Květen 21, 200916 r Autor Tak pánové jsem zpět. A tím myslím já "starej " Váš Marek...už žádný sladký slovíčka....žádná modrá ústřice...ty raco mazej do kouta a hodinu klečet na hrachu....a bude tady ticho..bando jedna nevycválená... Tak co budem dneska probírat? Já nenavrhuju nic..od toho je WOODY nástěnkář...jo a jakto že Standis ještě nemá funkci pokladníka...kdo je za to zodpovědnej..chci o tom zprávu..... TAK TOHLE VÁM CHYBĚLO? RACO....
Květen 21, 200916 r Tak pánové jsem zpět. A tím myslím já "starej " Váš Marek...už žádný sladký slovíčka....žádná modrá ústřice...ty raco mazej do kouta a hodinu klečet na hrachu....a bude tady ticho..bando jedna nevycválená...Tak co budem dneska probírat? Já nenavrhuju nic..od toho je WOODY nástěnkář...jo a jakto že Standis ještě nemá funkci pokladníka...kdo je za to zodpovědnej..chci o tom zprávu..... TAK TOHLE VÁM CHYBĚLO? RACO.... juuu no konečně....nevadi když budu klečet u pc ??páč z rohu nedošahnu na klavesnici.....herr Führer!!!!
Květen 21, 200916 r Autor juuu no konečně....nevadi když budu klečet u pc ??páč z rohu nedošahnu na klavesnici.....herr Führer!!!! OK schváleno...ale na příště si pořiď NTB...ten je mobilní...jasný!!
Květen 21, 200916 r Autor jinak za funkci u standy může standa...on to vždy zařizoval.... :-)))))))) Jako zástupce Tě pověřuju vyřízením této záležitosti...a termín: do konce týdne..ani o minutu déle Upraveno Květen 21, 200916 r od Marek
Květen 21, 200916 r OK schváleno...ale na příště si pořiď NTB...ten je mobilní...jasný!! ok už mlčim už mlčim....a začinam šetřit na notase...
Květen 21, 200916 r Autor ty vole průůůůseer zdrhejte Kdo nemá špatný svědomíčko nemusí zdrhat.....jo a kde má sváču!!!!!!!!!!!!!!
Květen 21, 200916 r Autor ok už mlčim už mlčim....a začinam šetřit na notase... Pokud budeš potřebovat něco sehnat...obrať se na mne..pomohu....
Květen 21, 200916 r Pokud budeš potřebovat něco sehnat...obrať se na mne..pomohu.... no potřebuju sehnat na něj prachy ... tak 20litru bude stačit díky.....
Květen 21, 200916 r Jasně Raco..seže nu Ti u nás brigádu...tak na půl roku a bude to doma... sakra vydělat za pul roku dvactku co bych si s tolika prachama počnul.... ..... to bych se musel nutně zblaznit... nejsem si jistej jestli bych určitě tak lukrativni pozici zvladnul...
Květen 21, 200916 r Autor Jo Romane tady je převrat..vadíme jim..tak se budeme scháze v jiném vlákně ju....
Květen 21, 200916 r Kdo nemá špatný svědomíčko nemusí zdrhat.....jo a kde má sváču!!!!!!!!!!!!!! pane ředitel vždyť je půl dvanácté .. svačiny jsou rozdaný - ste si neměl tolik přispat
Květen 21, 200916 r Autor pane ředitel vždyť je půl dvanácté .. svačiny jsou rozdaný - ste si neměl tolik přispat dobrá tak oběd alespoň zajistit..třeba i dovoz pizzi
Květen 21, 200916 r Autor Jirku zmlátime v Hradci ale co s racou? Ten se umlátí sám nebo jeho herečka
Květen 21, 200916 r Autor aleee pane šediteli , svačináárrr... - to nemá s obědeem nic společnýho Já napsal jen alespoň ZAJISTIT....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.