Květen 26, 200916 r Autor ale copak....já byl ve štredu minulej a praha v poho.....jen to parkování na letišti je hrůza...ty prachy co to stojí
Květen 26, 200916 r Pánové,taková krásně rostlá krkovička nebo pěknej bůček na rošt a k tomu zaziki a rozpečenou bagetu s bylin.máslem :palec2:
Květen 26, 200916 r ale copak....já byl ve štredu minulej a praha v poho.....jen to parkování na letišti je hrůza...ty prachy co to stojí ale jel sem slepě podle ty kokotsky navigace a ta mě navedla někam do podzenich garaží.. ... a nene navolit jinou trasu tak sem si celkem zajel ale domu sem dorazil v poho herečka spokojena že sem ji provez po práglu tak nakonec to dopadlo dobře
Květen 26, 200916 r Autor ale jel sem slepě podle ty kokotsky navigace a ta mě navedla někam do podzenich garaží.. ... a nene navolit jinou trasu tak sem si celkem zajel ale domu sem dorazil v poho herečka spokojena že sem ji provez po práglu tak nakonec to dopadlo dobře No vidíš...jak jsi jí krásně provezl
Květen 26, 200916 r No vidíš...jak jsi jí krásně provezl tojo taky mám udělany velky očko Tak co,nikdo nejedete na koncík 3.6.2009??? ani nevim co by muselo hrat abych je 300 tam a 300 zpátky...
Květen 26, 200916 r hmm tak na mansna se opravdu nechystam..... ja sem na českou scenu..ikdyž asi show to bude Upraveno Květen 26, 200916 r od raca
Květen 26, 200916 r Pánové bude to snad lepší show jak byl poslední koncík co tu byl.Snad překoná i jedičnej 1 koncert co tu byl a jako předkapela byli Disturbed Jinak od včera sjíždím jeho new album The High End Of Low
Květen 26, 200916 r Autor no neřikej stando že si použil finance ze společně pokladny.. :-)))))) a kolik jsi tam dal..že máš řeči
Květen 26, 200916 r a kolik jsi tam dal..že máš řeči ja jen vybíram... .... a dávám max.cenné rady.. .. a zkušenosti .. to je k nezaplaceni
Květen 26, 200916 r Autor ja jen vybíram... .... a dávám max.cenné rady.. .. a zkušenosti .. to je k nezaplaceni takže nic a napadáš našeho Standu..ty ty ty zlý hochu.....měla by být omluvička
Květen 26, 200916 r takže nic a napadáš našeho Standu..ty ty ty zlý hochu.....měla by být omluvička zaco ??? že zpronevěřil fond na nakup nanuků ..ccc..tomu nechapu...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.