Červen 15, 200916 r já teda dneska ani nemám nějak moc chuť na jídlo,takže mě ta kachnička a husička nějak neoslovila.
Červen 15, 200916 r Ja se taky celkem odbil... jak je hnusne dusno covek nema ani chut k jidlu já dostal chuť na meloun
Červen 15, 200916 r Tak dneska je takový teplo a dusno že nemám ani chuť na kafe,dneska ještě ani jedno.
Červen 15, 200916 r cože já prej žeru koně a labutě??? no toto :-))))) tady je to koukam pěkná sebranka .-))
Červen 15, 200916 r samozřejmě ...ale musim přiznat že než sem zjistil z čeho je tak sem si docela pochutnaval..jen potom mi nějak bylo nevolno
Červen 15, 200916 r To ja uz teda 2 ale to bylo rano )) Ted uz taky ani ranu ... No já si dám až po práci,u nás na kurtech máme vynikající presso ,vždycky si dávám 2 kousky po sobě jak je výborný.
Červen 15, 200916 r Jaky labute, kone si zral ne tak nezapirej Konina je dobrá párkrát sem ochutnal a můžu říct
Červen 15, 200916 r Rááco nemáš herečku doma tak ses hrdina viď? .... herečka vydělava aby racíček měl co utracet ...
Červen 15, 200916 r .... herečka vydělava aby racíček měl co utracet ... Tak tohle by mela videt to by byl racicek bit
Červen 15, 200916 r ona to ví ..... já ji to řikam pořád jen na ty přesčasy co jí posílam se jí moc nechce chodit .-(
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.