Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 no joooo ... prisel si o prima zabavu zavrsenou teorii o farmareni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 já teda dneska ani nemám nějak moc chuť na jídlo,takže mě ta kachnička a husička nějak neoslovila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Ja se taky celkem odbil... jak je hnusne dusno covek nema ani chut k jidlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 tak koukám, že bylo po dlouhé době zase zajímavý téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Ja se taky celkem odbil... jak je hnusne dusno covek nema ani chut k jidlu já dostal chuť na meloun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 a jdu si pro něj a basta fidli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Nooo čoveče taky bych něco sežral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Tak já už jej tady pomalounku krájím žeru...je fakt super sladkej, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Tak dneska je takový teplo a dusno že nemám ani chuť na kafe,dneska ještě ani jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 To ja uz teda 2 ale to bylo rano )) Ted uz taky ani ranu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 cože já prej žeru koně a labutě??? no toto :-))))) tady je to koukam pěkná sebranka .-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Jaky labute, kone si zral ne tak nezapirej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 no troška salamku..ježiš a to ještě nevědomky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 tak to je v poradku ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 samozřejmě ...ale musim přiznat že než sem zjistil z čeho je tak sem si docela pochutnaval..jen potom mi nějak bylo nevolno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 No tak vidis tak co na me startujes ... ja poustim jen pravdive informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 ale nestartuju.... jen pouštim hromy a blesky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 To ja uz teda 2 ale to bylo rano )) Ted uz taky ani ranu ... No já si dám až po práci,u nás na kurtech máme vynikající presso ,vždycky si dávám 2 kousky po sobě jak je výborný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Jaky labute, kone si zral ne tak nezapirej Konina je dobrá párkrát sem ochutnal a můžu říct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Rááco nemáš herečku doma tak ses hrdina viď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Prej ale labuť se sežrat nedá,prej to není k jídlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Rááco nemáš herečku doma tak ses hrdina viď? .... herečka vydělava aby racíček měl co utracet ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 .... herečka vydělava aby racíček měl co utracet ... Tak tohle by mela videt to by byl racicek bit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 ona to ví ..... já ji to řikam pořád jen na ty přesčasy co jí posílam se jí moc nechce chodit .-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 teda lidi,tam je ták šílený dusno pfuj tajbl ..jinak ahoj všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.