Červenec 1, 200916 r Azuro ... rano 18 ted to kostuju tak na 25 ... sedim v pruvanu tak to stirlim od voka... rozhodne tricko max: ) / zeny bez tricek
Červenec 1, 200916 r VYpadá pěkně, cena v poho akorát tam není že to je vhodný k normálnímu pití.. Kdo by se dělal s nějakým telecím nebo jehněčím masem lol to co tam píšou to neřeš,je to výborní pití a můžeš to pít k čemukoli
Červenec 1, 200916 r Jestli to tam prosadite tak se stehuju ) to je tady naprosto normální,takže už si bal kufry lol
Červenec 1, 200916 r nopůvodně sem šel na řízek,ale jak sem došel tak už nebyl....no a tak jsem si dal zase krkovici s opékačkama ,ale byla mooc dobrá a k tomu byla houbová polívka
Červenec 1, 200916 r Tak jsem se vrátil z města.. byste nevěřili, jak je těžký sehnat víno jsme se pěkně prošli
Červenec 1, 200916 r Tak jsem se vrátil z města.. byste nevěřili, jak je těžký sehnat víno jsme se pěkně prošli no ve městě taky víno neroste,to spíše ve vinohradu
Červenec 1, 200916 r hmm... no ja du asi an bagetu .. teply dneska nejak eee no já vzal malou hned po obědě na zmrzku takže jsme to teplý hned zmrazili
Červenec 1, 200916 r teď mě došlo zajímavý video na mail tak mrkněte teda jak pumpuje ta pumpa http://uloz.to/2043485/bosch-pumpa.wmv
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.