Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Marek: to jsme na to stejně.....

• Autor
ja nejedu...mam už domluveny supr čupr odpoledne u tchyně takže se už nemůžu dočkat.....kwa už at je neděle-help :help:

Máš namysli tchýni jako maminku Tvojí herečky...Tvojí druhou maminku? A Ty ji nemáš rád :aggressive: nebo co..ona Tě zcela jistě zbožňuje kol5 ...přeci by Ti jinak nedala svojí dcérku :prc::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich:

• Autor
Marek: to jsme na to stejně.....

No ještě ráno po vyjetí z garáže auto super :palec2: , ale po pár hodinách :aggressive::aggressive::aggressive::aggressive:

jojo, červený auto ukrytý pod žlutou srajdou

• Autor

jo jo já mám červenou corridu

Kucííí na to znám jedinej lék :) žlutý auto :smich:

Kucííí na to znám jedinej lék :) žlutý auto :smich:

jj, žlutou bych asi taky bral, ale přeci nebudu přebarvičkovávat celý auto:)

....jinak máš žlutou pěknou, tuhle jsem na ní slintal při pohledu z okna:)

neeehh .. ze si neslez ? :) Ale myslim ze tam ma nekdo taky zlutou :)

• Autor

Já chtěl taky žlutou, ale combi to nění tak hezký na na krátký

Marku : to s tebou souhlasim , oni ty svetle barvy trochu nafukujou ( to bych rekl ze kratky dela dobre ) ale u combajna zas vobracene tam tomu slusi tmavsi

neeehh .. ze si neslez ? :) Ale myslim ze tam ma nekdo taky zlutou :)

....máš na léto 16" Atrie? ...a stál jsi tam cca 18-19.00???

Tak jsem včera umyl komplet celý auto...a dneska je celý zasr.ný od toho podělanýho žlutýho pylu----a ten pyl mě se.e o to víc, že jsem ještě alergik...no to je den.....

:smich::smich: ...já ti to řikal že to nema cenu..... :smich::smich::smich:

Máš namysli tchýni jako maminku Tvojí herečky...Tvojí druhou maminku? A Ty ji nemáš rád :aggressive: nebo co..ona Tě zcela jistě zbožňuje kol5 ...přeci by Ti jinak nedala svojí dcérku :prc::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich:

nemam rád???je slabí slovo......horší ježibabu neznam... :smich: ...vidim je jednou měsíčně a 14 dni se lečim z psychickyho traumatu

nemam rád???je slabí slovo......horší ježibabu neznam... :smich: ...vidim je jednou měsíčně a 14 dni se lečim z psychickyho traumatu

...to mi něco připomíná, odkud tenhle pocit znám :smich:

....máš na léto 16" Atrie? ...a stál jsi tam cca 18-19.00???

jojo človeče ve středu to bylo to by sedělo :)

• Autor
:smich::smich: ...já ti to řikal že to nema cenu..... :smich::smich::smich:

Já mám tchýni suprovou...dostal jsem hned klíče od baráku a volnou vstupenku do ledničky...a to vše před svatbou...a na tu nám dala nějaký prašule taky...taže moje tchýně :palec2:

Evers: mít na tebe mobil, tak minimalne smsku bych poslal, ale přece si k tomu autu nepujdu stoupnout a čekat jestli nepujdeš okolo:)

• Autor

měl jsi do ně bouchnout a on by vylezl :-)

ja to mam jak Mara , sice sem se tam nenakvartiroval , ale kdyz uz se s tychni slezem leci se z toho spis herecka :smich:

tak to nezbyva než zavidět..... ja sem od ni neviděl nic,ale o to ani nejde.spíš o to že je blba jak tenhle dubovej stul a děla na mě jak je chytra a ještě plno věci ktery radši ani nebudu psat

• Autor

Já tak u tchýně nebydlím...to bych nemusel...ale mám to k ní cca 10 km :-)

luky : mas SZ tyhle vymluvy nebudu poslouchat :) , ja uz to tam taky 2x krouzil jestli tam nenajdu hataka na 17 ale objevil sem tam akorat nejakou 1,4 ...

luky : mas SZ tyhle vymluvy nebudu poslouchat :) , ja uz to tam taky 2x krouzil jestli tam nenajdu hataka na 17 ale objevil sem tam akorat nejakou 1,4 ...

parkuju v garaži cca 500m odtud. před domem stojím max. sobota-neděle přes den

se nedivim, kamosovi tam presne nad tvym barakem prez noc z feldy slohly zadny dvere.

• Autor

NMo aby ne..takový auto..kola..zadní kotoučovka :-)....garáž je super...já jí mám cca 1km ale i tak bomba....

pakliže by nebyla garáž, musí fabka na hlídaný parkoviště, na ulici prostě přes noc ani ránu

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.