Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 neblbni kdo by nas tu bavil .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Aaaa jeho veličenstvo Mááro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Dado by te to nebavilo Brat prachy za celej den stravenej na foru A možná joooooo lol stejně sem něco podobného dělal v minulé práci a tam kolegové začali doslova pi*ovat.. Zavideli, ze ja si vysedavam na netu a oni nemuzou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Mára pokukuje a kontroluje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Von je zvyklej na průvan u klíčové dirky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 neblbni kdo by nas tu bavil .) no já to dneska asi nebudu ..... koukam komu bych vynadal nebo poslal do haj..u ale nikdo tu neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Tak si ulev ja sem splachovací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 když já potřebuju i někoho pořádně praštit .-))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Nebud si tak jistej lol žanetka to není sem chodí ještě nějaká jiná ženská?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Von je zvyklej na průvan u klíčové dirky kdo ví co tam dělá u tý dírky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 když já potřebuju i někoho pořádně praštit .-))))))) ti poradím co dělám v takovém případě já Jdi někam kde tě nikdo neuslyší a zařvi si ze všech sil co dáš,věř mi že tímto ten stres z tebe spadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 když já potřebuju i někoho pořádně praštit .-))))))) Potřebuješ se vymlátit ... vylez před barák vem lopatu a něco s ní přetáhni .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 jdu hulakat do polštáře třeba to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Tak piju ranní kávičku pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 (editace) Potřebuješ se vymlátit ... vylez před barák vem lopatu a něco s ní přetáhni/protáhni .) nebo někoho a bude ti hěj Editováno: 1. Červenec 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 ti poradím co dělám v takovém případě já Jdi někam kde tě nikdo neuslyší a zařvi si ze všech sil co dáš,věř mi že tímto ten stres z tebe spadne To nás učili na školení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 sem chodí ještě nějaká jiná ženská?? Jasněěěěě A bez urážky žanetky, mi dokonce i bližší a milejší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Jasněěěěě A bez urážky žanetky, mi dokonce i bližší a milejší.. :kuk: kdooo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Pánové, jaké lepší bílé vínko? Asi bych vyhledával slámová vínka maj skvělou sladkou chut ale prd se v tom vyznám.. Jenom mi strašně chutnalo, když jsme ho pili.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 :kuk: kdooo? A nepovím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 A nepovím Si trhni ) Kdy valis do prahy ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Si trhni ) Kdy valis do prahy ?? Odpoledne, tako po 16hod.. jak se znám v 17 vyjedu jako na koni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Tedka ještě musím pro nějaké to vínko a pro golf věcičky co mám na shopu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Seš tu do kdy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 jdu hulakat do polštáře třeba to pomůže do polštáře néé,to musíš ven z plnejch plic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.