Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Azuro ... rano 18 ted to kostuju tak na 25 ... sedim v pruvanu tak to stirlim od voka... rozhodne tricko max: ) / zeny bez tricek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Jo ženyx bez triček ych rád spatřoval i v Brně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Jestli to tam prosadite tak se stehuju ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 VYpadá pěkně, cena v poho akorát tam není že to je vhodný k normálnímu pití.. Kdo by se dělal s nějakým telecím nebo jehněčím masem lol to co tam píšou to neřeš,je to výborní pití a můžeš to pít k čemukoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Jestli to tam prosadite tak se stehuju ) to je tady naprosto normální,takže už si bal kufry lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Kam amam jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Evers: okolí Brna a výkvět býva na přehradě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Já valím do pár vinárek do města, zatím čauteeeeeeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 to jako o těch babách,sem teď vylezl před obchod a dívej co jsem vyfotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 starej se ani nepodiva jak mu to strach nedovoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 jdu na oběd bando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 nech si chutnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 tak jsem z5 z oběda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 co bylo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 nopůvodně sem šel na řízek,ale jak sem došel tak už nebyl....no a tak jsem si dal zase krkovici s opékačkama ,ale byla mooc dobrá a k tomu byla houbová polívka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 hmm... no ja du asi an bagetu .. teply dneska nejak eee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Tak jsem se vrátil z města.. byste nevěřili, jak je těžký sehnat víno jsme se pěkně prošli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Tak jsem se vrátil z města.. byste nevěřili, jak je těžký sehnat víno jsme se pěkně prošli no ve městě taky víno neroste,to spíše ve vinohradu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 nazdar kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 hmm... no ja du asi an bagetu .. teply dneska nejak eee no já vzal malou hned po obědě na zmrzku takže jsme to teplý hned zmrazili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 nazdar kluci nazdar Stando,tak už si dneska hodnotil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 no ve městě taky víno neroste,to spíše ve vinohradu :smich: :smich: dostals mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 teď mě došlo zajímavý video na mail tak mrkněte teda jak pumpuje ta pumpa http://uloz.to/2043485/bosch-pumpa.wmv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Jdu si udělat kafe.tak doufám že tu někdo budete až dojdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.