Evers Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Já tak u tchýně nebydlím...to bych nemusel...ale mám to k ní cca 10 km :-) to ja si to pojistil a vodvez starou pryc z prahy ... takze je jentak nevidim Ale jinak v pohode, kdyz chci starou nasrat jede se k rodince Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 ty woe bydlet s ni ...to by byla hrozna představa...to bych si dal rovnou provaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Raco to asi pred kazdou navstevou places blahem jak te tak posloucham Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Raca kecá, tady dělá ofuky, a druhou maminku má rád......že jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 jj kdo nepoznal nepochopí..... ... tak ja letim na nakupy tak zatim čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 tak běž a něco nám kup :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Raca kecá, tady dělá ofuky, a druhou maminku má rád......že jo ještě jednou napíšeš druhou maminku a že ji mam rad tak si uděklam vylet do varu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Asi ma deprese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 tak panove jak to dneska dopadne s tim norskem???......ja pospichal domu jako blazen at stihnu začatek a ti pitomci po ani ne minutě vysklej plexi a měnej to snad už 15min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 raca: jak dopadl nákup? cos nám koupil? ...ja furt sedím v práci:( ach jo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 hele já ani nevim....vysadil sem soudružku v bille a jel na schellku natankovat a na kafičko a když sem se vracel tak to bylo akorat......do kolika dělaáš to je hruza takhle hezky a ještě hokej v telce to ti nezavidim .-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 delám cca do 17.00...jeste 20min a mizím domů.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 no tak to máš taky už za pár.....já musim jít zejtra doufam že to zmaknem brzo a nebudu tam tvrdnout do šesti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 ještě jednou napíšeš druhou maminku a že ji mam rad tak si uděklam vylet do varu..... uz se poprali...uz se poprali...já to ríkala ze si ty drzky rozbijou...velebnosti.... ...jo a pamatuj...188cm/100-115kg-dle stavu najezení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 takovejch už bylo a ted se mi vyhybaj obloukem..... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 a to jen proto, aby jsi na ne neukazal a oni se nedostali do basy za to ze te ztloukli co..to známe ale jinak vitaj v hospode...koukám porád jen ty samý ksichty.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 doted si lížou rany někde v koutě....... :D ...taky vitaj...koukam na hokejíček ale je to takovy nemastny neslany moc se na to koukat neda,a nebaví mě to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 ni me ne....co nákup...jakto ze jsi nebyl u toho a jen herecku vysadil....i ty jeden.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 nák mi blbne klávesnice..nepíse mi to nejaky písmenka...co mi zase kde herecka zmáckla....chjo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 ja bych ji do toho furt kecal a zejtra by mě určitě hnala pro něco co "kvuli" mě zapoměla.takhle se na ni kdyztak vypr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 nák mi blbne klávesnice..nepíse mi to nejaky písmenka...co mi zase kde herecka zmáckla....chjo... všechny stejně nepotřebuješ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 na hokeji se mi dneska líbí ten bíle YETI a SuperB :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 góóóóóóól Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 jj je to bída...to je jako když koukam na II.ligu a ne na repre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 (editace) anebo kdyz hrajou prímo louny...co a kdo asi za ne chytá? Editováno: 27. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.