dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Seš tu do kdy??? Určitě čtvrtek možná do pátku, možná do neděle.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Tak piju ranní kávičku pěkně no kdybych si dal kafe teď tak se určo poseru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 To nás učili na školení na jakým školení?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Jasněěěěě A bez urážky žanetky, mi dokonce i bližší a milejší.. tak nás nenapínej a řekni jaká baba sem ještě chodí ...neboj nebudem do ní vrkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Určitě čtvrtek možná do pátku, možná do neděle.. Dado maš nabitej program co tak kafááč zejtra ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Pánové, jaké lepší bílé vínko? Asi bych vyhledával slámová vínka maj skvělou sladkou chut ale prd se v tom vyznám.. Jenom mi strašně chutnalo, když jsme ho pili.. zkus se mrknout po výběru z hroznů ,to jsou vína s výšším obsahenm zbytkového cukru.Ruland šedy,bílý,Chardonnay,Sauvignon atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 zkus se mrknout po výběru z hroznů ,to jsou vína s výšším obsahenm zbytkového cukru.Ruland šedy,bílý,Chardonnay,Sauvignon atd. Chcanky dej si plzeňskou 12ku tou to nemůžeš zkazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 no kdybych si dal kafe teď tak se určo poseru Co sis dal prosímti, já nesmím mléčý věci - mám antibiotika a to bych se pěkně připo.. na jakým školení?? MYslím, že to bylo něco o kominikaci, asertivním jednání a takovýhle.. semnou to nemělo zase tolik společnýho, ale když firma platila cestu, stravu, tak proč se neúčastnit Myslím, že se to jmenovalo školení prodejců a komunikace se zákazníkem.. Možná někde najdu ten "certifikát" co jsme dostali tak nás nenapínej a řekni jaká baba sem ještě chodí ...neboj nebudem do ní vrkat NO to tobě speciálně tak budu věřit :p Už sem chodít nebude, máme icq kontakty, tak sem nepáchne :smich: Dado maš nabitej program co tak kafááč zejtra ??? Nemusel by být problém, ale tuším že odpo jsem nedostupnej, takže kolem oběda nebo tak by to snad šlo.. nebo lehce odpo. Od nějakých 15-16hod nemůžu v ten čtvrtek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Chcanky dej si plzeňskou 12ku tou to nemůžeš zkazit To by se moc nehodilo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 dádo toto jsem pili naposledy na grilování a byla to mňamka http://www.milujivino.cz/bile-vino/palava/...r-z-hroznu.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Ty vole takhle tady zasirat stranku , a kde budes k dispozici ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Chcanky dej si plzeňskou 12ku tou to nemůžeš zkazit Pokud se nic nezměnilo, tak za rohem mi ji budou čepovat (v Praze..) ještě s Gambáčem a Staropramenem tuším.. Su zvědavej, jak tam dneska zaparkuju a budu snadnou kořistí pro pokutečky - brněnská značka.. Nemáte někdo erární pražskou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Dááádo koukej to vyklopit nebo něco prásknu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 dádo toto jsem pili naposledy na grilování a byla to mňamkahttp://www.milujivino.cz/bile-vino/palava/...r-z-hroznu.html VYpadá pěkně, cena v poho akorát tam není že to je vhodný k normálnímu pití.. Kdo by se dělal s nějakým telecím nebo jehněčím masem lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Kdyz budes hodnej a poskytnes nam nejaky informace tak te necham stat u nas na hlidanym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Ty vole takhle tady zasirat stranku , a kde budes k dispozici ?? To víš, kompletní info odpoved.. No asi si pořídím ěnjaký týdenní lístek, takže všude.. ale bydleníčko mám na Vrchlického KOusek od metra Anděl a středu Phy.. Uááááá, už se zase těším na ty vaše hlášky v MHD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Dááádo koukej to vyklopit nebo něco prásknu !!! Praskej si co chceš, dost dobrý na to jsou ty bublinkový folie :smich: Kdyz budes hodnej a poskytnes nam nejaky informace tak te necham stat u nas na hlidanym OD čeho platíme jak **** 22litrů ročně za havarijko..? I když, kde že ho máte? :p :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Nooo problemo ... delam na hlavaku , na smichove parkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 (editace) Praskej si co chceš, dost dobrý na to jsou ty bublinkový folie :smich: což takhle storka o tom jak se sjíždí z dálnice ? OD čeho platíme jak **** 22litrů ročně za havarijko..?I když, kde že ho máte? :p :smich: np , necham te odtahnout Editováno: 1. Červenec 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Nooo problemo ... delam na hlavaku , na smichove parkuju Na hlaváku nebo u hlaváku? Ono to pražský hlavní mi přijde komický, když si vybavím brněnskej hlavák a to že je plně v centru ale podívám se, jestli už ho opravili jak před rokem slibovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 což takhle storka o tom jak se sjíždí z dálnice ? To je už starýýýýý a navíc není o co stát np , necham te odtahnout Proč bys to dělal.. voe a pokus se, to řeknu strýcovi a bude průser, nebo spíš nebude (teda pro mě ) a tebe si pak najdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Tak co je to za buchtu ?? Naposled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 A proč si máznul, kde máte ten parkál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Tak co je to za buchtu ?? Naposled Jaňula, o dva měsíce starší (čímž se na mě povyšuje.. potvůrka). Stačí lol a bude zpátky migrovat z Phy do Brna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Neni info neni parkoviste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.