Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Já tak u tchýně nebydlím...to bych nemusel...ale mám to k ní cca 10 km :-)

to ja si to pojistil a vodvez starou pryc z prahy ... takze je jentak nevidim :) Ale jinak v pohode, kdyz chci starou nasrat jede se k rodince :)

ty woe bydlet s ni ...to by byla hrozna představa...to bych si dal rovnou provaz

Raco to asi pred kazdou navstevou places blahem jak te tak posloucham :)

• Autor

Raca kecá, tady dělá ofuky, a druhou maminku má rád......že jo

jj kdo nepoznal nepochopí..... :feve: ... tak ja letim na nakupy tak zatim čus

• Autor

tak běž a něco nám kup :-)

Raca kecá, tady dělá ofuky, a druhou maminku má rád......že jo

ještě jednou napíšeš druhou maminku a že ji mam rad tak si uděklam vylet do varu..... :smich::smich::aggressive::smich::smich:

Asi ma deprese :)

tak panove jak to dneska dopadne s tim norskem???......ja pospichal domu jako blazen at stihnu začatek a ti pitomci po ani ne minutě vysklej plexi a měnej to snad už 15min.

raca: jak dopadl nákup? cos nám koupil? ...ja furt sedím v práci:( ach jo....

hele já ani nevim....vysadil sem soudružku v bille a jel na schellku natankovat a na kafičko a když sem se vracel tak to bylo akorat......do kolika dělaáš to je hruza takhle hezky a ještě hokej v telce to ti nezavidim .-(

delám cca do 17.00...jeste 20min a mizím domů....

no tak to máš taky už za pár.....já musim jít zejtra doufam že to zmaknem brzo a nebudu tam tvrdnout do šesti

• Autor
ještě jednou napíšeš druhou maminku a že ji mam rad tak si uděklam vylet do varu..... :smich::smich::aggressive::smich::smich:

uz se poprali...uz se poprali...já to ríkala ze si ty drzky rozbijou...velebnosti.... :smich::smich::smich::smich: ...jo a pamatuj...188cm/100-115kg-dle stavu najezení :aggressive::smich::smich::smich::smich::aggressive::smich::smich::smich::smich:

takovejch už bylo a ted se mi vyhybaj obloukem..... :D :D :D

• Autor

a to jen proto, aby jsi na ne neukazal a oni se nedostali do basy za to ze te ztloukli :aggressive: co..to známe :smich::smich::smich: ale jinak vitaj v hospode...koukám porád jen ty samý ksichty.... ;)

doted si lížou rany někde v koutě....... :D :D B)...taky vitaj...koukam na hokejíček ale je to takovy nemastny neslany moc se na to koukat neda,a nebaví mě to

• Autor

ni me ne....co nákup...jakto ze jsi nebyl u toho a jen herecku vysadil....i ty jeden....

• Autor

nák mi blbne klávesnice..nepíse mi to nejaky písmenka...co mi zase kde herecka zmáckla....chjo...

ja bych ji do toho furt kecal a zejtra by mě určitě hnala pro něco co "kvuli" mě zapoměla.takhle se na ni kdyztak vypr.

nák mi blbne klávesnice..nepíse mi to nejaky písmenka...co mi zase kde herecka zmáckla....chjo...

všechny stejně nepotřebuješ..... :smich::smich::smich::smich::smich:

• Autor

na hokeji se mi dneska líbí ten bíle YETI a SuperB :-)

• Autor

góóóóóóól

jj je to bída...to je jako když koukam na II.ligu a ne na repre

• Autor

anebo kdyz hrajou prímo louny...co :smich::smich::smich: a kdo asi za ne chytá? ;)

Upraveno od Marek

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.