Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

uvidíme jak dopadne.....já mam navigace v mobilu na zkoušku 2 ...sygic mcguider a ndrive obě šlapou sice maj nějaky chybičky ale to maj i klasicky nav.,zkoušel jsem i tu orig.nokiackou ale ta mě nějak neoslovila nepřivětivý prostředí a hnusna hlasova hlasova nav.

Vloženo

já jako navi používám...PDA GLOFISH X500 / služební /......a nemám rád symbian...a tady ho nemám :)......mám tam IGO6 a přelvexluju to na 8....mapy v poho na netu.....

Vloženo

ja symbian taky moc nemusim nicmene telefon ktery sem si vybíral musel umět navi a tak nebyla volba....pomalu si zvykam a libí se mi že se tam dá instalovat kdejaka kravinka :-)

Vloženo

mrkněte co mám za funkci...to proto že pořád Míru upozorňuju na to aby šel spát když se blíží 21h......DOBRÝ NE?

takže orlojář...žádnej amatér

Vloženo
ja symbian taky moc nemusim nicmene telefon ktery sem si vybíral musel umět navi a tak nebyla volba....pomalu si zvykam a libí se mi že se tam dá instalovat kdejaka kravinka :-)

Já mám Symbian i WM, takže jsem defakto nestranej lol chybí mi už jenom palm nebo blackberry, ale s tím moc nesympatizuju :smich:

Vloženo
Jo koukal...zuzanku norisů já tajně miluju.....

kol5

A co obsahově? + nahota, líbila? kol5

Ale přišel mi ten díl takovej jinej oproti ostatním.. a brácha nemohl z toho, jak viděl ten konec, jak zabrzdil pod tím mostem, měl jet dál, stejně by si lak neodřel :smich: :smich: :smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...