Marek Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 I já.....ale jak říkám, vše sežeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Hlavně abys měl čisté auto...máme háklivé sousedy na špinavce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 umeju ho v pátek v práci..ale musíš zaručit počasí..to víš mám to k Tobě 250km.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Je to dost kilometru-fakt že jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 ale já pro maso pojedu i dál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Kdyby jsme nemuseli jit na večer se Z.hrát tak mužeme vymyslet něco i navečer.Mě to totálně vypadlo ale neboj! Vše bude vcajku. Hele a ten Scooter je mrdozní.Fakt z něj mám radost.Pořád mi to hraje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Já vím, proto jsem Ti ho poslal......a já přijedu okolo 12....a až půjdete hrát tak pojedu domů.....rád Vás i na chvíli uvidím...a poznám.....jinak nescháníš ještě nějakou mjůzik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Marku: mužeš mi něco vypálit.Mám rád tuctuc a pořádně nahlas.Disko které má rytmus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Marku: mužeš mi něco vypálit.Mám rád tuctuc a pořádně nahlas.Disko které má rytmus. MUSÍŠ NAPSAT KONKRÉTNĚ ...já se moc v tom nevyznám, ale dokážu sehnat hodně věcí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Promyslim to ale v pohodě.Jinak karta je objednaná! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Ok...ale napiš mi to co nejdřív..ju abych to mohl dovézt rovnou s sebou...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Ok...ale napiš mi to co nejdřív..ju abych to mohl dovézt rovnou s sebou...... Když nenapišu tak se taky nic neděje.V klidku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Jasně , ale já Tě budu otravovat a ty něco vymyslíš co chceš... jako DJ to musíš mít v hlavně..nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 kde jsou všichni?....no asi půjdu tedy bydlet...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Já mám hlad! Dal bych si krémovej dortik!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Já vovovcnej...šlehačkovej.....něco připrav..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 jDU SI UDĚLAT KÁVIČKU. kIBI TO TADY NĚJAK ZANEDBÁVÁ CO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 KIBI CHRÁNÍ A POMÁHÁ= PRACUJE.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 KIBI CHRÁNÍ A POMÁHÁ= PRACUJE.... To jediny ho omlouvá! Stejně asi ted někde masti badminton! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 ON NE..ON JE NA STRÁŽNICI A NĚCO ASI DATLUJE DO STROJE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Jo takhle! Tak to by mě nebavilo člověče! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 ANI MĚ NE..ALE ZASE SLUŠNÁ ZAŠÍVÁRNA ZA SLUŠNEJ PENÍZ...TY WOÉ TEN NÁM DÁ...AŽ SI TO PŘEČTE..hele jdu spát..tak čus ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Jenda je dobrej! On to pochopi že to mysliš sportovně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 (editace) JO A HEREČKA TI NECO UPEČE...A PREJ BEZ ŘEČÍ TO MUSÍŠ SNÍST...JAK JSI CHVÁLI TU BUBLANINU A JESTLI JÍŠ TVAROH.... Editováno: 7. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Neblázni! Herečku moc zdravím a řekni at přijede taky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.