprima.cz/novinky/prima-kino-vikendovy-vecer-film-v-prima-kine?utm_source=iprima&utm_medium=carousel&utm_campaign=prima%2Bkino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 (editace) Na autě má být znak který tam patří! Tak to prostě je. Tzn, to co tam dali z výroby na montážní lince. Editováno: 21. Únor 2013, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Mam to asi upresnit co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Voice: laskave nevnucuj ostatnim tve nazory a to dokonce s vykricnikem, jako by jsi to snad rozkazoval...pokud si nekdo da jiny znak, je to jeho vec, dej si ten, ktery se libi tobe a o ostatni se nestarej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 s talkere: toto je hospodský pokec! Já si tu můžu psát co chci, a to že jste tu vy měniči znaků za bohy, tak u mne je to kravina první třídy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Jestli je to podle tebe kravina, tak at...me tvuj nazor nezajima Taky jsem nikdy nikomu nevnucoval, ze novy je hezci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Zpatky k poradnym tematum hodnym hospody Mam dotaz na vsechny...meli by jste chytrou krabicku, ktera by cetla live data z vozu - dejme tomu neco jako ELM327. K te by jste se pripojili telefonem....ovsem to podstatne: jak by jste si predstavovali vyuziti techto dat v telefonu? Napr. hry, zaznam cest, mereni spotreby a emisi....jaka aplikace by byla podle vas idealni pro chytre telefony s tim, ze by vyuzivala live data z cesty...vymyslejte cokoliv, za kazdy napad budu rad Pocitejte i s tim, ze to muze za jizdy vyuzivat vase zena, deti...cokoliv vas napadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Voice ja vim ze u nas zlegalizovali nake ty bilinky ale pro sihr bych zustal u osveceneho piva a kofeinu ... ... docela me pobavilo to o teh bozich , kuuurna hnedka mi stouplo sebevedomi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 jozzi: ses pan velkomozny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Zpatky k poradnym tematum hodnym hospody Mam dotaz na vsechny...meli by jste chytrou krabicku, ktera by cetla live data z vozu - dejme tomu neco jako ELM327. K te by jste se pripojili telefonem....ovsem to podstatne: jak by jste si predstavovali vyuziti techto dat v telefonu? Napr. hry, zaznam cest, mereni spotreby a emisi....jaka aplikace by byla podle vas idealni pro chytre telefony s tim, ze by vyuzivala live data z cesty...vymyslejte cokoliv, za kazdy napad budu rad Pocitejte i s tim, ze to muze za jizdy vyuzivat vase zena, deti...cokoliv vas napadne Libilo by se mi neco jako cerna skrinka , ale to by uz lezlo asi hodne do penez jinak hra ktera by brala svou trasu podle trasy kterou jsem projel , vis laka me ostre projet nake zatacky ale nevim zda to auto zvladne bez uhony tak proc si to nevyskouset nasucho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 (editace) Voice ja vim ze u nas zlegalizovali nake ty bilinky ale pro sihr bych zustal u osveceneho piva a kofeinu ... ... docela me pobavilo to o teh bozich , kuuurna hnedka mi stouplo sebevedomi ... ty máš nějakou školu a napíšeš bilinky......pak už vše chápu. Editováno: 21. Únor 2013, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Cerna skrinka? Jakoze pouzijes kameru a budes logovat data o poloze, rychlosti, pretizeni atd? Ta druha vec je presneji co? Musis se rozepsat Nezapominej, ze auto nema kameru a profil cesty by jsi dopredu neumel vytvorit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Voice: jozziho ber jako polaka, ktery umi mluvit krasne cesky, ovsem pri psani se i mistr tesar nekdy utne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 (editace) Voice ja vim ze u nas zlegalizovali nake ty bilinky ale pro sihr bych zustal u osveceneho piva a kofeinu ... ... docela me pobavilo to o teh bozich , kuuurna hnedka mi stouplo sebevedomi ... ty máš nějakou školu a napíšeš bilinky......pak už vše chápu. To bude tim ze jsem cizinec ale tesi me ze se s tim nekryjes ale pamatuj , jen na predpis S-talker: s tou cernou skrinkou je ro mysleno presne tak , i tu kameru bych vynehal , ono kde hlavne o udaje o tom jesrli jsem brzdil kdy jsem mel S tou hrou , to je na delsi psani , ale zhruba neco jako nfs ale v realnejsi podobe s vyuzitim projete trasy a moznostmi daneho automobilu kterym jedu Editováno: 21. Únor 2013, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 (editace) Jozzi: Ty vyžrané prase, bylinky by jsi měl začít snad brát ty né? Editováno: 21. Únor 2013, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 My si tykame ? a na veprove pozor , to vis jeste bys nekoho urazil a muslim ze rizky nebo ovarek si da kazdy rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Jááá bych si dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Tykáme si tu všichni a jsem rád že máš taky rád humor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 (editace) Voice: tak to myslim ze stacilo, kdo se ma v te vasi srande orientovat Editováno: 21. Únor 2013, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Ja mam jemnou povahu a podminku za ubliženi na zdravi tak si moc vyskakovat nemužu ... ... Ondro a viš že mam dva naložena a zitra pujdou do pekače ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 jozzi: Co rikas, ze vezmes Mountain Dew, nejake to nalozene masicko a stavis se na vikend na navstevu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Já jsem na tom stejně, hold podmínku nesmažeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.