Červen 19, 200916 r Dado ted ses projevil jako necitlivej parchant ziskavas bezvyznamne plus JIstě, to mě těší já už hold jsem takovej, ale někde v nitru
Červen 19, 200916 r ten neznám,ale rosta nám za barákem Tak to se máš Jinak ten strom jsem zjistil je Kundovník vlhký lol
Červen 19, 200916 r To víš ,když je kvalitní hulení tak je hned veselejc Pravda pravda kolik že za to chceš? U nás se dealuje asi nějakej shit nebo co
Červen 19, 200916 r Nazdar bando....ten strom je boží......škoda ho porazit nebo dokonce spálit jinak dobrá fotomontáge Zdarec Marku nene ten strom je tak na žádný pálení
Červen 19, 200916 r Pravda pravda kolik že za to chceš? U nás se dealuje asi nějakej shit nebo co no nějaký skéro by bodlo
Červen 19, 200916 r brej brej.... Oni jsou nejakej zamklej ... tak jak dopadlo vcerejsi mechce ? Vyhrali ??
Červen 19, 200916 r Autor Oni jsou nejakej zamklej ... tak jak dopadlo vcerejsi mechce ? Vyhrali ?? ???????????????????
Červen 19, 200916 r voni mi to auto snad uz nedaj....... - prej jestli chci nahradni vuz za 350kc / den... jak je to se zarukou mobility kterou mam , neni tohle nahodou v tom gratis ??
Červen 19, 200916 r Autor voni mi to auto snad uz nedaj....... - prej jestli chci nahradni vuz za 350kc / den... jak je to se zarukou mobility kterou mam , neni tohle nahodou v tom gratis ?? zdarma ho máš pokud je auto v záruce...a 350 je dobrá cena běžně je 500...
Červen 19, 200916 r Autor Maro : No vcera byly doma nejaky radovanky ne ?? Jo byly výročí svatby 4 roky...a dnes znovu manželka má narozky...já jen furt
Červen 19, 200916 r Jo byly výročí svatby 4 roky...a dnes znovu manželka má narozky...já jen furt :kuk: :kuk:
Červen 19, 200916 r Kdo pošle zase nějaké zbytky? Nevím co si udělat k papu už jsem tu komplet sám.. Musím něco vymyslet a nebo jít do hospody.
Červen 19, 200916 r Autor Kdo pošle zase nějaké zbytky? Nevím co si udělat k papu už jsem tu komplet sám.. Musím něco vymyslet a nebo jít do hospody. V hospodě jsi...já mám k obýdku karboše...ale nedáááááááááááám ..jak jde o jídlo jsem lakomej
Červen 19, 200916 r Kdo pošle zase nějaké zbytky? Nevím co si udělat k papu už jsem tu komplet sám.. Musím něco vymyslet a nebo jít do hospody. čau Dádo..jakej byl večerní "srazík"?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.