Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

nudle s mletym , žampionama, krasne posmažene na cibulce , zalite domacim protlakem , bazalka, oregano, pepř sul , hodne sejra a už jsem to vypnul :D

Voice : ja je měl v době kdy je bylo težko sehnat i na citygo :D akorat že jsem na to doplatil , po par dneh mi někdo odloupnul zadni i s tim že mi poškodil vrata ,takže nove znaky maji u mně utrum :D

Proč? No tak třeba se ten jednoduchej znak někomu líbí víc.

Než zelená slepice,nápis Škoda a nějaký 2 kytky nebo co to je :D

Mě se taky novej znak líbí víc než starej.

No a kdo to začal? Přeci Škodovka :D :D :D

Poradte nejaky film na vikendove vecery :)

Na autě má být znak který tam patří! Tak to prostě je. Tzn, to co tam dali z výroby na montážní lince. 

Upraveno od Voice

Mam to asi upresnit co? :D

Voice: laskave nevnucuj ostatnim tve nazory a to dokonce s vykricnikem, jako by jsi to snad rozkazoval...pokud si nekdo da jiny znak, je to jeho vec, dej si ten, ktery se libi tobe a o ostatni se nestarej

s talkere: toto je hospodský pokec! Já si tu můžu psát co chci, a to že jste tu vy měniči znaků za bohy, tak u mne je to kravina první třídy.

Jestli je to podle tebe kravina, tak at...me tvuj nazor nezajima :) Taky jsem nikdy nikomu nevnucoval, ze novy je hezci....

Zpatky k poradnym tematum hodnym hospody :)

Mam dotaz na vsechny...meli by jste chytrou krabicku, ktera by cetla live data z vozu - dejme tomu neco jako ELM327. K te by jste se pripojili telefonem....ovsem to podstatne: jak by jste si predstavovali vyuziti techto dat v telefonu? Napr. hry, zaznam cest, mereni spotreby a emisi....jaka aplikace by byla podle vas idealni pro chytre telefony s tim, ze by vyuzivala live data z cesty...vymyslejte cokoliv, za kazdy napad budu rad :) Pocitejte i s tim, ze to muze za jizdy vyuzivat vase zena, deti...cokoliv vas napadne :)

Voice ja vim ze u nas zlegalizovali nake ty bilinky ale pro sihr bych zustal u osveceneho piva a kofeinu ;) ...

... docela me pobavilo to o teh bozich , kuuurna hnedka mi stouplo sebevedomi :D ...

jozzi: ses pan velkomozny :D

Zpatky k poradnym tematum hodnym hospody :)

Mam dotaz na vsechny...meli by jste chytrou krabicku, ktera by cetla live data z vozu - dejme tomu neco jako ELM327. K te by jste se pripojili telefonem....ovsem to podstatne: jak by jste si predstavovali vyuziti techto dat v telefonu? Napr. hry, zaznam cest, mereni spotreby a emisi....jaka aplikace by byla podle vas idealni pro chytre telefony s tim, ze by vyuzivala live data z cesty...vymyslejte cokoliv, za kazdy napad budu rad :) Pocitejte i s tim, ze to muze za jizdy vyuzivat vase zena, deti...cokoliv vas napadne :)

Libilo by se mi neco jako cerna skrinka , ale to by uz lezlo asi hodne do penez :D jinak hra ktera by brala svou trasu podle trasy kterou jsem projel , vis laka me ostre projet nake zatacky ale nevim zda to auto zvladne bez uhony tak proc si to nevyskouset nasucho ;)

Voice ja vim ze u nas zlegalizovali nake ty bilinky ale pro sihr bych zustal u osveceneho piva a kofeinu ;) ...

... docela me pobavilo to o teh bozich , kuuurna hnedka mi stouplo sebevedomi :D ...

ty máš nějakou školu a  napíšeš bilinky......pak už vše chápu.

Upraveno od Voice

Cerna skrinka? Jakoze pouzijes kameru a budes logovat data o poloze, rychlosti, pretizeni atd?

Ta druha vec je presneji co? Musis se rozepsat :D Nezapominej, ze auto nema kameru a profil cesty by jsi dopredu neumel vytvorit

Voice: jozziho ber jako polaka, ktery umi mluvit krasne cesky, ovsem pri psani se i mistr tesar nekdy utne ;) 

ty máš nějakou školu a napíšeš bilinky......pak už vše chápu.

To bude tim ze jsem cizinec ;) ale tesi me ze se s tim nekryjes ;) ale pamatuj , jen na predpis ;)

S-talker: s tou cernou skrinkou je ro mysleno presne tak , i tu kameru bych vynehal , ono kde hlavne o udaje o tom jesrli jsem brzdil kdy jsem mel :D

S tou hrou , to je na delsi psani , ale zhruba neco jako nfs ale v realnejsi podobe s vyuzitim projete trasy a moznostmi daneho automobilu kterym jedu ;)

Upraveno od jozzi

Jozzi: Ty vyžrané prase, bylinky by jsi měl začít snad brát ty né?

Upraveno od Voice

My si tykame ? :D a na veprove pozor , to vis jeste bys nekoho urazil :D a muslim ze rizky nebo ovarek si da kazdy rad ;)

Jááá bych si dal :D

Tykáme si tu všichni a jsem rád že máš taky rád humor.

Voice: tak to myslim ze stacilo, kdo se ma v te vasi srande orientovat :D

Upraveno od s-talker

Ja mam jemnou povahu a podminku za ubliženi na zdravi tak si moc vyskakovat nemužu :D ...

... Ondro a viš že mam dva naložena a zitra pujdou do pekače ? :D

jozzi: Co rikas, ze vezmes Mountain Dew, nejake to nalozene masicko a stavis se na vikend na navstevu? :D

Já jsem na tom stejně, hold podmínku nesmažeš... :kol-32:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.