Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 (editace) to budeme hrát sami mezi sebou.......a pak kdo neumře běhen zápasu..umře u piva a jídla já umírám po výkopu...v první minutě Editováno: 18. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 ne nemaj ceho bat Romualdo obstara manzelsky povinnosti a ja pohlidam zbytek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 ahoj Ondro... Ahoj Žanetko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Tuhle anal fekal party si nenecham ujit. Trochu skoda zrovna 11. je u nas turnajek v nohejbale tak to me trochu mrzi ... Hraješ nohec? já taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 (editace) Hraješ nohec? já taky Dlouho sem nehrállll ... ale něco bych spíchnul ? / Tak sem se tesil na otevrenej turnaj u nas ... a vona je zrovna tahle blbost Editováno: 18. Červen 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Dlouho sem ... a něco bych píchnul ? / Tak sem se tesil na u nas ... a vona je zrovna tahle akce ..snad jindy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 budeme si hrat vsichni sami se sebou.......a pak kdo neumře jako prvni nedostane pivo ani jídlo já umírám ...v první minutě To bude dobrýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Dlouho sem nehrállll ... ale něco bych spíchnul ? / Tak sem se tesil na otevrenej turnaj u nas ... a vona je zrovna tahle blbost co se hraje 2 nebo 3?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 To bude dobrýý to bude mažu na kontrolu stavby...měněj nám ve firemní baráku vokna tak je jedu zkontrolovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 hrajete na 2 nebo 3 dopady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Mám hlad jako vlk...nějaká ovečka by k snědku nebyla?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 (editace) co se hraje 2 nebo 3?? volnej trojic tu mame : klasika dvoudopad Editováno: 18. Červen 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 volnej trojic tu mame : klasika dvoudopad radši hraju dvojky,ale když je sehranej tým tak i trojky jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Mám hlad jako vlk...nějaká ovečka by k snědku nebyla?? řekni žandě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 (editace) tak páčko Maro Editováno: 18. Červen 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 řekni žandě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Tak si škubni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 volnej trojic tu mame : klasika dvoudopad počkej,klasika je 3,akorát závodně mezinárodně se hraje na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Chlupatý knedlíky? Včera mi bylo jimy vyhrožováno, jsem si vzpomněl na forum a uhrál je pěkně do outu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 počkej,klasika je 3,akorát závodně mezinárodně se hraje na 2 No tak ja vzdy hral klasiku jako 2x ... no tak mame tu neklasiku 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Chlupatý knedlíky? Včera mi bylo jimy vyhrožováno, jsem si vzpomněl na forum a uhrál je pěkně do outu Dádo tenhle vtip letel 2 dny zpátky zkus bejt trochu aktualnííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Dádo tenhle vtip letel 2 dny zpátky zkus bejt trochu aktualnííí Právě zavzpomínal jsem si.. pěkná nostalgie to já můžu zase, to jooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Nebuď citlivka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 odcházím na oběd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 nech si chrochtat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.