Květen 26, 200916 r nene mám k Tobě úctu a respekt..koukáš co... to koukam - koukam ,ale ani za mák tomu nevěřim..... raca:v práci?: nene mam volno až do pátku do večera pak mi začínaj 4 noční za sebou ..
Květen 26, 200916 r raca:volno jo?a co děláš u kompu?nemáš náhodou plnit manželský povinnosti?? vlastně ty je máš už na tenhle měsíc splněný viď...
Květen 26, 200916 r raca:volno jo?a co děláš u kompu?nemáš náhodou plnit manželský povinnosti?? vlastně ty je máš už na tenhle měsíc splněný viď... kdyby jen splněný...plan sem už dávno překročil :-)))....nene herečka je v práci a já pro ní tak cca za 1,5 hod jedu
Květen 26, 200916 r kdyby jen splněný...plan sem už dávno překročil :-)))....nene herečka je v práci a já pro ní tak cca za 1,5 hod jedu tak to je v pořádku
Květen 26, 200916 r a jak je u Vás raco..tady pořád leje a blejská se... tady už jen poprchava,ale ve zpravach řikali že v noci má prej přijit ještě něco horšího....tak sem zvědavej co se bude dít..
Květen 26, 200916 r ráno jdu na odběry krve,pfuj... tak to nesnaším..vždycky si řikam nekoukej se,nekoukej se bude ti blbě...a co myslíte???...jasny že se kouknu a je mi blbě :-))))))
Květen 26, 200916 r Autor tak to nesnaším..vždycky si řikam nekoukej se,nekoukej se bude ti blbě...a co myslíte???...jasny že se kouknu a je mi blbě :-)))))) to mě navadí.....jsem vycvičenej od herečky z práce
Květen 26, 200916 r tak to nesnaším..vždycky si řikam nekoukej se,nekoukej se bude ti blbě...a co myslíte???...jasny že se kouknu a je mi blbě :-))))))
Květen 26, 200916 r to mě navadí.....jsem vycvičenej od herečky z práce chodíš k ní do práce na exkurze?????? LHÁŘIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII nene je to pravda!!!!
Květen 26, 200916 r Autor No když jí z práce vyzvedávám, mrknu na pacoše...a dobrý je když se trefím, když maj příjem...třeba bouračku...všichni lítaj...všude kref...pacoš je mimo..pokud není v bezvědomí...síla....ale zvládaj to tam suprově...a jejich primář je super řízek...
Květen 26, 200916 r No když jí z práce vyzvedávám, mrknu na pacoše...a dobrý je když se trefím, když maj příjem...třeba bouračku...všichni lítaj...všude kref...pacoš je mimo..pokud není v bezvědomí...síla....ale zvládaj to tam suprově...a jejich primář je super řízek... to by mě zaparkovali vedle pacoše... ... jak bych se pěkně položil na zem...ne ne ne nemusim vidět všechno
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.