lukyssek Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Marek: to jsme na to stejně..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 ja nejedu...mam už domluveny supr čupr odpoledne u tchyně takže se už nemůžu dočkat.....kwa už at je neděle-help Máš namysli tchýni jako maminku Tvojí herečky...Tvojí druhou maminku? A Ty ji nemáš rád nebo co..ona Tě zcela jistě zbožňuje ...přeci by Ti jinak nedala svojí dcérku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Marek: to jsme na to stejně..... No ještě ráno po vyjetí z garáže auto super , ale po pár hodinách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 jojo, červený auto ukrytý pod žlutou srajdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 jo jo já mám červenou corridu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Kucííí na to znám jedinej lék žlutý auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Kucííí na to znám jedinej lék žlutý auto jj, žlutou bych asi taky bral, ale přeci nebudu přebarvičkovávat celý auto:) ....jinak máš žlutou pěknou, tuhle jsem na ní slintal při pohledu z okna:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 neeehh .. ze si neslez ? Ale myslim ze tam ma nekdo taky zlutou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Já chtěl taky žlutou, ale combi to nění tak hezký na na krátký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Marku : to s tebou souhlasim , oni ty svetle barvy trochu nafukujou ( to bych rekl ze kratky dela dobre ) ale u combajna zas vobracene tam tomu slusi tmavsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 neeehh .. ze si neslez ? Ale myslim ze tam ma nekdo taky zlutou ....máš na léto 16" Atrie? ...a stál jsi tam cca 18-19.00??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Tak jsem včera umyl komplet celý auto...a dneska je celý zasr.ný od toho podělanýho žlutýho pylu----a ten pyl mě se.e o to víc, že jsem ještě alergik...no to je den..... ...já ti to řikal že to nema cenu..... Máš namysli tchýni jako maminku Tvojí herečky...Tvojí druhou maminku? A Ty ji nemáš rád nebo co..ona Tě zcela jistě zbožňuje ...přeci by Ti jinak nedala svojí dcérku nemam rád???je slabí slovo......horší ježibabu neznam... ...vidim je jednou měsíčně a 14 dni se lečim z psychickyho traumatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 nemam rád???je slabí slovo......horší ježibabu neznam... ...vidim je jednou měsíčně a 14 dni se lečim z psychickyho traumatu ...to mi něco připomíná, odkud tenhle pocit znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 ....máš na léto 16" Atrie? ...a stál jsi tam cca 18-19.00??? jojo človeče ve středu to bylo to by sedělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 ...já ti to řikal že to nema cenu..... nemam rád???je slabí slovo......horší ježibabu neznam... ...vidim je jednou měsíčně a 14 dni se lečim z psychickyho traumatu Já mám tchýni suprovou...dostal jsem hned klíče od baráku a volnou vstupenku do ledničky...a to vše před svatbou...a na tu nám dala nějaký prašule taky...taže moje tchýně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Evers: mít na tebe mobil, tak minimalne smsku bych poslal, ale přece si k tomu autu nepujdu stoupnout a čekat jestli nepujdeš okolo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 měl jsi do ně bouchnout a on by vylezl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 ja to mam jak Mara , sice sem se tam nenakvartiroval , ale kdyz uz se s tychni slezem leci se z toho spis herecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 tak to nezbyva než zavidět..... ja sem od ni neviděl nic,ale o to ani nejde.spíš o to že je blba jak tenhle dubovej stul a děla na mě jak je chytra a ještě plno věci ktery radši ani nebudu psat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Já tak u tchýně nebydlím...to bych nemusel...ale mám to k ní cca 10 km :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 luky : mas SZ tyhle vymluvy nebudu poslouchat , ja uz to tam taky 2x krouzil jestli tam nenajdu hataka na 17 ale objevil sem tam akorat nejakou 1,4 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 luky : mas SZ tyhle vymluvy nebudu poslouchat , ja uz to tam taky 2x krouzil jestli tam nenajdu hataka na 17 ale objevil sem tam akorat nejakou 1,4 ... parkuju v garaži cca 500m odtud. před domem stojím max. sobota-neděle přes den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 se nedivim, kamosovi tam presne nad tvym barakem prez noc z feldy slohly zadny dvere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 NMo aby ne..takový auto..kola..zadní kotoučovka :-)....garáž je super...já jí mám cca 1km ale i tak bomba.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 pakliže by nebyla garáž, musí fabka na hlídaný parkoviště, na ulici prostě přes noc ani ránu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.