Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Marek: to jsme na to stejně.....

• Autor
ja nejedu...mam už domluveny supr čupr odpoledne u tchyně takže se už nemůžu dočkat.....kwa už at je neděle-help :help:

Máš namysli tchýni jako maminku Tvojí herečky...Tvojí druhou maminku? A Ty ji nemáš rád :aggressive: nebo co..ona Tě zcela jistě zbožňuje kol5 ...přeci by Ti jinak nedala svojí dcérku :prc::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich:

• Autor
Marek: to jsme na to stejně.....

No ještě ráno po vyjetí z garáže auto super :palec2: , ale po pár hodinách :aggressive::aggressive::aggressive::aggressive:

jojo, červený auto ukrytý pod žlutou srajdou

• Autor

jo jo já mám červenou corridu

Kucííí na to znám jedinej lék :) žlutý auto :smich:

Kucííí na to znám jedinej lék :) žlutý auto :smich:

jj, žlutou bych asi taky bral, ale přeci nebudu přebarvičkovávat celý auto:)

....jinak máš žlutou pěknou, tuhle jsem na ní slintal při pohledu z okna:)

neeehh .. ze si neslez ? :) Ale myslim ze tam ma nekdo taky zlutou :)

• Autor

Já chtěl taky žlutou, ale combi to nění tak hezký na na krátký

Marku : to s tebou souhlasim , oni ty svetle barvy trochu nafukujou ( to bych rekl ze kratky dela dobre ) ale u combajna zas vobracene tam tomu slusi tmavsi

neeehh .. ze si neslez ? :) Ale myslim ze tam ma nekdo taky zlutou :)

....máš na léto 16" Atrie? ...a stál jsi tam cca 18-19.00???

Tak jsem včera umyl komplet celý auto...a dneska je celý zasr.ný od toho podělanýho žlutýho pylu----a ten pyl mě se.e o to víc, že jsem ještě alergik...no to je den.....

:smich::smich: ...já ti to řikal že to nema cenu..... :smich::smich::smich:

Máš namysli tchýni jako maminku Tvojí herečky...Tvojí druhou maminku? A Ty ji nemáš rád :aggressive: nebo co..ona Tě zcela jistě zbožňuje kol5 ...přeci by Ti jinak nedala svojí dcérku :prc::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich:

nemam rád???je slabí slovo......horší ježibabu neznam... :smich: ...vidim je jednou měsíčně a 14 dni se lečim z psychickyho traumatu

nemam rád???je slabí slovo......horší ježibabu neznam... :smich: ...vidim je jednou měsíčně a 14 dni se lečim z psychickyho traumatu

...to mi něco připomíná, odkud tenhle pocit znám :smich:

....máš na léto 16" Atrie? ...a stál jsi tam cca 18-19.00???

jojo človeče ve středu to bylo to by sedělo :)

• Autor
:smich::smich: ...já ti to řikal že to nema cenu..... :smich::smich::smich:

Já mám tchýni suprovou...dostal jsem hned klíče od baráku a volnou vstupenku do ledničky...a to vše před svatbou...a na tu nám dala nějaký prašule taky...taže moje tchýně :palec2:

Evers: mít na tebe mobil, tak minimalne smsku bych poslal, ale přece si k tomu autu nepujdu stoupnout a čekat jestli nepujdeš okolo:)

• Autor

měl jsi do ně bouchnout a on by vylezl :-)

ja to mam jak Mara , sice sem se tam nenakvartiroval , ale kdyz uz se s tychni slezem leci se z toho spis herecka :smich:

tak to nezbyva než zavidět..... ja sem od ni neviděl nic,ale o to ani nejde.spíš o to že je blba jak tenhle dubovej stul a děla na mě jak je chytra a ještě plno věci ktery radši ani nebudu psat

• Autor

Já tak u tchýně nebydlím...to bych nemusel...ale mám to k ní cca 10 km :-)

luky : mas SZ tyhle vymluvy nebudu poslouchat :) , ja uz to tam taky 2x krouzil jestli tam nenajdu hataka na 17 ale objevil sem tam akorat nejakou 1,4 ...

luky : mas SZ tyhle vymluvy nebudu poslouchat :) , ja uz to tam taky 2x krouzil jestli tam nenajdu hataka na 17 ale objevil sem tam akorat nejakou 1,4 ...

parkuju v garaži cca 500m odtud. před domem stojím max. sobota-neděle přes den

se nedivim, kamosovi tam presne nad tvym barakem prez noc z feldy slohly zadny dvere.

• Autor

NMo aby ne..takový auto..kola..zadní kotoučovka :-)....garáž je super...já jí mám cca 1km ale i tak bomba....

pakliže by nebyla garáž, musí fabka na hlídaný parkoviště, na ulici prostě přes noc ani ránu

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.