Červen 29, 200916 r jinak já jsem taky po o čočková polívka,krkovice na roštu,am.brambory,tatarka+9malá kofča...jsem plnej
Červen 29, 200916 r No já se možná konečně dokopu k tomu, abych vyjel za právníkem a pak to stočím na pizzu a pak knihovna..
Červen 29, 200916 r No já se možná konečně dokopu k tomu, abych vyjel za právníkem a pak to stočím na pizzu a pak knihovna.. jj pizzu mám rád,taky bych si dal
Červen 29, 200916 r Já ti ale ještě nevím jakou si dám.. pro mě Spinacci nebo Ronaldo,tou nikdy nic nepokazíš
Červen 29, 200916 r Vidíš, kávu bych si dal.. ty ono u každýho se ta pizza jmenuje jinak stejná je akorát quatro formagi a stacione pokud myslim..
Červen 29, 200916 r Já ti ale ještě nevím jakou si dám.. joo a ještě Hawaii,tam ten ananas je výbornej
Červen 29, 200916 r mňam..šunková s dvojitou šunkou a sýrem.. A proto ten dvojí příspěvek, jo? Tak tuhle zrovna vím, že mají
Červen 29, 200916 r Vidíš, kávu bych si dal.. ty ono u každýho se ta pizza jmenuje jinak stejná je akorát quatro formagi a stacione pokud myslim.. tady chodím já http://www.pizzerierosice.cz/?ukaz=pizza_listek
Červen 29, 200916 r joo a ještě Hawaii,tam ten ananas je výbornej Přiznám se, že tu jsem ještě neměl a asi jak kde je dobrej no.. Kua sakr zvednu se já ještě dneska?
Červen 29, 200916 r tady chodím já http://www.pizzerierosice.cz/?ukaz=pizza_listek Volil bych 51ku to sem si dycky dával, když sme chodili s bejvalkou..
Červen 29, 200916 r A proto ten dvojí příspěvek, jo? Tak tuhle zrovna vím, že mají dvojitá šunka,dvojitej příspěvek
Červen 29, 200916 r Přiznám se, že tu jsem ještě neměl a asi jak kde je dobrej no..Kua sakr zvednu se já ještě dneska? já měl kromě darů moře všechny,ten ananas smetana a šunka jdou moc dobře k tomu,když jsem si jí dal prvně tak jsem si taky říkal že to bude ,ale ejhle a lahůdka to byla
Červen 29, 200916 r Volil bych 51ku to sem si dycky dával, když sme chodili s bejvalkou.. 51 si poskládáš jak chceš,ještě že jste si nedali 53 :smich:
Červen 29, 200916 r Taky sem objevil kouzlo smetany.. a nejen na pizze.. Je to fakt good kombinace Talk já jdu, dojdu odpo a uvidíme, jaké budu mít zprávy.. Zatím se všici mějte
Červen 29, 200916 r 51 si poskládáš jak chceš,ještě že jste si nedali 53 :smich: 53 nebrat lol i když občas je zapotřebí..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.