Přejít na obsah

Hospodský pokec

Marek

Doporučené příspěvky

Tak pánové jsem zpět. A tím myslím já "starej " Váš Marek...už žádný sladký slovíčka....žádná modrá ústřice...ty raco mazej do kouta a hodinu klečet na hrachu....a bude tady ticho..bando jedna nevycválená...

Tak co budem dneska probírat?

Já nenavrhuju nic..od toho je WOODY nástěnkář...jo a jakto že Standis ještě nemá funkci pokladníka...kdo je za to zodpovědnej..chci o tom zprávu.....

TAK TOHLE VÁM CHYBĚLO? RACO....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak pánové jsem zpět. A tím myslím já "starej " Váš Marek...už žádný sladký slovíčka....žádná modrá ústřice...ty raco mazej do kouta a hodinu klečet na hrachu....a bude tady ticho..bando jedna nevycválená...

Tak co budem dneska probírat?

Já nenavrhuju nic..od toho je WOODY nástěnkář...jo a jakto že Standis ještě nemá funkci pokladníka...kdo je za to zodpovědnej..chci o tom zprávu.....

TAK TOHLE VÁM CHYBĚLO? RACO....

juuu no konečně....nevadi když budu klečet u pc ??páč z rohu nedošahnu na klavesnici.....herr Führer!!!!

Odkaz ke komentáři

Jasně Raco..seže nu Ti u nás brigádu...tak na půl roku a bude to doma...

sakra vydělat za pul roku dvactku co bych si s tolika prachama počnul.... :feve: ..... to bych se musel nutně zblaznit... :palec2:

nejsem si jistej jestli bych určitě tak lukrativni pozici zvladnul... :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...