Leden 3, 201510 r Tak jasne udrzba musi byt. Ale vsak muzes vymenit radicku i rucku a volant pozdeji. Ale ten pocit ze uz se muzes kochat zatim co mas v aute nez v krabici. Mas garaz tak co resis sup do garaze a menit a volant pocka
Leden 3, 201510 r Tak si jí postavte ale asi to nechám na známém v servisu ať tam při jednom hodí všechno
Leden 3, 201510 r Pyro jo presne jak je krasne a chci si neco delat v aute treba jen nejakou blbost hned mam obecenstvo hned vedle auta a uz rozumujou co to asi delam a hlavne pokud neco chces rozebrat a ted potrebujes nejkou vec co zrovna nemas v aute no proste des zase vsechno schovat do auta zamknout a jit. Ondro postav ale kde ? Tu u baraku to asi nehrozi Ale zase mam kolem baraku plno hospod a muzu si vybrat kde pujdu a uz jsem dostal chut na par tak si dnes zajdu
Leden 3, 201510 r Tak zaparkuješ u baráku a hotovo.....ale když to máme moc zamrzlé tak to zavezem do tepla
Leden 3, 201510 r Uz jsem uvazoval pronajem , ale tu chcou 1000,- Kc na mesic a to ze bych ji potreboval treba jen jeden vikend je na me moc penez. Ondro a proc si to neudelas sam a pak mit pekny pocit ze mam to krasne a jeste jsem si to udelal bez nekoho. Upraveno Leden 3, 201510 r od ASPIRE
Leden 3, 201510 r jj, cena jak u nás a to je ještě z těch nižžších, to se nevyplatí. toto mít platit, tak to raděj at to stojí venku
Leden 3, 201510 r Ono volant si sám doma nevyměním,řadička by šla,ale bavil jsem se s Liborem že u té ručky by mohl být problém (mám loketku) aby se mi pak třeba nepřibržďovala zadní kola. Jinak v garáži by si mohl parkovat denně ne?
Leden 3, 201510 r No ja bych stejne nejspise stal venku bo nejblizsi je ode me asi 500 m a to uz kdybych sel rano pro auto do rachoty tak to uz rovnou muzu jit na zastavku autobusu kterou mam asi 100m a jet tim sesti kolovym autem.
Leden 3, 201510 r No nez pronajem tak je taky lepsi ji vlastnit no uvidise za 4 roky konci stavebko tak bud bude nove auto nebo mozna garaz a nebo .....
Leden 3, 201510 r Jo aha já jsem myslel že máte přímo na sídlišti i nějaké ty garáže i když děda si pro auto vždycky zajel na kole cca 2km
Leden 3, 201510 r Pokud člověk používá auto každý den, má garáž význam jenom v baráku, nebo v blízkosti 20metrů. jinak kdo jezdí jednou týdně tak se garáž vyplatí i když je trochu dál
Leden 3, 201510 r Voice: tak jasně že čím blíž tím líp,ale děla s tím jezdil každý den Aspire: Mastná Havířovská tyč
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.