Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ten se umlátí sám :smich::smich: nebo jeho herečka lol

už sem ti jednou psal že u mě to nechodi jako u tebe doma...mě herečka nebije .... mam přirozenou autoritu a respekt.... :smich::smich::smich:

Vloženo (editace)
raca má doma herečku? To máme všichni ne?

Ale Ty naše más milujou..ta jeho ho nenávidí :smich::smich::smich:jeho miluje tchýně :smich::smich:

Editováno: , autor: Marek
Vloženo
už sem ti jednou psal že u mě to nechodi jako u tebe doma...mě herečka nebije .... mam přirozenou autoritu a respekt.... :smich::smich::smich:

nějakej nezvratnej důkaz...šmudlíku :smich:

Vloženo (editace)
nějakej nezvratnej důkaz...šmudlíku :smich:

hodil bych sem fotku na ktery nemam jedinou podlitinu ale když ted už si zase tvrdak tak nevim jestli bys unes se na ní mrknout

Editováno: , autor: raca
Vloženo
Ale Ty naše más milujou..ta jeho ho nenávidí :smich::smich::smich:jeho miluje tchýně :smich::smich:

ale no tak tchyni sme už probírali hodněkrát...tak se trochu posnaž a vymysli něco novýho .....  věřim ti.... :smich::palec2:

Vloženo
to je dobře....už jsem i já tak nějak lepší..... :palec2: zase stará hospoda...a ne ústřice :kuk:

tak to konečně zase vypada na dobrou kalbu!!!...nemusim se bát vstat ze židle ani jít na hajzlík s pískem.. :smich:

Vloženo
Já jsem v pohodě...to jen vy furt něco máte.....a už jsi raco na 4. místě....

já vim už od včera..nojo co nadělam.....třeba někdy -  možná - zase povyším i když tomu moc nevěřim

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...