dadacek Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Dado ted ses projevil jako necitlivej parchant ziskavas bezvyznamne plus JIstě, to mě těší já už hold jsem takovej, ale někde v nitru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 ten neznám,ale rosta nám za barákem Tak to se máš Jinak ten strom jsem zjistil je Kundovník vlhký lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 To víš ,když je kvalitní hulení tak je hned veselejc Pravda pravda kolik že za to chceš? U nás se dealuje asi nějakej shit nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Nazdar bando....ten strom je boží......škoda ho porazit nebo dokonce spálit jinak dobrá fotomontáge Zdarec Marku nene ten strom je tak na žádný pálení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Pravda pravda kolik že za to chceš? U nás se dealuje asi nějakej shit nebo co no nějaký skéro by bodlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 ale bachy na třísky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 brej pane tovarnik .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 brej brej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 brej brej.... Oni jsou nejakej zamklej ... tak jak dopadlo vcerejsi mechce ? Vyhrali ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Oni jsou nejakej zamklej ... tak jak dopadlo vcerejsi mechce ? Vyhrali ?? ??????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 voni mi to auto snad uz nedaj....... - prej jestli chci nahradni vuz za 350kc / den... jak je to se zarukou mobility kterou mam , neni tohle nahodou v tom gratis ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Jdu na oběd,tak si nechte taky čvachtat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Maro : No vcera byly doma nejaky radovanky ne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 voni mi to auto snad uz nedaj....... - prej jestli chci nahradni vuz za 350kc / den... jak je to se zarukou mobility kterou mam , neni tohle nahodou v tom gratis ?? zdarma ho máš pokud je auto v záruce...a 350 je dobrá cena běžně je 500... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 no to si radsi budu vozit prdel v C1ce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Maro : No vcera byly doma nejaky radovanky ne ?? Jo byly výročí svatby 4 roky...a dnes znovu manželka má narozky...já jen furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 no to si radsi vytřesu prdel v C1ce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Jdu na oběd,tak si nechte taky čvachtat dobrou chut.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Jo byly výročí svatby 4 roky...a dnes znovu manželka má narozky...já jen furt :kuk: :kuk: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Kdo pošle zase nějaké zbytky? Nevím co si udělat k papu už jsem tu komplet sám.. Musím něco vymyslet a nebo jít do hospody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 závidíš co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 to je slejvák... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Kdo pošle zase nějaké zbytky? Nevím co si udělat k papu už jsem tu komplet sám.. Musím něco vymyslet a nebo jít do hospody. V hospodě jsi...já mám k obýdku karboše...ale nedáááááááááááám ..jak jde o jídlo jsem lakomej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Kdo pošle zase nějaké zbytky? Nevím co si udělat k papu už jsem tu komplet sám.. Musím něco vymyslet a nebo jít do hospody. čau Dádo..jakej byl večerní "srazík"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 jiste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.