Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

už je...prej vypadni..chci si taky zaserfovat...no nic ustoupím...tak zatím...a zítra....

tak koukam panové že ste dneska pěkně slušný....ja ted dokončil menši rodinnou komorní oslavičku je mi trochu zle .....ne z chlastu to není spíš přežranej a přeplacanej....tak to tady ještě proběhnu a pujdu zkusit to zaspat

Standis, musím konstatovat, že podel avataru jsi docela kus!!!! :smich: ...

... a dám si granko s mlíkem... protřepat, nemíchat! :smich:

to sem si vorlajz taky myslel před pražskym srazkem .... a on to chlap..... :D ...sakrriš :-) tak zas nic nebylo a to sem se voholil vykoupal a použil intim sprej...... :D :D :D :D

• Autor

nazdárek hošíííí...tak co dneska večer podnikneme v naší hospůdce...dáme kulábr nebo kartičky?

Dobre jitro vespolek :)

nazdarek panové....tak ja večer sem pasé....jedu do slanyho na hokejíček tak se sem asi nedostanu..... :sleep:

nazdarek pánové

čau lukyss!!! .... jak je v práci??? koukam že pohodička když máš čas na forum.... :D

v praci je pohoda klídek, ale potřeboval bych spíš bejt doma a hrabat se v autě(má ted nějáký mouchy)

a sakra....že by nějaka novota?? nebo porucha????

novota s mouchama, ale snad se to vychytá a bude dobře

že by už new zadní kotoučovka??????

Kde se flakate ? :)

nazdarek eversi!! jak flakate ???? ja ted dorazil dom ...a užívam si ještě dovču

že by už new zadní kotoučovka??????

jj, už brzdí na autě, jen má nějáke mouchy který musím odstranit:) (blbý čidlo ABS+blbej snímací kroužek na náboji)

no cely dopolko tu cucim do prazdna a nikdo si semnou nepovida :)

jen takova technikcka : zadni kotoučovka se da dát JEN do aut s ABS???? někde sem čet že jo ale nevim důvod

no cely dopolko tu cucim do prazdna a nikdo si semnou nepovida :)

no toto!!!!!!   jsou to ale .....!!!  já lítal po lounech pak na kafíčko do báááru a rychle domu

raca: dá se dát i na auta bez ABS, jde tam jen o to že u aut bez ABS hrozí že bude přebržděná zadní náprava...

aha no jo tam to abs má i funkci něco co je u bubnu samostav,že?

raca: samostavem myslíš zatěžový regulátor vid?...jj je to tak

• Autor

sem tu...co vy...děláte....

luky: asi jo moc tomu nehovim .... navic moje šlupka abs nemá tak má peška :-(((((

marek: ahoj .... no já zrovna baštim chlebíček a čekam kdy mi bude zase zle z přežrání

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.