cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 protože bys mě zase utřel že ti podlejzam jako tenkrat ... .... raca:v práci?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 nene mám k Tobě úctu a respekt..koukáš co... to koukam - koukam ,ale ani za mák tomu nevěřim..... raca:v práci?: nene mam volno až do pátku do večera pak mi začínaj 4 noční za sebou .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 to mě mrzí, že mi nevěříš.....chjo...chjo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 raca:volno jo?a co děláš u kompu?nemáš náhodou plnit manželský povinnosti?? vlastně ty je máš už na tenhle měsíc splněný viď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 to mě mrzí, že mi nevěříš.....chjo...chjo.. ... nevěřim,ale snaha se cení.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 raca:volno jo?a co děláš u kompu?nemáš náhodou plnit manželský povinnosti?? vlastně ty je máš už na tenhle měsíc splněný viď... kdyby jen splněný...plan sem už dávno překročil :-)))....nene herečka je v práci a já pro ní tak cca za 1,5 hod jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 kdyby jen splněný...plan sem už dávno překročil :-)))....nene herečka je v práci a já pro ní tak cca za 1,5 hod jedu tak to je v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 jj kázen musí být... :-)) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 a jak je u Vás raco..tady pořád leje a blejská se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ráno jdu na odběry krve,pfuj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 a jak je u Vás raco..tady pořád leje a blejská se... tady už jen poprchava,ale ve zpravach řikali že v noci má prej přijit ještě něco horšího....tak sem zvědavej co se bude dít.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 no u tebe to horší co přijde v noci je herečka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ráno jdu na odběry krve,pfuj... tak to nesnaším..vždycky si řikam nekoukej se,nekoukej se bude ti blbě...a co myslíte???...jasny že se kouknu a je mi blbě :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ráno jdu na odběry krve,pfuj... copak nemoc? těhotenství, AIDS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 no u tebe to horší co přijde v noci je herečka.... nene už se na ní těšim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tak to nesnaším..vždycky si řikam nekoukej se,nekoukej se bude ti blbě...a co myslíte???...jasny že se kouknu a je mi blbě :-)))))) to mě navadí.....jsem vycvičenej od herečky z práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tak to nesnaším..vždycky si řikam nekoukej se,nekoukej se bude ti blbě...a co myslíte???...jasny že se kouknu a je mi blbě :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 nene už se na ní těšim.... LHÁŘIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 copak nemoc? těhotenství, AIDS? ..ale chtějí kvůli štítné žláze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 to mě navadí.....jsem vycvičenej od herečky z práce chodíš k ní do práce na exkurze?????? LHÁŘIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII nene je to pravda!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 jen aby...ty žlázičko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 jen aby...ty žlázičko no marku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 No když jí z práce vyzvedávám, mrknu na pacoše...a dobrý je když se trefím, když maj příjem...třeba bouračku...všichni lítaj...všude kref...pacoš je mimo..pokud není v bezvědomí...síla....ale zvládaj to tam suprově...a jejich primář je super řízek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Jdu bydlet mějte se a dobrou...všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 No když jí z práce vyzvedávám, mrknu na pacoše...a dobrý je když se trefím, když maj příjem...třeba bouračku...všichni lítaj...všude kref...pacoš je mimo..pokud není v bezvědomí...síla....ale zvládaj to tam suprově...a jejich primář je super řízek... to by mě zaparkovali vedle pacoše... ... jak bych se pěkně položil na zem...ne ne ne nemusim vidět všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.