Červen 16, 200916 r Ahoj všem...tak to asi ani nemá cenui sem psát, kde jsem se všude včera oholil co?... nebuď měkkej No já nevím,ještě není po 22 hodině čeho se bojíš? tady se na čas nehraje
Červen 16, 200916 r tak i ja sem po obědě byly šunkofleky a žadnej chlůup sem nenašel kde by jsi ho chtěl hledat, že by herečka se nestihla oholit??? Stando ty smusel mit vzdycky neco extra tobě by se to Jirko líbilo, brodit se hustým lesem??
Červen 16, 200916 r No já nevím,ještě není po 22 hodině Dáda pujde zachvilku spát tak to můžem rozhrnout
Červen 16, 200916 r tobě by se to Jirko líbilo, brodit se hustým lesem?? Jáá si doma urdžuju pořááádek
Červen 16, 200916 r Dáda pujde zachvilku spát tak to můžem rozhrnout Nebuď tak hrrrr, joooo edit: nějak se tam vloudil smajlík co tam něměl být: "" Upraveno Červen 16, 200916 r od dadacek
Červen 16, 200916 r Stando všude a tupou žiletkou................ tak to vypadáš, jak oškubaná husa nebo jak hroch
Červen 16, 200916 r tak to nikdy, už je jiná doba, teď jsou v kurzu holobobři když je koberec udržovanej tak taky :smich: :prc:
Červen 16, 200916 r Tak něco pro odlehčení odpoledne,čtěte pak titulky :smich: tak ten začátek moc na odlehčení nebyl, jedině snad, že by někdo nechtěl dnešní oběd
Červen 16, 200916 r to ještě nic není, bylo to i horší, to jsem skoro chcal smíchy no já jednou rozemsál tak kámošku jaks jsem pařili,že se fakt pochcala :kol-98:
Červen 16, 200916 r když je koberec udržovanej tak taky :smich: :prc: ale musí to být jen minimální vrstva
Červen 16, 200916 r tak i ja sem po obědě byly šunkofleky a žadnej chlůup sem nenašel Přeci sis nemyslel že když ti vaří oběd tak se ti u něj nebude holit ještě
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.