Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ale copak....já byl ve štredu minulej a praha v poho.....jen to parkování na letišti je hrůza...ty prachy co to stojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Pánové,taková krásně rostlá krkovička nebo pěknej bůček na rošt a k tomu zaziki a rozpečenou bagetu s bylin.máslem :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ale copak....já byl ve štredu minulej a praha v poho.....jen to parkování na letišti je hrůza...ty prachy co to stojí ale jel sem slepě podle ty kokotsky navigace a ta mě navedla někam do podzenich garaží.. ... a nene navolit jinou trasu tak sem si celkem zajel ale domu sem dorazil v poho herečka spokojena že sem ji provez po práglu tak nakonec to dopadlo dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ale jel sem slepě podle ty kokotsky navigace a ta mě navedla někam do podzenich garaží.. ... a nene navolit jinou trasu tak sem si celkem zajel ale domu sem dorazil v poho herečka spokojena že sem ji provez po práglu tak nakonec to dopadlo dobře No vidíš...jak jsi jí krásně provezl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Mám hlad,ale k.revskej ...ať už je 12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Tak co,nikdo nejedete na koncík 3.6.2009??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Já bud jíst až...po 14h...chjo...ale mám kuřátko..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Tak co,nikdo nejedete na koncík 3.6.2009??? koho čeho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 No vidíš...jak jsi jí krásně provezl tojo taky mám udělany velky očko Tak co,nikdo nejedete na koncík 3.6.2009??? ani nevim co by muselo hrat abych je 300 tam a 300 zpátky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 koho čeho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 (editace) hmm tak na mansna se opravdu nechystam..... ja sem na českou scenu..ikdyž asi show to bude Editováno: 26. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Ten je dobrej..hlavně efekty...ale bohužel..či bohu dík nejedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Pánové bude to snad lepší show jak byl poslední koncík co tu byl.Snad překoná i jedičnej 1 koncert co tu byl a jako předkapela byli Disturbed Jinak od včera sjíždím jeho new album The High End Of Low Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 copak, to všichni makáte nebo se sluníte? v hospodě je krásně chládek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 čau klucíííííííííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 čau klucíííííííííííí nazdar pokladníku!!! kolik mame v kase ???? :-))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 čau Jindro jelikož byl oběd a nanuk, tak nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 no neřikej stando že si použil finance ze společně pokladny.. :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 hups Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 no neřikej stando že si použil finance ze společně pokladny.. :-)))))) a kolik jsi tam dal..že máš řeči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ahojda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 a kolik jsi tam dal..že máš řeči ja jen vybíram... .... a dávám max.cenné rady.. .. a zkušenosti .. to je k nezaplaceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 to sedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ja jen vybíram... .... a dávám max.cenné rady.. .. a zkušenosti .. to je k nezaplaceni takže nic a napadáš našeho Standu..ty ty ty zlý hochu.....měla by být omluvička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 takže nic a napadáš našeho Standu..ty ty ty zlý hochu.....měla by být omluvička zaco ??? že zpronevěřil fond na nakup nanuků ..ccc..tomu nechapu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.