spineshank Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 jinak já jsem taky po o čočková polívka,krkovice na roštu,am.brambory,tatarka+9malá kofča...jsem plnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 No já se možná konečně dokopu k tomu, abych vyjel za právníkem a pak to stočím na pizzu a pak knihovna.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 žanet ahojky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 žanet ahojky. ahoj dádo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 No já se možná konečně dokopu k tomu, abych vyjel za právníkem a pak to stočím na pizzu a pak knihovna.. jj pizzu mám rád,taky bych si dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 jj pizzu mám rád,taky bych si dal Já ti ale ještě nevím jakou si dám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 jdu si udělat kávu,dá si někdo taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Já ti ale ještě nevím jakou si dám.. pro mě Spinacci nebo Ronaldo,tou nikdy nic nepokazíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 jj pizzu mám rád,taky bych si dal mňam..šunková s dvojitou šunkou a sýrem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 jj pizzu mám rád,taky bych si dal mňam..šunková s dvojitou šunkou a sýrem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Vidíš, kávu bych si dal.. ty ono u každýho se ta pizza jmenuje jinak stejná je akorát quatro formagi a stacione pokud myslim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Já ti ale ještě nevím jakou si dám.. joo a ještě Hawaii,tam ten ananas je výbornej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Zduř bando. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 mňam..šunková s dvojitou šunkou a sýrem.. A proto ten dvojí příspěvek, jo? Tak tuhle zrovna vím, že mají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Vidíš, kávu bych si dal.. ty ono u každýho se ta pizza jmenuje jinak stejná je akorát quatro formagi a stacione pokud myslim.. tady chodím já http://www.pizzerierosice.cz/?ukaz=pizza_listek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 joo a ještě Hawaii,tam ten ananas je výbornej Přiznám se, že tu jsem ještě neměl a asi jak kde je dobrej no.. Kua sakr zvednu se já ještě dneska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 tady chodím já http://www.pizzerierosice.cz/?ukaz=pizza_listek Volil bych 51ku to sem si dycky dával, když sme chodili s bejvalkou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 A proto ten dvojí příspěvek, jo? Tak tuhle zrovna vím, že mají dvojitá šunka,dvojitej příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Přiznám se, že tu jsem ještě neměl a asi jak kde je dobrej no..Kua sakr zvednu se já ještě dneska? já měl kromě darů moře všechny,ten ananas smetana a šunka jdou moc dobře k tomu,když jsem si jí dal prvně tak jsem si taky říkal že to bude ,ale ejhle a lahůdka to byla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Volil bych 51ku to sem si dycky dával, když sme chodili s bejvalkou.. 51 si poskládáš jak chceš,ještě že jste si nedali 53 :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Taky sem objevil kouzlo smetany.. a nejen na pizze.. Je to fakt good kombinace Talk já jdu, dojdu odpo a uvidíme, jaké budu mít zprávy.. Zatím se všici mějte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 51 si poskládáš jak chceš,ještě že jste si nedali 53 :smich: 53 nebrat lol i když občas je zapotřebí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Zduř bando. Cusssííík ' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Tak co,já už mám po kávě co dnes probereme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 nebyli jste někdo na NIN?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.