raca Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 a nejhorší jsou ti co to maj blizko do německa....od těch sousedu pochytěj kdejakou dobytčarnu..honzoo??? honzo?? si tu ?? ne není ..uf..už sem se lek že mi pendrekem ukáže 8div světa .-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Racouši : druhy kolecko kolem auta zatebou ?? Nebo si prisel pro vosk ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Samej fajnšmekr no .) obyčejný zoufalci sem nepatřej no ještě že jsem teda úplně naštěstí normální a vůbec nerozumím věcem o kterých tu píšete lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 stydim se odpovědět........................ ale ještě sem neodešel :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Racouši : druhy kolecko kolem auta zatebou ?? Nebo si prisel pro vosk ?? tak vosk prý taky není špatnej,ale trošku to bolí jsem slyšel :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 stydim se odpovědět........................ ale ještě sem neodešel :-)))) si mě rozsekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 tak vosk prý taky není špatnej,ale trošku to bolí jsem slyšel ježkovy voči.....a je rozpuštěnej nebo celej jako svíčka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 tak vosk prý taky není špatnej,ale trošku to bolí jsem slyšel :smich: jasně slyšl Pak ze vis prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 stydim se odpovědět........................ ale ještě sem neodešel :-)))) to tě asi zmohl ten párek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 si mě rozsekal řikam si že zejtra je taky den......mam umyto a vyleštíno....zbejva jen lux a vyčistit okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 ježkovy voči.....a je rozpuštěnej nebo celej jako svíčka? samo, že HORKÝ a rozpuštěný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 to tě asi zmohl ten párek nene pustil jsem si visáče a jak sem se zaposlouchal do líbeznych tonu teto romanticke kapely tak se nemůžu odtrhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 ježkovy voči.....a je rozpuštěnej nebo celej jako svíčka? no jak by pán rád,myslím že obě varianty jsou realizovatelný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 samo, že HORKÝ a rozpuštěný ufff už sem pokukoval po svičce co od někoho dostala stara a ktera je tak 40cm vysoká a o šířce ani nemluvim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 jasně slyšl Pak ze vis prd jako fakt nevím,jsem to četl asi v Bravíčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 nene pustil jsem si visáče a jak sem se zaposlouchal do líbeznych tonu teto romanticke kapely tak se nemůžu odtrhnout Jo honza je romantikem od pohledu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 ufff už sem pokukoval po svičce co od někoho dostala stara a ktera je tak 40cm vysoká a o šířce ani nemluvim.... nooo tak to by byla asi pěkná jízda na tomto se projet :_icon_smich2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Jo honza je romantikem od pohledu to je ... haubertak se svym zubatym usměvem a prazvláštním hlasem ...je naprosto skvělej romantik...to by měl k.h.mácha radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 ale kdyby se ti to líbilo tak tady si můžeš objednat třebas toto :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 ufff už sem pokukoval po svičce co od někoho dostala stara a ktera je tak 40cm vysoká a o šířce ani nemluvim.... tak tu bych asi nechtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 nooo tak to by byla asi pěkná jízda na tomto se projet a do prd..e... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 ale kdyby se ti to líbilo tak tady si můžeš objednat třebas toto k čemu toto????? dekorace do bytu??? nebo dárek tchyní???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 a do prd..e... Kam jinam viď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Jo honza je romantikem od pohledu jinak hezká basen tohoto mistra k poslechu zde..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 a do prd..e... jj,jiná cesta by asi nebyla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.