Květen 22, 200916 r Autor Přijed taky! Rád bych , ale jet pro buřta tam a zpět 600 km..to je dost ...já se šetřím na 11.7.
Květen 22, 200916 r Autor nejak nemám čo čítať vo fóre žeby prišlo LETO Tak něčím přispěj...téma si můžeš vybrat dle libosti
Květen 22, 200916 r jj dneska sem vyšťavenej tak to potřebuju spláchnout......jaky máme tema dne teda spíš večera?????
Květen 22, 200916 r no já nevim ale co třeba typy kam jedete na dovolenou??případně kde všude jste byli,at mam co zavidět????.....nic jinyho mě ted hned nenapadlo..... :-)))
Květen 22, 200916 r Autor Já byl: v NDR, NSR, Bulharsku, Polsku, Maďarsku, Slovensku, Rumunsku, Itálii a nakonec to nejlepší...v RUSKU ...a viděl jsem dokonce Lenina ...Rudé náměstí....Chrám Vasila Blaženého...to byl opravdu zážitek..to Rusko...fakt super .... ....a teď jezdíme hlavně po ČR .......hrady, zámky, zoo apod......tady v čechách je nádherně...takový Chorvatsko, Mallorca apod mě vůbec nelákají.... a můj opravdový sen je AUSTRÁLIE Upraveno Květen 22, 200916 r od Marek
Květen 22, 200916 r není s čím. na dovolenou jezdím většinou po Čechách, akorát loni jsem byl s přítelkyní v Osvětimi a v Osravě a letos pojedeme na dětský tábor
Květen 22, 200916 r ahoj stando!! tak Marku ..... v mladí sem byl Bulharsko,Jugoslavie...s hokejem sem se podíval do Švýcarska,Švédska a Dánska no a pak sem si našel tu svoji herečku a jezdim taky po čechach hrady a zámky to taky máme rádi zrovna dneska sme byli na výletě na zámku v Ploskovicích abych nezapoměl na svatební cestu sme byli v Tunisu,tam bylo hezky ale to vedro mě opravdu nebralo. Muj takovej menši sen je projed skandinávii mrknout za polární kruh atd....
Květen 22, 200916 r tak koukám MArku a Jindro, že jsem jedinej z nás kdo nemá procestováno půlku světa
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.