Duben 27, 200916 r Autor ja nejedu...mam už domluveny supr čupr odpoledne u tchyně takže se už nemůžu dočkat.....kwa už at je neděle-help Máš namysli tchýni jako maminku Tvojí herečky...Tvojí druhou maminku? A Ty ji nemáš rád nebo co..ona Tě zcela jistě zbožňuje ...přeci by Ti jinak nedala svojí dcérku
Duben 27, 200916 r Autor Marek: to jsme na to stejně..... No ještě ráno po vyjetí z garáže auto super , ale po pár hodinách
Duben 27, 200916 r Kucííí na to znám jedinej lék žlutý auto jj, žlutou bych asi taky bral, ale přeci nebudu přebarvičkovávat celý auto:) ....jinak máš žlutou pěknou, tuhle jsem na ní slintal při pohledu z okna:)
Duben 27, 200916 r Marku : to s tebou souhlasim , oni ty svetle barvy trochu nafukujou ( to bych rekl ze kratky dela dobre ) ale u combajna zas vobracene tam tomu slusi tmavsi
Duben 27, 200916 r neeehh .. ze si neslez ? Ale myslim ze tam ma nekdo taky zlutou ....máš na léto 16" Atrie? ...a stál jsi tam cca 18-19.00???
Duben 27, 200916 r Tak jsem včera umyl komplet celý auto...a dneska je celý zasr.ný od toho podělanýho žlutýho pylu----a ten pyl mě se.e o to víc, že jsem ještě alergik...no to je den..... ...já ti to řikal že to nema cenu..... Máš namysli tchýni jako maminku Tvojí herečky...Tvojí druhou maminku? A Ty ji nemáš rád nebo co..ona Tě zcela jistě zbožňuje ...přeci by Ti jinak nedala svojí dcérku nemam rád???je slabí slovo......horší ježibabu neznam... ...vidim je jednou měsíčně a 14 dni se lečim z psychickyho traumatu
Duben 27, 200916 r nemam rád???je slabí slovo......horší ježibabu neznam... ...vidim je jednou měsíčně a 14 dni se lečim z psychickyho traumatu ...to mi něco připomíná, odkud tenhle pocit znám
Duben 27, 200916 r ....máš na léto 16" Atrie? ...a stál jsi tam cca 18-19.00??? jojo človeče ve středu to bylo to by sedělo
Duben 27, 200916 r Autor ...já ti to řikal že to nema cenu..... nemam rád???je slabí slovo......horší ježibabu neznam... ...vidim je jednou měsíčně a 14 dni se lečim z psychickyho traumatu Já mám tchýni suprovou...dostal jsem hned klíče od baráku a volnou vstupenku do ledničky...a to vše před svatbou...a na tu nám dala nějaký prašule taky...taže moje tchýně
Duben 27, 200916 r Evers: mít na tebe mobil, tak minimalne smsku bych poslal, ale přece si k tomu autu nepujdu stoupnout a čekat jestli nepujdeš okolo:)
Duben 27, 200916 r ja to mam jak Mara , sice sem se tam nenakvartiroval , ale kdyz uz se s tychni slezem leci se z toho spis herecka
Duben 27, 200916 r tak to nezbyva než zavidět..... ja sem od ni neviděl nic,ale o to ani nejde.spíš o to že je blba jak tenhle dubovej stul a děla na mě jak je chytra a ještě plno věci ktery radši ani nebudu psat
Duben 27, 200916 r luky : mas SZ tyhle vymluvy nebudu poslouchat , ja uz to tam taky 2x krouzil jestli tam nenajdu hataka na 17 ale objevil sem tam akorat nejakou 1,4 ...
Duben 27, 200916 r luky : mas SZ tyhle vymluvy nebudu poslouchat , ja uz to tam taky 2x krouzil jestli tam nenajdu hataka na 17 ale objevil sem tam akorat nejakou 1,4 ... parkuju v garaži cca 500m odtud. před domem stojím max. sobota-neděle přes den
Duben 27, 200916 r se nedivim, kamosovi tam presne nad tvym barakem prez noc z feldy slohly zadny dvere.
Duben 27, 200916 r Autor NMo aby ne..takový auto..kola..zadní kotoučovka :-)....garáž je super...já jí mám cca 1km ale i tak bomba....
Duben 27, 200916 r pakliže by nebyla garáž, musí fabka na hlídaný parkoviště, na ulici prostě přes noc ani ránu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.