Květen 26, 200916 r žadna zagorka nebude..žadnej strach.... jen už sem nedam žadne sve rady k nezaplacení..... a až vyjedu z baraku koupim si krabici Míšů :-))))
Květen 26, 200916 r a ještě prodej auto..a kup si logana to je teď dost módní.... no včera sem viděl tu nakladni verzi logana a vošklivy to nebylo určitě hezčí ne FII...
Květen 26, 200916 r jindro tak mi taky jednu přivez ;o) to nevim jestli se o míšu rozdělim...sem strašně lakomej..
Květen 26, 200916 r Autor To už víme že jsi lakomec....ale se Standou by jsi se rozdělit mohl..na mě se vyprdni
Květen 26, 200916 r No to je obvyklá reakce těch co mají FI a na FII se nezmůžou..... to je fakt sem rád že sem si koupil z bídou obyčejnou novou FI a nestydim se zato ..ale radši otočíme list...nerad bych se tady donekonečně dohadoval...prostě mě a další většině lidí se FII nelíbí tobě jo a hotovo tečka konec Upraveno Květen 26, 200916 r od raca
Květen 26, 200916 r Autor Jasně to nebylo míněno zle.......já měl taky před tím FI...a tu už bohužel nedělali když jsem kupoval nový auto Upraveno Květen 26, 200916 r od Marek
Květen 26, 200916 r Autor Tak já pomalu zvedám a platím...jedu domů ze zeměstnání uklidit autíčko do garáže, kdyby přišly ty kroupíky...
Květen 26, 200916 r Autor No mají právě přijít od západu...okolo 16h..tak uvidíme jak jim vyjde předpověď...teď doufám že ne...
Květen 26, 200916 r to nevim jestli se o míšu rozdělim...sem strašně lakomej.. stačí když mi přivezeš taky krabici
Květen 26, 200916 r nespime nespime teda zatim...ale už se na nas něco žene .. je slyšet z dálky hřmění asi bude trochu veselo
Květen 26, 200916 r Autor Tady u nás je zatím klid...vedro a slunečno....zatím žádné náznaky hnusnýho počasí....
Květen 26, 200916 r tak to přijde asi od nás tady už se pomalu zatahuje a z dálky je černo...no a bouří
Květen 26, 200916 r tak šup uklidit bazének.. bazen už je pod plachtou a už začinaj i vypadky netu .... a poprchava
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.