Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 čau Marku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 čau Marku Zdar Stando...už to mám vyřízený...přímo od nejvyššího Olina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 teda, to čumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Stando, dle mého je v pohodě....a byl moc ochotnej.....fakt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 nevím, nechci soudit, ale to co tady předvádí mi moc po chuti není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 jdu chvilku něco dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 hlasim přichod.... tak mam vytunenej motor vyflusnul jeden valec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Dobré dopoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Cau Romane uz se nam to blizi coo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 hlasim přichod.... tak mam vytunenej motor vyflusnul jeden valec tak z toho máš HTPéčko:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Tak tak ... ted je mi jasny na co balite holky kluci S trojhrankem se za mnou kazda otoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Standis: můžeš mi prosím naznačit, co bych měl vědět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Ahoj Jirko.Jojo.Těším se jako blázen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 hlasim přichod.... tak mam vytunenej motor vyflusnul jeden valec To mě nejede asi furt musím s tím do servisu, taky se mi to klepe i víc než je na nový HTP záhodno a k tomu pár gumiček různě netěsní, odloupává se.. Všecko stihnout v rámci záruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 hlasim přichod.... tak mam vytunenej motor vyflusnul jeden valec Nazdarék a párek v gatích čéče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Tak tak ... ted je mi jasny na co balite holky kluci S trojhrankem se za mnou kazda otoci To neeee, to je kouzlo osobnosti Viz. poštačka Podělil bych se i sem, ale nechce se mi to znova psát a navíc by to chtělo zažít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Tak tak ... ted je mi jasny na co balite holky kluci S trojhrankem se za mnou kazda otoci jj konečně tam máš pořádnej motor aspoň...trojhrnek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 To neeee, to je kouzlo osobnosti Viz. poštačka Podělil bych se i sem, ale nechce se mi to znova psát a navíc by to chtělo zažít co.....tys přefikl pošťačku?? ....tam to sem písní a nezapomeň na detaily :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Ahoj Jirko.Jojo.Těším se jako blázen Kdy tam teda patek bo sobota ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 co.....tys přefikl pošťačku?? ....tam to sem písní a nezapomeň na detaily :smich: červenou knihovnu mám zakázanou ale asi si nějakou objednám :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Dobrý zdrožďa .... tak se poděl (fotodokumentace vítána) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Evers: no to určitě, ještě to tu podezřele ožije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 (editace) Evers: no to určitě, ještě to tu podezřele ožije Tak s tim vydrrž až pudou ty vometáci na oběd Editováno: 18. Červen 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Pozvánka je na sobotu ale v pátek se to bude připravovat tzn.že pro Tebe v sobotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 no tak kuci hlavne s rozvahou at nejste v sobotu spolecensky unaveny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.