Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 no tak kuci hlavne s rozvahou at nejste v sobotu spolecensky unaveny Jasná zpráva Jiřiku...to bude vcajku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 hehe no tak znas to CAu Žanet Minule sem takhle slavil narozky a predvecer akce sem si dal panskou jizdu - malem sem samotnou oslavu zaspal ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Dobrý zdrožďa .... tak se poděl (fotodokumentace vítána) Tak tak nejlépe i s fotos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Evers: no to určitě, ještě to tu podezřele ožije nedělé pupínky a piš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 nedělé pupínky a piš taktak ... jinak vcera doma pevna ruka -- i kdyz dolejzala tak se se statecne drzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 evers ahojda,tak co doma,klídek?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 jojo , padla rozumna rozprava ( ja koukal na Comeback - tak sem z toho moc nemel ) ... a klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Dobrý den pane generalni riditeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 No a co u vas novyho ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 ahoj Ondro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 No teda vy ste dneska rozjety.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 čertidlo, já se nezdravím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Asi neeeee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 čertidlo, já se nezdravím? dádo AHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 vyprdnou se na nej, oni nam taky nic nereknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Jasná zpráva Jiřiku...to bude vcajku! Já na Tebe Romane dohlídnu aby jsi se neopil/nevožral /..neboj.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Kdy tam teda patek bo sobota ??? Ty jedeš taky??????????????? No to bude akce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Já do Tebe Romane nahlídnu a postarám se aby si byl večer spokojenej /..neboj.... Jáá si to hned myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Ty jedeš taky??????????????? No to bude akce... někdo na tebe musí dát pozor ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Tuhle anal fekal party si nenecham ujit. Trochu skoda zrovna 11. je u nas turnajek v nohejbale tak to me trochu mrzi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 dádo AHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ jo, to je celkem viditelné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 (editace) Tuhle party si nenecham ujit. Trochu skoda zrovna 11. je u nas turnajek v nohejbale tak to me trochu mrzi ... neboj tam bude fotbálek..celý hřiště je naše...... Editováno: 18. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 někdo na tebe musí dát pozor ... tak to su klidný...i moje žena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Takže doprovodnej program ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 taktak ... jinak vcera doma pevna ruka -- i kdyz dolejzala tak se se statecne drzel tak se mi to líbí,nesmíš se nechat hned obměkčit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.