Duben 27, 200916 r Já tak u tchýně nebydlím...to bych nemusel...ale mám to k ní cca 10 km :-) to ja si to pojistil a vodvez starou pryc z prahy ... takze je jentak nevidim Ale jinak v pohode, kdyz chci starou nasrat jede se k rodince
Duben 27, 200916 r Raca kecá, tady dělá ofuky, a druhou maminku má rád......že jo ještě jednou napíšeš druhou maminku a že ji mam rad tak si uděklam vylet do varu.....
Duben 27, 200916 r tak panove jak to dneska dopadne s tim norskem???......ja pospichal domu jako blazen at stihnu začatek a ti pitomci po ani ne minutě vysklej plexi a měnej to snad už 15min.
Duben 27, 200916 r hele já ani nevim....vysadil sem soudružku v bille a jel na schellku natankovat a na kafičko a když sem se vracel tak to bylo akorat......do kolika dělaáš to je hruza takhle hezky a ještě hokej v telce to ti nezavidim .-(
Duben 27, 200916 r no tak to máš taky už za pár.....já musim jít zejtra doufam že to zmaknem brzo a nebudu tam tvrdnout do šesti
Duben 27, 200916 r Autor ještě jednou napíšeš druhou maminku a že ji mam rad tak si uděklam vylet do varu..... uz se poprali...uz se poprali...já to ríkala ze si ty drzky rozbijou...velebnosti.... ...jo a pamatuj...188cm/100-115kg-dle stavu najezení
Duben 27, 200916 r Autor a to jen proto, aby jsi na ne neukazal a oni se nedostali do basy za to ze te ztloukli co..to známe ale jinak vitaj v hospode...koukám porád jen ty samý ksichty....
Duben 27, 200916 r doted si lížou rany někde v koutě....... :D ...taky vitaj...koukam na hokejíček ale je to takovy nemastny neslany moc se na to koukat neda,a nebaví mě to
Duben 27, 200916 r Autor ni me ne....co nákup...jakto ze jsi nebyl u toho a jen herecku vysadil....i ty jeden....
Duben 27, 200916 r Autor nák mi blbne klávesnice..nepíse mi to nejaky písmenka...co mi zase kde herecka zmáckla....chjo...
Duben 27, 200916 r ja bych ji do toho furt kecal a zejtra by mě určitě hnala pro něco co "kvuli" mě zapoměla.takhle se na ni kdyztak vypr.
Duben 27, 200916 r nák mi blbne klávesnice..nepíse mi to nejaky písmenka...co mi zase kde herecka zmáckla....chjo... všechny stejně nepotřebuješ.....
Duben 27, 200916 r Autor anebo kdyz hrajou prímo louny...co a kdo asi za ne chytá? Upraveno Duben 27, 200916 r od Marek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.