Květen 27, 200916 r Autor Ahoj Lukyne a MArku.Máro: ohledně toho baličku je to špatny-budu doma až navečer.Bohužel.Copak tam asi je?... je tam ten foťák...pochopíš už to prosím!!!!!!!!
Květen 27, 200916 r ok máš to tam..je to z mého služebního mejlu tak se nediv..ju Děkuju Marku za SZ a za email
Květen 27, 200916 r Autor Tak zpomal a budeš stíhat vše...důležité odsuň a méně důležité nedělej vůbec..jako já
Květen 27, 200916 r dobrýýý den...... ale no tak maroo mi si včera s jeníkem a žanetkou jen tak povídali :-))))
Květen 27, 200916 r Autor já vím a taky jsem to vzal sportovně........co počasí..prej naLounksu evakuovali 6 baráků...nebyli to racíčkovi ?
Květen 27, 200916 r nene u nas to nebylo to bylo celkem daleko od nás....jen nam trošku zateklo na pudu...budu muset vymyslet nějakej update střechy :-))))
Květen 27, 200916 r Autor tak to jo....ale updatni to rychle...to počasí bude takhle asi bláznit delší domu ...a já bych nerad, aby mi Tě Váš Národní výbor nastěhoval do bytu....
Květen 27, 200916 r to snad ne.....když prší normalně tak nezatejka....je ty přivalovy už sem to minule upravoval ale zřejmě nedostatečně :-)
Květen 27, 200916 r ja sem spíš technik elektro+strojní....střechy mi moc nejdou každopadně ted až se na to vrhnu tak už to musí bejt na 100% :-)
Květen 27, 200916 r Autor a máš výhodu že nemůžeš spadnou na zem co Upraveno Květen 27, 200916 r od Marek
Květen 27, 200916 r to taky na střeše se moc necejtim...když sme měli ještě starou střechu tak nam tenkrat nějaka vichřice shodila 2-3 kalence tak sem tam vylez v jedny ruce kalenec v druhy kybl s maltou na podmazaní ,po prdeli sem se dosoukal na kraj střechy kde to spadlo ale už se mi nechtělo zpátky ,otočit nepřipadalo v úvahu tak sem musel couvat....vejšky opravdu nesnášim
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.