Červen 16, 200916 r tak zaleží co jsi udělal, nikdy nevíš, co máš udělat. to pak zjišťuješ až pak, jestli si to neměl udělat jinak S tím souhlasím, skušenosti .. ?
Červen 16, 200916 r aaa to promin... ... třeba se někdo najde V pohodě možná se nakonec ještě budu smát
Červen 16, 200916 r Jestli nebudete už jíst, tak já bych si ty vaše obědy vzal u nás už jsou taky prázdný talíře
Červen 16, 200916 r to jestli máte poslat vlasy nebo chlupy a nebo neštovice Joo to je dobytcarna , ale tak na mistni pomery jeste klid
Červen 16, 200916 r Jak tak koukám, tak předchozí stránku jsem tak akorát zameškal obědem a bylo to dobře
Červen 16, 200916 r Joo to je dobytcarna , ale tak na mistni pomery jeste klid je pravda, že tu byly i horší věci
Červen 16, 200916 r boha jeho ... akorat sem se chystal zrat a tady todle ... Woe, ty si dávej pozor ať si ho při holení hlavy neufikneš snad nikdo nemáte k obědu chlupatý knedlíky.. ja chtěl taky obědvat ale asi to ještě odložim všichni asi zvrací :-) no jak jsem si to teď četl tak jsem se tak řezal smíchy až mi vyhrkli slzy do očí...díky kamarádi že mě tak dobře bavíte :palec2:
Červen 16, 200916 r tak jsem po obědě a co tady čtu, to je hrůza no nedělej Stando,já myslím že bys i ten chlupatej koberec u nějaké slečny olízl
Červen 16, 200916 r Joo to je dobytcarna , ale tak na mistni pomery jeste klid Tak to bychom teda mohli ještě přitvrdit,co Klucííí?
Červen 16, 200916 r Autor Ahoj všem...tak to asi ani nemá cenui sem psát, kde jsem se všude včera oholil co?...
Červen 16, 200916 r Ahoj všem...tak to asi ani nemá cenui sem psát, co sem si na nem vyholil co?... tak nektery by to treba zajimalo
Červen 16, 200916 r Ahoj všem...tak to asi ani nemá cenui sem psát, kde jsem se všude včera oholil co?... Máro ty bejku....mě to teda zajímá
Červen 16, 200916 r no jak jsem si to teď četl tak jsem se tak řezal smíchy až mi vyhrkli slzy do očí...díky kamarádi že mě tak dobře bavíte :palec2: to ještě nic není, bylo to i horší, to jsem skoro chcal smíchy
Červen 16, 200916 r no nedělej Stando,já myslím že bys i ten chlupatej koberec u nějaké slečny olízl tak to nikdy, už je jiná doba, teď jsou v kurzu holobobři
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.