Únor 21, 201312 r nudle s mletym , žampionama, krasne posmažene na cibulce , zalite domacim protlakem , bazalka, oregano, pepř sul , hodne sejra a už jsem to vypnul Voice : ja je měl v době kdy je bylo težko sehnat i na citygo akorat že jsem na to doplatil , po par dneh mi někdo odloupnul zadni i s tim že mi poškodil vrata ,takže nove znaky maji u mně utrum
Únor 21, 201312 r Proč? No tak třeba se ten jednoduchej znak někomu líbí víc. Než zelená slepice,nápis Škoda a nějaký 2 kytky nebo co to je Mě se taky novej znak líbí víc než starej. No a kdo to začal? Přeci Škodovka :D
Únor 21, 201312 r Tady http://www.iprima.cz/novinky/prima-kino-vikendovy-vecer-film-v-prima-kine?utm_source=iprima&utm_medium=carousel&utm_campaign=prima%2Bkino
Únor 21, 201312 r Na autě má být znak který tam patří! Tak to prostě je. Tzn, to co tam dali z výroby na montážní lince. Upraveno Únor 21, 201312 r od Voice
Únor 21, 201312 r Voice: laskave nevnucuj ostatnim tve nazory a to dokonce s vykricnikem, jako by jsi to snad rozkazoval...pokud si nekdo da jiny znak, je to jeho vec, dej si ten, ktery se libi tobe a o ostatni se nestarej
Únor 21, 201312 r s talkere: toto je hospodský pokec! Já si tu můžu psát co chci, a to že jste tu vy měniči znaků za bohy, tak u mne je to kravina první třídy.
Únor 21, 201312 r Jestli je to podle tebe kravina, tak at...me tvuj nazor nezajima Taky jsem nikdy nikomu nevnucoval, ze novy je hezci....
Únor 21, 201312 r Zpatky k poradnym tematum hodnym hospody Mam dotaz na vsechny...meli by jste chytrou krabicku, ktera by cetla live data z vozu - dejme tomu neco jako ELM327. K te by jste se pripojili telefonem....ovsem to podstatne: jak by jste si predstavovali vyuziti techto dat v telefonu? Napr. hry, zaznam cest, mereni spotreby a emisi....jaka aplikace by byla podle vas idealni pro chytre telefony s tim, ze by vyuzivala live data z cesty...vymyslejte cokoliv, za kazdy napad budu rad Pocitejte i s tim, ze to muze za jizdy vyuzivat vase zena, deti...cokoliv vas napadne
Únor 21, 201312 r Voice ja vim ze u nas zlegalizovali nake ty bilinky ale pro sihr bych zustal u osveceneho piva a kofeinu ... ... docela me pobavilo to o teh bozich , kuuurna hnedka mi stouplo sebevedomi ...
Únor 21, 201312 r Zpatky k poradnym tematum hodnym hospody Mam dotaz na vsechny...meli by jste chytrou krabicku, ktera by cetla live data z vozu - dejme tomu neco jako ELM327. K te by jste se pripojili telefonem....ovsem to podstatne: jak by jste si predstavovali vyuziti techto dat v telefonu? Napr. hry, zaznam cest, mereni spotreby a emisi....jaka aplikace by byla podle vas idealni pro chytre telefony s tim, ze by vyuzivala live data z cesty...vymyslejte cokoliv, za kazdy napad budu rad Pocitejte i s tim, ze to muze za jizdy vyuzivat vase zena, deti...cokoliv vas napadne Libilo by se mi neco jako cerna skrinka , ale to by uz lezlo asi hodne do penez jinak hra ktera by brala svou trasu podle trasy kterou jsem projel , vis laka me ostre projet nake zatacky ale nevim zda to auto zvladne bez uhony tak proc si to nevyskouset nasucho
Únor 21, 201312 r Voice ja vim ze u nas zlegalizovali nake ty bilinky ale pro sihr bych zustal u osveceneho piva a kofeinu ... ... docela me pobavilo to o teh bozich , kuuurna hnedka mi stouplo sebevedomi ... ty máš nějakou školu a napíšeš bilinky......pak už vše chápu. Upraveno Únor 21, 201312 r od Voice
Únor 21, 201312 r Cerna skrinka? Jakoze pouzijes kameru a budes logovat data o poloze, rychlosti, pretizeni atd? Ta druha vec je presneji co? Musis se rozepsat Nezapominej, ze auto nema kameru a profil cesty by jsi dopredu neumel vytvorit
Únor 21, 201312 r Voice: jozziho ber jako polaka, ktery umi mluvit krasne cesky, ovsem pri psani se i mistr tesar nekdy utne
Únor 21, 201312 r Voice ja vim ze u nas zlegalizovali nake ty bilinky ale pro sihr bych zustal u osveceneho piva a kofeinu ... ... docela me pobavilo to o teh bozich , kuuurna hnedka mi stouplo sebevedomi ... ty máš nějakou školu a napíšeš bilinky......pak už vše chápu. To bude tim ze jsem cizinec ale tesi me ze se s tim nekryjes ale pamatuj , jen na predpis S-talker: s tou cernou skrinkou je ro mysleno presne tak , i tu kameru bych vynehal , ono kde hlavne o udaje o tom jesrli jsem brzdil kdy jsem mel S tou hrou , to je na delsi psani , ale zhruba neco jako nfs ale v realnejsi podobe s vyuzitim projete trasy a moznostmi daneho automobilu kterym jedu Upraveno Únor 21, 201312 r od jozzi
Únor 21, 201312 r Jozzi: Ty vyžrané prase, bylinky by jsi měl začít snad brát ty né? Upraveno Únor 21, 201312 r od Voice
Únor 21, 201312 r My si tykame ? a na veprove pozor , to vis jeste bys nekoho urazil a muslim ze rizky nebo ovarek si da kazdy rad
Únor 21, 201312 r Voice: tak to myslim ze stacilo, kdo se ma v te vasi srande orientovat Upraveno Únor 21, 201312 r od s-talker
Únor 21, 201312 r Ja mam jemnou povahu a podminku za ubliženi na zdravi tak si moc vyskakovat nemužu ... ... Ondro a viš že mam dva naložena a zitra pujdou do pekače ?
Únor 21, 201312 r jozzi: Co rikas, ze vezmes Mountain Dew, nejake to nalozene masicko a stavis se na vikend na navstevu?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.