Červen 30, 200916 r a nejhorší jsou ti co to maj blizko do německa....od těch sousedu pochytěj kdejakou dobytčarnu..honzoo??? honzo?? si tu ?? ne není ..uf..už sem se lek že mi pendrekem ukáže 8div světa .-)))))
Červen 30, 200916 r Samej fajnšmekr no .) obyčejný zoufalci sem nepatřej no ještě že jsem teda úplně naštěstí normální a vůbec nerozumím věcem o kterých tu píšete lol
Červen 30, 200916 r Racouši : druhy kolecko kolem auta zatebou ?? Nebo si prisel pro vosk ?? tak vosk prý taky není špatnej,ale trošku to bolí jsem slyšel :smich:
Červen 30, 200916 r stydim se odpovědět........................ ale ještě sem neodešel :-)))) si mě rozsekal
Červen 30, 200916 r tak vosk prý taky není špatnej,ale trošku to bolí jsem slyšel ježkovy voči.....a je rozpuštěnej nebo celej jako svíčka?
Červen 30, 200916 r tak vosk prý taky není špatnej,ale trošku to bolí jsem slyšel :smich: jasně slyšl Pak ze vis prd
Červen 30, 200916 r stydim se odpovědět........................ ale ještě sem neodešel :-)))) to tě asi zmohl ten párek
Červen 30, 200916 r si mě rozsekal řikam si že zejtra je taky den......mam umyto a vyleštíno....zbejva jen lux a vyčistit okna
Červen 30, 200916 r ježkovy voči.....a je rozpuštěnej nebo celej jako svíčka? samo, že HORKÝ a rozpuštěný
Červen 30, 200916 r to tě asi zmohl ten párek nene pustil jsem si visáče a jak sem se zaposlouchal do líbeznych tonu teto romanticke kapely tak se nemůžu odtrhnout
Červen 30, 200916 r ježkovy voči.....a je rozpuštěnej nebo celej jako svíčka? no jak by pán rád,myslím že obě varianty jsou realizovatelný
Červen 30, 200916 r samo, že HORKÝ a rozpuštěný ufff už sem pokukoval po svičce co od někoho dostala stara a ktera je tak 40cm vysoká a o šířce ani nemluvim....
Červen 30, 200916 r nene pustil jsem si visáče a jak sem se zaposlouchal do líbeznych tonu teto romanticke kapely tak se nemůžu odtrhnout Jo honza je romantikem od pohledu
Červen 30, 200916 r ufff už sem pokukoval po svičce co od někoho dostala stara a ktera je tak 40cm vysoká a o šířce ani nemluvim.... nooo tak to by byla asi pěkná jízda na tomto se projet :_icon_smich2:
Červen 30, 200916 r Jo honza je romantikem od pohledu to je ... haubertak se svym zubatym usměvem a prazvláštním hlasem ...je naprosto skvělej romantik...to by měl k.h.mácha radost
Červen 30, 200916 r ufff už sem pokukoval po svičce co od někoho dostala stara a ktera je tak 40cm vysoká a o šířce ani nemluvim.... tak tu bych asi nechtěl
Červen 30, 200916 r ale kdyby se ti to líbilo tak tady si můžeš objednat třebas toto k čemu toto????? dekorace do bytu??? nebo dárek tchyní????
Červen 30, 200916 r Jo honza je romantikem od pohledu jinak hezká basen tohoto mistra k poslechu zde.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.