Duben 27, 200916 r ahoj luky.....mam ještě zalepeny oko!!!stejně je to uchylny jít rovnou z postele ani nesnidat neučesat se ahned do hospody
Duben 27, 200916 r no když je volno tak si trochu pospim...ja ti dam vedět až budu vstavat ve 4:15 do prace......
Duben 27, 200916 r Autor no když je volno tak si trochu pospim...ja ti dam vedět až budu vstavat ve 4:15 do prace...... já vstávám každej den ve 4:30 a o víkendu v 5h....
Duben 27, 200916 r no dneska ani nevim co podniknu jen ve čtyři chci koukat na hokej ale do čtyř netušim.
Duben 27, 200916 r no dneska ani nevim co podniknu jen ve čtyři chci koukat na hokej ale do čtyř netušim. tak takhle bych se chtel mít taky.....a do tech čtyř hodin bych se asi zavřel do garáže:)
Duben 27, 200916 r jeee to sem mi moc nechce....páč sem linej jako no ještě uvidim...jen už mi soudružka oznamila že ve dvě směr kaufland sakra
Duben 27, 200916 r to já si nákup potravin protrpěl v sobotu...zase jsem nechal v supermarketu majland
Duben 27, 200916 r no panove samej pracant až na mě .... začinam si připadat jako bezdák asi se přemlouvim a pujdu na zahradu přivorat brambory
Duben 27, 200916 r no klidek bych neřek .... ted sem si vzpoměl že sem na zejtra slibil učast na planovanou odstavku v praci takže už mam po naladě.....a to ještě rano musim k jednomu doktoru pro včeličku a pak ještě k druhymu na preventivku + tetanovku---hruza
Duben 27, 200916 r nepojedete někdo v sobotu do Vysokýho Mýta na tuning? ja nejedu...mam už domluveny supr čupr odpoledne u tchyně takže se už nemůžu dočkat.....kwa už at je neděle-help
Duben 27, 200916 r Lukkyne valis jo ?? Covece celkem bych jel ale kdyz to tak sectu a podtrhnu 30 cary , 1 maj - to musim bejt hodnej )) nooo a pak v sobotku covece
Duben 27, 200916 r Evers, no pokud to dopadne tak že mi moje slečínka odjede na prodlouženej víkend k mojí skoro-tchýni tak si jsem téměř na 100% jist že jedu:)
Duben 27, 200916 r Autor Tak jsem včera umyl komplet celý auto...a dneska je celý zasr.ný od toho podělanýho žlutýho pylu----a ten pyl mě se.e o to víc, že jsem ještě alergik...no to je den.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.