Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Ahoj Lukyne a MArku.Máro: ohledně toho baličku je to špatny-budu doma až navečer.Bohužel.Copak tam asi je?... je tam ten foťák...pochopíš už to prosím!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Máro: to si dělaš prdel...strašny!!! A kdo z Novy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 (editace) . Editováno: 27. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 (editace) . Editováno: 27. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 (editace) konkrétně nevím Editováno: 27. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 kavkaz@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Tohle je můj šmudla...noha se mu už zahojila..jen dorůst chlupy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 (editace) kavkaz@seznam.cz ok Editováno: 27. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ok máš to tam..je to z mého služebního mejlu tak se nediv..ju Děkuju Marku za SZ a za email Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Od toho jsou kámoši Romčo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Jdu se mrknout...nějak zase nestihám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Tak zpomal a budeš stíhat vše...důležité odsuň a méně důležité nedělej vůbec..jako já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Jo Romane když se potkáš s náklaďákem.....on vyhrává.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Bodré podoledne bandoléros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Tak jaké máte počasí??? Tady spadlo ráno 12 kapek vody ,úplná průtrž....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Zdar u nás včera průtrž jako blázen..hromy, blesky..ale kroupy ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 dobrýýý den...... ale no tak maroo mi si včera s jeníkem a žanetkou jen tak povídali :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 já vím a taky jsem to vzal sportovně........co počasí..prej naLounksu evakuovali 6 baráků...nebyli to racíčkovi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 nene u nas to nebylo to bylo celkem daleko od nás....jen nam trošku zateklo na pudu...budu muset vymyslet nějakej update střechy :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 tak to jo....ale updatni to rychle...to počasí bude takhle asi bláznit delší domu ...a já bych nerad, aby mi Tě Váš Národní výbor nastěhoval do bytu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 to snad ne.....když prší normalně tak nezatejka....je ty přivalovy už sem to minule upravoval ale zřejmě nedostatečně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 no tak ty musíš bejt opravář..chudáci šikmouši koho to zaměstnávaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ja sem spíš technik elektro+strojní....střechy mi moc nejdou každopadně ted až se na to vrhnu tak už to musí bejt na 100% :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 (editace) a máš výhodu že nemůžeš spadnou na zem co Editováno: 27. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 to taky na střeše se moc necejtim...když sme měli ještě starou střechu tak nam tenkrat nějaka vichřice shodila 2-3 kalence tak sem tam vylez v jedny ruce kalenec v druhy kybl s maltou na podmazaní ,po prdeli sem se dosoukal na kraj střechy kde to spadlo ale už se mi nechtělo zpátky ,otočit nepřipadalo v úvahu tak sem musel couvat....vejšky opravdu nesnášim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.