Červenec 1, 200916 r Dado by te to nebavilo Brat prachy za celej den stravenej na foru A možná joooooo lol stejně sem něco podobného dělal v minulé práci a tam kolegové začali doslova pi*ovat.. Zavideli, ze ja si vysedavam na netu a oni nemuzou.
Červenec 1, 200916 r neblbni kdo by nas tu bavil .) no já to dneska asi nebudu ..... koukam komu bych vynadal nebo poslal do haj..u ale nikdo tu neni
Červenec 1, 200916 r když já potřebuju i někoho pořádně praštit .-))))))) ti poradím co dělám v takovém případě já Jdi někam kde tě nikdo neuslyší a zařvi si ze všech sil co dáš,věř mi že tímto ten stres z tebe spadne
Červenec 1, 200916 r když já potřebuju i někoho pořádně praštit .-))))))) Potřebuješ se vymlátit ... vylez před barák vem lopatu a něco s ní přetáhni .)
Červenec 1, 200916 r Potřebuješ se vymlátit ... vylez před barák vem lopatu a něco s ní přetáhni/protáhni .) nebo někoho a bude ti hěj Upraveno Červenec 1, 200916 r od Evers
Červenec 1, 200916 r ti poradím co dělám v takovém případě já Jdi někam kde tě nikdo neuslyší a zařvi si ze všech sil co dáš,věř mi že tímto ten stres z tebe spadne To nás učili na školení
Červenec 1, 200916 r sem chodí ještě nějaká jiná ženská?? Jasněěěěě A bez urážky žanetky, mi dokonce i bližší a milejší..
Červenec 1, 200916 r Pánové, jaké lepší bílé vínko? Asi bych vyhledával slámová vínka maj skvělou sladkou chut ale prd se v tom vyznám.. Jenom mi strašně chutnalo, když jsme ho pili..
Červenec 1, 200916 r Si trhni ) Kdy valis do prahy ?? Odpoledne, tako po 16hod.. jak se znám v 17 vyjedu jako na koni
Červenec 1, 200916 r jdu hulakat do polštáře třeba to pomůže do polštáře néé,to musíš ven z plnejch plic
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.