Červen 18, 200916 r hlasim přichod.... tak mam vytunenej motor vyflusnul jeden valec tak z toho máš HTPéčko:)
Červen 18, 200916 r Tak tak ... ted je mi jasny na co balite holky kluci S trojhrankem se za mnou kazda otoci
Červen 18, 200916 r hlasim přichod.... tak mam vytunenej motor vyflusnul jeden valec To mě nejede asi furt musím s tím do servisu, taky se mi to klepe i víc než je na nový HTP záhodno a k tomu pár gumiček různě netěsní, odloupává se.. Všecko stihnout v rámci záruky
Červen 18, 200916 r hlasim přichod.... tak mam vytunenej motor vyflusnul jeden valec Nazdarék a párek v gatích čéče
Červen 18, 200916 r Tak tak ... ted je mi jasny na co balite holky kluci S trojhrankem se za mnou kazda otoci To neeee, to je kouzlo osobnosti Viz. poštačka Podělil bych se i sem, ale nechce se mi to znova psát a navíc by to chtělo zažít
Červen 18, 200916 r Tak tak ... ted je mi jasny na co balite holky kluci S trojhrankem se za mnou kazda otoci jj konečně tam máš pořádnej motor aspoň...trojhrnek
Červen 18, 200916 r To neeee, to je kouzlo osobnosti Viz. poštačka Podělil bych se i sem, ale nechce se mi to znova psát a navíc by to chtělo zažít co.....tys přefikl pošťačku?? ....tam to sem písní a nezapomeň na detaily :smich:
Červen 18, 200916 r co.....tys přefikl pošťačku?? ....tam to sem písní a nezapomeň na detaily :smich: červenou knihovnu mám zakázanou ale asi si nějakou objednám :smich:
Červen 18, 200916 r Evers: no to určitě, ještě to tu podezřele ožije Tak s tim vydrrž až pudou ty vometáci na oběd Upraveno Červen 18, 200916 r od Evers
Červen 18, 200916 r Pozvánka je na sobotu ale v pátek se to bude připravovat tzn.že pro Tebe v sobotu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.