Červen 29, 200916 r No napsany je to zajimavě Spíš by to chtělo tam bejt ... Mám jejich 2 dvd co vydali a je to jedním slovem
Červen 29, 200916 r Autor Tak obídek super....výbornej steak.....já rád ale propečenej.....hmmm..mňamka...
Červen 29, 200916 r Tak obídek super....výbornej steak.....já rád ale propečenej.....hmmm..mňamka... hmm taky bych si nějakej dal
Červen 29, 200916 r Autor a to zítra přijede zástupce jedný firmy co spolu obchodujeme ...takže se asi zase nacpu na jejich účet... pak nemám byt tlustej..
Červen 29, 200916 r kwa dneska se to vleče...a ještě k tomu se začína dělat vedro a je dusno ...to je děs :-(
Červen 29, 200916 r hele co to tvoje auto... Už je doma... už od úterý Vyměnili vstřik a zase to člape jak svějcarky
Červen 29, 200916 r A CENA? Gratis .. slo to na zaruku... platil sem akorat 330,- za kodovani toho aut. zavírání ... sem mel počkat na někoho s vagem buzny drahý.
Červen 29, 200916 r Autor tak to jo..já měl nakodování zamykání ,triplingu a pár píčovinek zdarma..jen jsem si řekl co chci...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.