Červenec 1, 200916 r No von je prej zavřenej v Bohnicích... nebudeš tomu věřit, ale fakt tam 3x týdně jezdím já to vždycky věděl že tak Stand skončí, tolik úprav Rozárky naráz nemohl samou radostí psychycky vydržet....ale co, je to náš kamarád tak budem dělat že není blázen jo? ty jsi byl vždycky kamarád na h...o
Červenec 1, 200916 r EE, ale nemá to být složitý M8m kdyžtak DP, jestli chceš.. Nic kucí, pomale mizím..
Červenec 1, 200916 r že se tak ptám,už jste někdo sundávali volan s bagem? jáá teeda taky ne ... ale koukal jsem jak to maník dělal .) vytocis doleva - povolis sroub , vytocis doprava - povolis sroub , sundas ten plastovej hajzl s bagem , rozpojis konektor, potom vytocis velkou matku co drzi volant ... toď vše
Červenec 1, 200916 r Evers: asi jo, pokud nemáš miliardy senzorů, MF volant atd.. to je pak nějak složitější
Červenec 1, 200916 r Mě by spíš zajímalo,jestli se fakt musí zapnout zapalování když se pak po montáži zapojuje baterka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.