Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Tak pánové jsem zpět. A tím myslím já "starej " Váš Marek...už žádný sladký slovíčka....žádná modrá ústřice...ty raco mazej do kouta a hodinu klečet na hrachu....a bude tady ticho..bando jedna nevycválená... Tak co budem dneska probírat? Já nenavrhuju nic..od toho je WOODY nástěnkář...jo a jakto že Standis ještě nemá funkci pokladníka...kdo je za to zodpovědnej..chci o tom zprávu..... TAK TOHLE VÁM CHYBĚLO? RACO.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Tak pánové jsem zpět. A tím myslím já "starej " Váš Marek...už žádný sladký slovíčka....žádná modrá ústřice...ty raco mazej do kouta a hodinu klečet na hrachu....a bude tady ticho..bando jedna nevycválená...Tak co budem dneska probírat? Já nenavrhuju nic..od toho je WOODY nástěnkář...jo a jakto že Standis ještě nemá funkci pokladníka...kdo je za to zodpovědnej..chci o tom zprávu..... TAK TOHLE VÁM CHYBĚLO? RACO.... juuu no konečně....nevadi když budu klečet u pc ??páč z rohu nedošahnu na klavesnici.....herr Führer!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ty vole průůůůseer zdrhejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 jinak za funkci u standy může standa...on to vždy zařizoval.... :-)))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 juuu no konečně....nevadi když budu klečet u pc ??páč z rohu nedošahnu na klavesnici.....herr Führer!!!! OK schváleno...ale na příště si pořiď NTB...ten je mobilní...jasný!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 (editace) jinak za funkci u standy může standa...on to vždy zařizoval.... :-)))))))) Jako zástupce Tě pověřuju vyřízením této záležitosti...a termín: do konce týdne..ani o minutu déle Editováno: 21. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 OK schváleno...ale na příště si pořiď NTB...ten je mobilní...jasný!! ok už mlčim už mlčim....a začinam šetřit na notase... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ty vole průůůůseer zdrhejte Kdo nemá špatný svědomíčko nemusí zdrhat.....jo a kde má sváču!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ok už mlčim už mlčim....a začinam šetřit na notase... Pokud budeš potřebovat něco sehnat...obrať se na mne..pomohu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Pokud budeš potřebovat něco sehnat...obrať se na mne..pomohu.... no potřebuju sehnat na něj prachy ... tak 20litru bude stačit díky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Jasně Raco..seže nu Ti u nás brigádu...tak na půl roku a bude to doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Jasně Raco..seže nu Ti u nás brigádu...tak na půl roku a bude to doma... sakra vydělat za pul roku dvactku co bych si s tolika prachama počnul.... ..... to bych se musel nutně zblaznit... nejsem si jistej jestli bych určitě tak lukrativni pozici zvladnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Co zas tady vymejšlite??? A jako mě se nikdo nezeptá jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Jo Romane tady je převrat..vadíme jim..tak se budeme scháze v jiném vlákně ju.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Kdo nemá špatný svědomíčko nemusí zdrhat.....jo a kde má sváču!!!!!!!!!!!!!! pane ředitel vždyť je půl dvanácté .. svačiny jsou rozdaný - ste si neměl tolik přispat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Komu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 (editace) RACA & WOODY....a občas i JENDA-KIBI Editováno: 21. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 pane ředitel vždyť je půl dvanácté .. svačiny jsou rozdaný - ste si neměl tolik přispat dobrá tak oběd alespoň zajistit..třeba i dovoz pizzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Jirku zmlátime v Hradci ale co s racou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 aleee pane šediteli , svačináárrr... - to nemá s obědeem nic společnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ale když ja ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Jirku zmlátime v Hradci ale co s racou? Ten se umlátí sám nebo jeho herečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 RACA & WOODY....a občas i JENDA-KIBI no konečně nějaky slova do pranice.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 aleee pane šediteli , svačináárrr... - to nemá s obědeem nic společnýho Já napsal jen alespoň ZAJISTIT.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.