Duben 23, 200916 r Autor už je...prej vypadni..chci si taky zaserfovat...no nic ustoupím...tak zatím...a zítra....
Duben 23, 200916 r tak koukam panové že ste dneska pěkně slušný....ja ted dokončil menši rodinnou komorní oslavičku je mi trochu zle .....ne z chlastu to není spíš přežranej a přeplacanej....tak to tady ještě proběhnu a pujdu zkusit to zaspat
Duben 23, 200916 r Standis, musím konstatovat, že podel avataru jsi docela kus!!!! ... ... a dám si granko s mlíkem... protřepat, nemíchat!
Duben 23, 200916 r to sem si vorlajz taky myslel před pražskym srazkem .... a on to chlap..... ...sakrriš :-) tak zas nic nebylo a to sem se voholil vykoupal a použil intim sprej...... :D :D
Duben 24, 200916 r Autor nazdárek hošíííí...tak co dneska večer podnikneme v naší hospůdce...dáme kulábr nebo kartičky?
Duben 24, 200916 r nazdarek panové....tak ja večer sem pasé....jedu do slanyho na hokejíček tak se sem asi nedostanu.....
Duben 24, 200916 r čau lukyss!!! .... jak je v práci??? koukam že pohodička když máš čas na forum....
Duben 24, 200916 r v praci je pohoda klídek, ale potřeboval bych spíš bejt doma a hrabat se v autě(má ted nějáký mouchy)
Duben 24, 200916 r že by už new zadní kotoučovka?????? jj, už brzdí na autě, jen má nějáke mouchy který musím odstranit:) (blbý čidlo ABS+blbej snímací kroužek na náboji)
Duben 24, 200916 r jen takova technikcka : zadni kotoučovka se da dát JEN do aut s ABS???? někde sem čet že jo ale nevim důvod
Duben 24, 200916 r no cely dopolko tu cucim do prazdna a nikdo si semnou nepovida no toto!!!!!! jsou to ale .....!!! já lítal po lounech pak na kafíčko do báááru a rychle domu
Duben 24, 200916 r raca: dá se dát i na auta bez ABS, jde tam jen o to že u aut bez ABS hrozí že bude přebržděná zadní náprava...
Duben 24, 200916 r luky: asi jo moc tomu nehovim .... navic moje šlupka abs nemá tak má peška :-((((( marek: ahoj .... no já zrovna baštim chlebíček a čekam kdy mi bude zase zle z přežrání
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.