Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 raca má doma herečku? To máme všichni ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 no konečně nějaky slova do pranice.... TAK JDEM FRAJERE..VYLEZ Z POZA TOHO STOLU A JDEM NA TO.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ten se umlátí sám nebo jeho herečka už sem ti jednou psal že u mě to nechodi jako u tebe doma...mě herečka nebije .... mam přirozenou autoritu a respekt.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 (editace) raca má doma herečku? To máme všichni ne? Ale Ty naše más milujou..ta jeho ho nenávidí jeho miluje tchýně Editováno: 21. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 už sem ti jednou psal že u mě to nechodi jako u tebe doma...mě herečka nebije .... mam přirozenou autoritu a respekt.... nějakej nezvratnej důkaz...šmudlíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 (editace) nějakej nezvratnej důkaz...šmudlíku hodil bych sem fotku na ktery nemam jedinou podlitinu ale když ted už si zase tvrdak tak nevim jestli bys unes se na ní mrknout Editováno: 21. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 TAK JDEM FRAJERE..VYLEZ Z POZA TOHO STOLU A JDEM NA TO.... takovejch už bylo.. .... a ted si lížou rány někde ve křoví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Neboj...sem s ní....copak vadí už i starej marek..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ale Ty naše más milujou..ta jeho ho nenávidí jeho miluje tchýně ale no tak tchyni sme už probírali hodněkrát...tak se trochu posnaž a vymysli něco novýho ..... věřim ti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 takovejch už bylo.. .... ale pak mi lízali rány někde ve křoví... kdo ti lízal ve křoví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Neboj...sem s ní....copak vadí už i starej marek..... nevadí ba naopak....už mam zase radost ze života!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ale no tak tchyni sme už probírali hodněkrát...tak se trochu posnaž a vymysli něco novýho ..... věřim ti.... a copak....něco Ti vadí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 kdo ti lízal ve křoví a sakra....trochu překlepu a co to udělá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 nevadí ba naopak....už mam zase radost ze života!!!!!!! to je dobře....už jsem i já tak nějak lepší..... zase stará hospoda...a ne ústřice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 to je dobře....už jsem i já tak nějak lepší..... zase stará hospoda...a ne ústřice tak to konečně zase vypada na dobrou kalbu!!!...nemusim se bát vstat ze židle ani jít na hajzlík s pískem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 uz se perou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 dneska je to tady hoooodně vostrý jak tak koukám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 uz se perou tady se nikdo nepere...není nad pravou přátelskou rozpravu a hospodsky špičkovámí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 dneska je to tady hoooodně vostrý jak tak koukám vostry moc ne...spíš potřebujem maru zase z normalnit... ... aby se nechoval jako cukroušek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 (editace) Já jsem v pohodě...to jen vy furt něco máte.....a už jsi raco na 4. místě.... Editováno: 21. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Já jsem v pohodě...to jen vy furt něco máte.....a už jsi raco na 4. místě.... já vim už od včera..nojo co nadělam.....třeba někdy - možná - zase povyším i když tomu moc nevěřim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 A teď? uznej na jedničku zatím nemáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Jste po obědě kuci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 A teď? uznej na jedničku zatím nemáš... já vim .. uznavám a těší mě to!.... .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Jste po obědě kuci? ne...ani navím co herečka doma uvaří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.