Červen 30, 200916 r uvidíme jak dopadne.....já mam navigace v mobilu na zkoušku 2 ...sygic mcguider a ndrive obě šlapou sice maj nějaky chybičky ale to maj i klasicky nav.,zkoušel jsem i tu orig.nokiackou ale ta mě nějak neoslovila nepřivětivý prostředí a hnusna hlasova hlasova nav.
Červen 30, 200916 r Autor já jako navi používám...PDA GLOFISH X500 / služební /......a nemám rád symbian...a tady ho nemám ......mám tam IGO6 a přelvexluju to na 8....mapy v poho na netu.....
Červen 30, 200916 r ja symbian taky moc nemusim nicmene telefon ktery sem si vybíral musel umět navi a tak nebyla volba....pomalu si zvykam a libí se mi že se tam dá instalovat kdejaka kravinka :-)
Červen 30, 200916 r Autor mrkněte co mám za funkci...to proto že pořád Míru upozorňuju na to aby šel spát když se blíží 21h......DOBRÝ NE? takže orlojář...žádnej amatér
Červen 30, 200916 r ja symbian taky moc nemusim nicmene telefon ktery sem si vybíral musel umět navi a tak nebyla volba....pomalu si zvykam a libí se mi že se tam dá instalovat kdejaka kravinka :-) Já mám Symbian i WM, takže jsem defakto nestranej chybí mi už jenom palm nebo blackberry, ale s tím moc nesympatizuju
Červen 30, 200916 r Autor MArku a koukal jsi včera na tu ČT1 ? pěkná funkce Jo koukal...zuzanku norisů já tajně miluju.....
Červen 30, 200916 r Jo koukal...zuzanku norisů já tajně miluju..... A co obsahově? + nahota, líbila? Ale přišel mi ten díl takovej jinej oproti ostatním.. a brácha nemohl z toho, jak viděl ten konec, jak zabrzdil pod tím mostem, měl jet dál, stejně by si lak neodřel :smich:
Červen 30, 200916 r Zítra odjíždím do Prahy, z tama asi nikdo nejste, že..? Krom Everse, co tam pracuje
Červen 30, 200916 r Autor Jo s takovým autem to měl projet....no jo měl to ve scénáři ..ale ten díl byl takovej slabej oproti předchozím..
Červen 30, 200916 r Autor Zítra odjíždím do Prahy, z tama asi nikdo nejste, že..?Krom Everse, co tam pracuje Prahu nebrat.....západní čechy..to jo..
Červen 30, 200916 r Jo s takovým autem to měl projet....no jo měl to ve scénáři ..ale ten díl byl takovej slabej oproti předchozím.. Nemastnej, neslanej
Červen 30, 200916 r Autor Až tam neee, tam jindy OK stav se......sporťák-Jenda-KIBI byl u mě a se mnou spokojen
Červen 30, 200916 r OK stav se......sporťák-Jenda-KIBI byl u mě a se mnou spokojen Služby všeho druhu, doufám.. :smich:
Červen 30, 200916 r ted mi na icq naběhlo,že Jenda(kibi) má dnes narozeniny..tak JENDO všechno nejlepší ,hlavně zdravíčka a štěstíčka a at ti to v té nové lásce jen kvete
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.