Červen 7, 200916 r Autor umeju ho v pátek v práci..ale musíš zaručit počasí..to víš mám to k Tobě 250km....
Červen 7, 200916 r Kdyby jsme nemuseli jit na večer se Z.hrát tak mužeme vymyslet něco i navečer.Mě to totálně vypadlo ale neboj! Vše bude vcajku. Hele a ten Scooter je mrdozní.Fakt z něj mám radost.Pořád mi to hraje!
Červen 7, 200916 r Autor Já vím, proto jsem Ti ho poslal......a já přijedu okolo 12....a až půjdete hrát tak pojedu domů.....rád Vás i na chvíli uvidím...a poznám.....jinak nescháníš ještě nějakou mjůzik?
Červen 7, 200916 r Marku: mužeš mi něco vypálit.Mám rád tuctuc a pořádně nahlas.Disko které má rytmus.
Červen 7, 200916 r Autor Marku: mužeš mi něco vypálit.Mám rád tuctuc a pořádně nahlas.Disko které má rytmus. MUSÍŠ NAPSAT KONKRÉTNĚ ...já se moc v tom nevyznám, ale dokážu sehnat hodně věcí...
Červen 7, 200916 r Autor Ok...ale napiš mi to co nejdřív..ju abych to mohl dovézt rovnou s sebou......
Červen 7, 200916 r Ok...ale napiš mi to co nejdřív..ju abych to mohl dovézt rovnou s sebou...... Když nenapišu tak se taky nic neděje.V klidku!
Červen 7, 200916 r Autor Jasně , ale já Tě budu otravovat a ty něco vymyslíš co chceš... jako DJ to musíš mít v hlavně..nebo ne?
Červen 7, 200916 r KIBI CHRÁNÍ A POMÁHÁ= PRACUJE.... To jediny ho omlouvá! Stejně asi ted někde masti badminton!
Červen 7, 200916 r Autor ANI MĚ NE..ALE ZASE SLUŠNÁ ZAŠÍVÁRNA ZA SLUŠNEJ PENÍZ...TY WOÉ TEN NÁM DÁ...AŽ SI TO PŘEČTE..hele jdu spát..tak čus .......
Červen 7, 200916 r Autor JO A HEREČKA TI NECO UPEČE...A PREJ BEZ ŘEČÍ TO MUSÍŠ SNÍST...JAK JSI CHVÁLI TU BUBLANINU A JESTLI JÍŠ TVAROH.... Upraveno Červen 7, 200916 r od Marek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.