Standis Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 to zas bude Zagorka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 páč jsem jednoho měl i já tak mi to neva.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 žadna zagorka nebude..žadnej strach.... jen už sem nedam žadne sve rady k nezaplacení..... a až vyjedu z baraku koupim si krabici Míšů :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 a ještě prodej auto..a kup si logana to je teď dost módní.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 jindro tak mi taky jednu přivez ;o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 a ještě prodej auto..a kup si logana to je teď dost módní.... no včera sem viděl tu nakladni verzi logana a vošklivy to nebylo určitě hezčí ne FII... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 No to je obvyklá reakce těch co mají FI a na FII se nezmůžou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 jindro tak mi taky jednu přivez ;o) to nevim jestli se o míšu rozdělim...sem strašně lakomej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 To už víme že jsi lakomec....ale se Standou by jsi se rozdělit mohl..na mě se vyprdni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 (editace) No to je obvyklá reakce těch co mají FI a na FII se nezmůžou..... to je fakt sem rád že sem si koupil z bídou obyčejnou novou FI a nestydim se zato ..ale radši otočíme list...nerad bych se tady donekonečně dohadoval...prostě mě a další většině lidí se FII nelíbí tobě jo a hotovo tečka konec Editováno: 26. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 (editace) Jasně to nebylo míněno zle.......já měl taky před tím FI...a tu už bohužel nedělali když jsem kupoval nový auto Editováno: 26. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Tak já pomalu zvedám a platím...jedu domů ze zeměstnání uklidit autíčko do garáže, kdyby přišly ty kroupíky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 jj tak at to stihneš tady u nás je pěkny dusno tak aby nepřišly už dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 No mají právě přijít od západu...okolo 16h..tak uvidíme jak jim vyjde předpověď...teď doufám že ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 to nevim jestli se o míšu rozdělim...sem strašně lakomej.. stačí když mi přivezeš taky krabici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 No já bych tu krabici míšů ani nemusel....by stačila jedna Míša třebas taková Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 To už spíte lidi?? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 (editace) .... Editováno: 26. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 nespime nespime teda zatim...ale už se na nas něco žene .. je slyšet z dálky hřmění asi bude trochu veselo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Tady u nás je zatím klid...vedro a slunečno....zatím žádné náznaky hnusnýho počasí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tak to přijde asi od nás tady už se pomalu zatahuje a z dálky je černo...no a bouří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tak šup uklidit bazének.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Romane zastavíš zde u nás? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Ahojky!!! Sorry ale fakt to tu zanedbávám ale napravím to.Slibuju!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tak šup uklidit bazének.. bazen už je pod plachtou a už začinaj i vypadky netu .... a poprchava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.