Duben 26, 200916 r no sakra vo asfaltu mi ani nemluv moje první zaměstnaní bylo ve firmě co poklada strášny...ještě že mě zavčasu vyhodili :-)))).....to je teda pěkná všehochut ta firma Upraveno Duben 26, 200916 r od raca
Duben 26, 200916 r Autor Tý jó..ty jsi vařil asfalt...dobrý :-) Hlavní je papírna a ostatní je navíc...dneska muší bej širokej záběr..a díky odtahu mám dobrý kontakty s naší MP.... Upraveno Duben 26, 200916 r od Marek
Duben 26, 200916 r to abych už vedle tebe nikdy neparkoval....a neměl pocit meněcennosti.... ....mě snížení nevyšlo,radši sem zainvestoval do spotřebních dílu .-( to je jasný, nekterý výdaje jsou nutnější, já během patalii pri výměně sebe taky proklínal že jsem do toho šel.....no ted už budu letos jen jezdit+udržba, žádné investice....
Duben 26, 200916 r to je jasný, nekterý výdaje jsou nutnější, já během patalii pri výměně sebe taky proklínal že jsem do toho šel.....no ted už budu letos jen jezdit+udržba, žádné investice.... to je pravda že sou nutnější ale pěkně mě to štve :-(...... ja se proklinal taky že sem měnil kotouče a nechal stary destičky ted musim čekat než se opotřebuji a bude to brzdit pocelý šíři...a přitom ty kotouče by ještě chvíly vydžely ... moh sem sjed stary desky a pak dát obojí
Duben 26, 200916 r no jen aby máro!!!!!!..... a ja sem asfalt nevařil jezdil jsem tím obrovskym válcem .-)) to byla prdel
Duben 26, 200916 r raca: menit jen kotouče bez destiček je blobost no.....bud jen desky, nebo desky +kotouce....nikdy jinak
Duben 26, 200916 r raca: menit jen kotouče bez destiček je blobost no.....bud jen desky, nebo desky +kotouce....nikdy jinak to ted už vim taky .... .... holt pro příště sem se poučil....nikdy bych neřek že tam je takovej rozdil a co to udělá.po pár km sem změřil rozdil šířky destičky jak byla opotřebena podle původního kotouče a rozdil byl cca0.6mm a brzdilo to tak polovinou ted sem se už dopracoval k 3/4 šíře no ještě musím nějakou dobu dráždit pedal aby si to uplně sedlo.mě pravě bylo líto těch starejch měli ještě 6mm a to se mi nechtělo vyhazovat.a starej kotouč byl na nejširšim pruměru už pod minimalnim opotřebenim tak bylo dilema jestli ještě počkat nebo měnit.
Duben 26, 200916 r Autor no jen aby máro!!!!!!..... a ja sem asfalt nevařil jezdil jsem tím obrovskym válcem .-)) to byla prdel No tak musela bejt paráda....
Duben 26, 200916 r marek:ani mi nemluv....nastupoval sem tam hned po střední a neuspěšnem studiu VŠ....pohovor jak svina jako kdybych měl dělat naměstka....když mě přijali celej štastnej jak blecha a prvni den mi vrazili do ruky monterky a lopatu no ani mi nemluv....fakt ještě že po dvou měsících řekli že takoví idealní zaměstnance jako já tam nepotřebujou
Duben 26, 200916 r to sem byl ještě mladej a drzej vůči autoritam - zvyklej ze školy......ted už sem srovnanej a neodmlouvam .-)
Duben 26, 200916 r to sou značky piv???... :D :D .... ja formule nějak nesleduju tak vůbec nemam přehled ....
Duben 26, 200916 r mě to pravě nebaví na to moc koukat......jezdej jako blázní pořád dokola milion okruhu...:-)...... nevíš jestli se dá někde koukat onlajn na hokej dneska s těma slovakama?
Duben 26, 200916 r ja co sem se dočet tak to nikde oficialně - živě přenášet nepujde.pouze najit nějakej neofiko přenos nebo tak....ale asi mam smulu
Duben 26, 200916 r joo ty to dávaj ale jen pro ty co se nachazej na slovensku takže podle svy IP mam toho smolika pacholika
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.