Červen 30, 200916 r k čemu toto????? dekorace do bytu??? nebo dárek tchyní???? no to kdyby se ti ta svíčka zalíbila,toto je taková profi náhrada místo ní
Červen 30, 200916 r celkem bych uvital změnu temata z těchto šídítkových nahrad za něco kultyvovaného přímo uměrné naší inteligenci a třídy :-))))) protože jinak asi vyblejutu vybornou klobasu s hořčici co sem měl v puse :-))))
Červen 30, 200916 r celkem bych uvital změnu temata z těchto šídítkových nahrad za něco kultyvovaného přímo uměrné naší inteligenci a třídy :-))))) protože jinak asi vyblejutu vybornou klobasu s hořčici co sem měl v puse :-)))) Fuj
Červen 30, 200916 r celkem bych uvital změnu temata z těchto šídítkových nahrad za něco kultyvovaného přímo uměrné naší inteligenci a třídy :-))))) protože jinak asi vyblejutu vybornou klobasu s hořčici co sem měl v puse :-)))) dobrej nápad a klidně bys sem mohl dát i fotku té klobásy až bude venku :smich:
Červen 30, 200916 r jj, to je dobrá změna tématuviz 1 příspěvěk Ondry a co nam psal ondrášek??? nějak se neorientujuu .-(
Červen 30, 200916 r toto:dobrej nápad a klidně bys sem mohl dát i fotku té klobásy až bude venku pro búúúh .. ... to by bylo abych dneska nevrh
Červen 30, 200916 r já si dávám až po obědě kafe,pak ještě tak 2 doma toť vše,víc bych jich asi nedal.Ale kafe mám moc rád.
Červen 30, 200916 r toto:dobrej nápad a klidně bys sem mohl dát i fotku té klobásy až bude venku jj byla by to fajnová fotečka......bys hooodně zabodoval tady :smich:
Červen 30, 200916 r TO ja mam taky kafe rad... ale kdyz se poradne v prubehu nenazeru sem pak jak sjetej
Červen 30, 200916 r Pánové změna téma )) Mám tu fajnšmekrovinu http://www.ratemypoo.com/ směle dotoho
Červen 30, 200916 r a kdyby to nechtělo jít ven samo,tak bych ti dal inspiraci od mého kámoše,tomu se na nějaké bečce udělalo trošku blbě ale nemohl to ze sebe dostat ven,no a tak si našel takový snad půlmetrový stéblo a to si narval do krku....měl si vidět jak to z něj pak tryskalo :smich:
Červen 30, 200916 r Pánové změna téma )) Mám tu fajnšmekrovinu http://www.ratemypoo.com/ směle dotoho woe!! :smich: :smich:
Červen 30, 200916 r TO ja mam taky kafe rad... ale kdyz se poradne v prubehu nenazeru sem pak jak sjetej Právě proto si dávám kávu až po obědě,až končím o půlnoci
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.