raca Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 (editace) no sakra vo asfaltu mi ani nemluv moje první zaměstnaní bylo ve firmě co poklada strášny...ještě že mě zavčasu vyhodili :-)))).....to je teda pěkná všehochut ta firma Editováno: 26. Duben 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 (editace) Tý jó..ty jsi vařil asfalt...dobrý :-) Hlavní je papírna a ostatní je navíc...dneska muší bej širokej záběr..a díky odtahu mám dobrý kontakty s naší MP.... Editováno: 26. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 to abych už vedle tebe nikdy neparkoval....a neměl pocit meněcennosti.... ....mě snížení nevyšlo,radši sem zainvestoval do spotřebních dílu .-( to je jasný, nekterý výdaje jsou nutnější, já během patalii pri výměně sebe taky proklínal že jsem do toho šel.....no ted už budu letos jen jezdit+udržba, žádné investice.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 no snad bys nezneužival znamosti ve svuj prospěch???? !!!! :D .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 To ne jsem řádný řidič..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 to je jasný, nekterý výdaje jsou nutnější, já během patalii pri výměně sebe taky proklínal že jsem do toho šel.....no ted už budu letos jen jezdit+udržba, žádné investice.... to je pravda že sou nutnější ale pěkně mě to štve :-(...... ja se proklinal taky že sem měnil kotouče a nechal stary destičky ted musim čekat než se opotřebuji a bude to brzdit pocelý šíři...a přitom ty kotouče by ještě chvíly vydžely ... moh sem sjed stary desky a pak dát obojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 no jen aby máro!!!!!!..... a ja sem asfalt nevařil jezdil jsem tím obrovskym válcem .-)) to byla prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 raca: menit jen kotouče bez destiček je blobost no.....bud jen desky, nebo desky +kotouce....nikdy jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 raca: menit jen kotouče bez destiček je blobost no.....bud jen desky, nebo desky +kotouce....nikdy jinak to ted už vim taky .... .... holt pro příště sem se poučil....nikdy bych neřek že tam je takovej rozdil a co to udělá.po pár km sem změřil rozdil šířky destičky jak byla opotřebena podle původního kotouče a rozdil byl cca0.6mm a brzdilo to tak polovinou ted sem se už dopracoval k 3/4 šíře no ještě musím nějakou dobu dráždit pedal aby si to uplně sedlo.mě pravě bylo líto těch starejch měli ještě 6mm a to se mi nechtělo vyhazovat.a starej kotouč byl na nejširšim pruměru už pod minimalnim opotřebenim tak bylo dilema jestli ještě počkat nebo měnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 no jen aby máro!!!!!!..... a ja sem asfalt nevařil jezdil jsem tím obrovskym válcem .-)) to byla prdel No tak musela bejt paráda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 marek:ani mi nemluv....nastupoval sem tam hned po střední a neuspěšnem studiu VŠ....pohovor jak svina jako kdybych měl dělat naměstka....když mě přijali celej štastnej jak blecha a prvni den mi vrazili do ruky monterky a lopatu no ani mi nemluv....fakt ještě že po dvou měsících řekli že takoví idealní zaměstnance jako já tam nepotřebujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 no tak Ty musís bejt pracant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 to sem byl ještě mladej a drzej vůči autoritam - zvyklej ze školy......ted už sem srovnanej a neodmlouvam .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 jdu se dívat na VC Bahrajnu... zatím ,,,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 jj tak zatim .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Button...Vettel...Trulli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 to sou značky piv???... :D :D .... ja formule nějak nesleduju tak vůbec nemam přehled .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 no já to sleduju jen z nudy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 mě to pravě nebaví na to moc koukat......jezdej jako blázní pořád dokola milion okruhu...:-)...... nevíš jestli se dá někde koukat onlajn na hokej dneska s těma slovakama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 nevím, ale mrkni na www.mshokej.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 ja co sem se dočet tak to nikde oficialně - živě přenášet nepujde.pouze najit nějakej neofiko přenos nebo tak....ale asi mam smulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 tak to asi smolík pacholík :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 no a co slováci...v Tv oni to nedávají? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 joo ty to dávaj ale jen pro ty co se nachazej na slovensku takže podle svy IP mam toho smolika pacholika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 a ty nechytás slováky...u nás pres kabel jo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.