Evers Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Tak sem vcera dopad ... skoncil sem C1ce smrt ve vocich ) Hruza tahle presedlat... ale tak po cca 10 km sme se zase skamaradili .) Chudak auto dopadlo teda hrozne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 (editace) sem měl poluci!!!..... co ty ?? Jáá myslle počásí ale každej si v tom najde to sví .. Editováno: 19. Červen 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Jáá myslle počásí ale každej si v tom najde to sví .. ty,tak to počasí mě nějak nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Sem zaskocen ? Neee ... reakce byla jasna akorat sem ji cekal od mary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Pánové jaké dnes dáme téma??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 navrhuji buď: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 same ostrilene tema .) Co tak jak to marovi vcera dopadlo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 same ostrilene tema .) Co tak jak to marovi vcera dopadlo ?? Jako co myslíš?Mára byl včera někde ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Jako co myslíš?Mára byl včera někde ?? No vzdyt mel vcera to millenium se zenou .) hlavni body k projednani : 1) kdo vyhral ? 2) koho to vic bavilo ? 3) Odvedl pan Továrník dobou práci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 DOBRÉ RÁNO všem v hospůdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Bréé deštivé rano Žando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Tak už námtu zase krásně chčije,teplo a dusno je ale pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 DOBRÉ RÁNO všem v hospůdce Domr dáno Žanetko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Tak už námtu zase krásně chčije,teplo a dusno je ale pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Domr dáno Žanetko ...ahoj Ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Bréé deštivé rano Žando ahoj ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 chčije a chčije teď takovej slejvák že to lidem pomalu neberou stěrače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 tak tu nespěte a něco písněte lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Mel sem nejakou rychtu ... uz sem zase svolnej ke vsemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Zduř.No chtěl jsem umýt auto,ale počasí to udělalo za mě.Ale zazvonil pošťák a hned mám lepčí náladu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Co prines ?? Soudni obsílku ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 hádej můžeš třikrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 hádej můžeš třikrát Důchod že seš tak veselej ?? joo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Zduř.No chtěl jsem umýt auto,ale počasí to udělalo za mě.Ale zazvonil pošťák a hned mám lepčí náladu. co si ho přefik jako dadáček :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 co si ho přefik jako dadáček :smich: :smich: Tak to je víííc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.