Červen 19, 200916 r Ale Míra se těší, má jí rád a asi bude trojka tak každej má rád něco jinýho já raději, mladý masičko
Červen 19, 200916 r Autor Já ti pomůžu Stando..modrá a červená je dobrá...ale žlutá...tu jsem vždycky chtěl....ale na FRS nebo OIIRS
Červen 19, 200916 r Autor tak každej má rád něco jinýho já raději, mladý masičko pedofiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil...
Červen 19, 200916 r Hoši, tady je to dobrý, tady se všecky moje aférky hezky schovaj za ty ostatní tady se mi líbí
Červen 19, 200916 r Já ti pomůžu Stando..modrá a červená je dobrá...ale žlutá...tu jsem vždycky chtěl....ale na FRS nebo OIIRS jj, žlutá na FRS nebo OllRS by se mi taky líbila a nenechal bych se dlouho přemlouvat a ještě by musela být v kombíku
Červen 19, 200916 r pedofiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil... samo, že rozmezí 20-25 let (aby si někdy nemyslel, že měsíců)
Červen 19, 200916 r Stando ti ruplo svetlo nebo na co si to chtel ? mám je strašně poškrábaný a zašedlý, tak jsem myslel, že bych dal nový, protože celý nový světla jsou celkem drahý chtěl jsem ti poděkovat, že jsi na mě myslel
Červen 19, 200916 r mám je strašně poškrábaný a zašedlý, tak jsem myslel, že bych dal nový, protože celý nový světla jsou celkem drahýchtěl jsem ti poděkovat, že jsi na mě myslel pozde uz sem se urazil zes mi nepodekoval )
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.