Marek Vloženo 6. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 to máš pravdu jakmile jdem s herečkou k někomu do panelaku na navštěvu tak mrznem...ty krbovky přes zimu udržujou pruměr 26-28 stupnu a to si zvykneš hned... ... no a když je teplota kolem dvaceti tak ee brrr už se třesu zimou.. To si děláš srandu takový vedro doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 prej vedro... :D :D ... to je akorat aby bylo racíčkovi hezky ! ... řikam jedem na navštěvu a jsme zabaleny ve svetrech mame papuče a stejně nam drkotaj zuby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Když jsi tu tak ano.....za týden bude ještě líp.... Tak fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Čertice: chci poděkovat za white list.Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 tak sem uvařila oběd pro celou rodinku,bříška jsou naplněný a ted chvilku relax ..venku se to chystá na déšť..tak pěkné odpoledne všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Čertice: chci poděkovat za white list.Díky moc No a mě si tam nedal ......chjo....a já tebe jo....chjo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 A TEĎ TU PĚKNĚ LEJE...A JE ZINA 10°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Dobrý večer všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 dobré ráno,teda spíš už dopoledne..ONDRO:hodně štístka na tenise ..tady svítí sluníčko ale už se ženou mraky tak bůhví co z toho bude dodatečne děkuji,vše dopadlo :palec2: takže vítězství. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 dodatečne děkuji,vše dopadlo :palec2: takže vítězství. no paráda Ondro..to musíme oslavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Brý večer nikomu KOnečně doma, moje postýlka Normálně jsem zjistil, že v autě může pršet v pondělí jim to jedu omlátit o hlavu.. a ty sedačky si pěkně znova vyčistí ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 No a mě si tam nedal ......chjo....a já tebe jo....chjo... Máro: a Tys mě něco prodával? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 čertíčku ahojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 čertíčku ahojky čau Dádo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Dádo: Tobě v autě prší? To si děláš srandu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Nedělám, normálně jsem tomu dneska nemohl věřit.. ale jak byl ten slejvák, tak já měl v autě takovej rybníček no.. a pak to na mě celou cestu kapalo a je to mokrý do ted beztka gatě od toho taky promoklý.. jako nevím jak se tohle může stát po opravě dvěří autorizovaným servisem Hodím kdyžtak foto, udělal jsem si 2 rychle mobilem aby kdyžtak neříkali, že to s tím nesouvisí nebo tak něco, ale já doufám, že takoví parchanti nebou.. jsem rád, že jsem to zjistil už ted a představa že zapnu vyhřívaný dečky a dostanu 12V pěkně do těla.. no zajímavé, asi by to zničilo i ty bečky a jako potuček z Asloupku byl taky pěknej ještě, že tam nemám airbagy, ale kdo ví kde a jak to teklo, doufám, že mi to nezačně rezivět zevnitř a jako projeví se to kdo ví kdy.. asi budu trvat, že chcu být při sundání tapeců a spol u toho, aby mi nenakecali, že vše OK a introš teda umejou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Tak to je neskutečny.Omlátit jim to o hlavu a aby ještě zaplatili zničeny hadry Mě lakovali zadní náraznik a taky jim to až budu mit dovolenou půjdu vrátit na předělání i když to na první pohled neni vůběc vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 člověk by neřek no.. vymění gumičky u dvěří - ok poškrábou trochu lak, to sem si jako už zvykl a stejně ti to nebudou lakovat skrz těch pár škrábanečků - to je mi jasný.. ale víš jak, čistě principielně by sis mohl stěžovat, ale na to kašlu lepší mít dobré vztahy, než být prudič.. ale co kde zapomněli vrátit nasadit nebo tak mi není jasný, že mi prostě do auta normálně prší tohle bych fakt nečekal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Jinak musím jít ještě na přelak senzorů = reklamace, páč se to pomalu, ale jistě odlupuje.. jinak pořídím tuštičku a budu pečlivě "lakovat" nebo spíš zadělávat ty škrábance, aby mi to od toho nedělalo neplechu - což by ale nemuselo, páč to není na ocel, ale většinou po tu šedobílou vrstvu - asi ten plnič, sytič nebo jak se tomu řká, ta spodní největší vrstva.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 čertíčku nespinkej nám tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 dobré jitro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Dobré dobré koukám, že včera jsem byl poslední host Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Tak jsem se taky vykopal z postele....ráno jen vyvenčení psa...malá návštěva zde na foru..a hurá do peřin..no teď jsem vylezl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Krásné dobré ránko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 taky zdravim...ja teda vylez už v osm a od pul devaty blbnu na dvorku ... ted se jen nasvačim a letim pokračovat,abych nezmok.mraky se nějak nebezpečně honěj tak to moc ružově nevypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.