Duben 24, 200916 r pro řidiče mame pito :-))))))...... ale to je hnus-velebnosti fuj teď jsem někde nedávno pil nealko Stellu a myslel jsem že ji vyhodím.Fakt humus.Zlatý Švýcarsko,tam můžeme chlastat a řídit
Duben 24, 200916 r Autor jo ta není špatná...ale cognac je cognac...nebo whisky....mňam....a mám slinu na klávesnici :-)
Duben 24, 200916 r Vo neaulku pred jirim radsi nemluvit .) posledne co sem s nim sedel jich tam za ty 2 hodky nasoukal asi 7
Duben 24, 200916 r panove musim na chvili zmizet .... herečka tady nelahá že chce pustit na net..... snad se aspon bude koukat na nějaky vaření at z toho něco mam
Duben 24, 200916 r Autor panove musim na chvili zmizet .... herečka tady nelahá že chce pustit na net..... snad se aspon bude koukat na nějaky vaření at z toho něco mam Jako u nás doma včera večer..... herečky....
Duben 24, 200916 r Vo neaulku pred jirim radsi nemluvit .) posledne co sem s nim sedel jich tam za ty 2 hodky nasoukal asi 7 alko je alko
Duben 24, 200916 r Tak krusovicka nealko v bolce nebyla spatna ... - teda myslim ze to byla kruska Akorat sem teda 2x stavil na dalnici se vychcat
Duben 24, 200916 r já s tim taky nemám problém ... hlavne se clovek rozpije a pak kdyz dorazi do cile vyskoci na 2-3 toceny a vklouzne to tam jak pomasle
Duben 24, 200916 r Autor asi tak...a když jezdíme do Litovle--samo že i jinde..., tak tam maj i točený nealko pivko...a to je pomalu k nerozeznání..a hlavně se po 10 nemotáš :-) Upraveno Duben 24, 200916 r od Marek
Duben 24, 200916 r covece to sem nikde nechyt toceny nealko , musim se po tom podivat ... treba by tý mojí konkubíně došlo že mi to pivo prostě chutná
Duben 24, 200916 r Autor Já ho tu taky nemám, ale co doma :-) já mám stejně volnou pracovní dobu..takže mě to moc neláká zdrhat..chodím si jak chci...jen musím mít práci hotovou....
Duben 24, 200916 r sakra to se tak někdo ma .-))))) ja mam taky volnou pracovni dobu přesně od šesti do šesti :-)))))
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.