lukyssek Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 raca: zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 ahoj luky.....mam ještě zalepeny oko!!!stejně je to uchylny jít rovnou z postele ani nesnidat neučesat se ahned do hospody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 no...vstávat v 9.00 by se mi taky líbilo.... ...jsem vstával už v 6.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 no když je volno tak si trochu pospim...ja ti dam vedět až budu vstavat ve 4:15 do prace...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 dobré ranko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 no když je volno tak si trochu pospim...ja ti dam vedět až budu vstavat ve 4:15 do prace...... já vstávám každej den ve 4:30 a o víkendu v 5h.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 zdarec evers!!! koukam že sami ranni ptáčata... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 a co ty maKÁŠ NEBO JDEŠ ZASE V NOCI ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 ja du áááž ve středu a čtvrtek na ranní ted mam zase volno .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 tak to se alespoň budeš věnovat herečce..co..samo že až po autě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 no dneska ani nevim co podniknu jen ve čtyři chci koukat na hokej ale do čtyř netušim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 umej si auto..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 nj ranni ptacata , tak dorazil sem akorat do prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 no dneska ani nevim co podniknu jen ve čtyři chci koukat na hokej ale do čtyř netušim. tak takhle bych se chtel mít taky.....a do tech čtyř hodin bych se asi zavřel do garáže:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 jeee to sem mi moc nechce....páč sem linej jako no ještě uvidim...jen už mi soudružka oznamila že ve dvě směr kaufland sakra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 to já si nákup potravin protrpěl v sobotu...zase jsem nechal v supermarketu majland Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 no panove samej pracant až na mě .... začinam si připadat jako bezdák asi se přemlouvim a pujdu na zahradu přivorat brambory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 njn ... aspon mas klidek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 no klidek bych neřek .... ted sem si vzpoměl že sem na zejtra slibil učast na planovanou odstavku v praci takže už mam po naladě.....a to ještě rano musim k jednomu doktoru pro včeličku a pak ještě k druhymu na preventivku + tetanovku---hruza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 nepojedete někdo v sobotu do Vysokýho Mýta na tuning? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 nepojedete někdo v sobotu do Vysokýho Mýta na tuning? ja nejedu...mam už domluveny supr čupr odpoledne u tchyně takže se už nemůžu dočkat.....kwa už at je neděle-help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Lukkyne valis jo ?? Covece celkem bych jel ale kdyz to tak sectu a podtrhnu 30 cary , 1 maj - to musim bejt hodnej )) nooo a pak v sobotku covece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Evers, no pokud to dopadne tak že mi moje slečínka odjede na prodlouženej víkend k mojí skoro-tchýni tak si jsem téměř na 100% jist že jedu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Hehe ... no ja uvidim nooo... uz takhle je ten vejkend nabombenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Tak jsem včera umyl komplet celý auto...a dneska je celý zasr.ný od toho podělanýho žlutýho pylu----a ten pyl mě se.e o to víc, že jsem ještě alergik...no to je den..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.