dadacek Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Já bych se na to spíš vy***, ale to by pak v práci smrdělo Těším se na případnej sraz před tím koncertem už sem na to reagoval do Br. knajpy a to tam nechodím resp. nepřispívám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 No snad to klapne , nejdriv ukecam basaka ... aby jel semnou sam bych na ty megace asi nejel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Nic panove a damo ... mejte se pekne a zase zejtra na sichte ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Měj se pane hezký večer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Nic panove a damo ... mejte se pekne a zase zejtra na sichte ) měj se hezky,ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Tak opět oskar svítí,takže můžu v poho valit na trenál...i když je dusno jak prase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Tak si to užij já bych taky někde sportoval, ale není co a s kým Hezký večer, já jdu na chvilku zase kynout k telce.. a začnu plánovat zítřek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Tak si to užij já bych taky někde sportoval, ale není co a s kým Hezký večer, já jdu na chvilku zase kynout k telce.. a začnu plánovat zítřek měj se dádo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Pá čertí, jdu an to reálný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Zatím se tu mějte a nezlobte Žanetku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Raco : jiste , si vem maru ... tady okukuje celej den , tvari se jak kamarad a jen si odskocis na zachod hned donasi vedeni. když tu nikdo nebyl tak jsi se mnou tokal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 já už si máru od jisty doby do huby radši neberu.... .... nějak to špatně snáší a děla obr-gesta ) bez komentáře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 moc na mě ten jazyk nevystrkuj aby sis ho nepřekous.... urážko ..... :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 NO COMENT...............REJPÁLKU............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 no coment-no coment to vypadá jako kdyby ses se mnou nebavil...ccc... čim to asi je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 ČÍM ASI ČÍM....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 to nevím to nevím... :kol-32: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 ALE VÍŠ ALE VÍŠ.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 kdepak ... netuším ... netuším ....chci menší nápovědu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 TUŠÍŠ TUŠÍŠ ALE TUŠÍŠ...JEN DĚLÁŠ HEREČKU-ZAGORKU:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 tak na zagorku tu seš poslední dobou největší expert ty pokud se nemílím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 NENE JÁ BERU VŠE NAPROSTO VÁŽNĚ......jen Standis se ještě neozval...na změnu funkce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 a už se našel někdo kdo tě začal přemlouvat? nebo ještě ne?? :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 NE...PROČ? Nemělo by to cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 je tu někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.