Červenec 8, 200916 r To bych byl smutnej, bylinky covece to ja moc nemusim , takze za me wizíír. Stejne skončim na pivech :) ( to planuju vzdycky ono se to stejnak nepovede )
Červenec 8, 200916 r Evers: ty ale já jsem v tom stavu co píšeš.. akorát jsu zvědavej kdy porodím ty štěnata (bečky..) z břicha páč já to mám z piva, ne z jídla chtělo by to nějak víc sportovat, ale to mi vždycky něco překazí
Červenec 8, 200916 r Evers: já myslím že jooo. je to pohybově celkem náročný.. ono kdo to nehraje, tak neví a jenom prndá, že.. ale já musím říct, že když se k tomu nestavíš pohodlně, tak si celkem mákneš.. a když si k tomu dáš ještě posilku jako TOP hráči, je to jasný
Červenec 8, 200916 r Zlatýý voko tak pocitam ze nejvic casu ztravis na cvicaku ne??? Beru ze nabusit tam nejakej 200-300 micu musi bejt narocny, ale nevypravej ze patovani na greenu je fyzickej záhul / posilka už neni o golfu .)
Červenec 8, 200916 r Autor Maro co fernet?? Mám doma tak nejak 2 zbytecny litry tak ze by se to ... jedině citrus....ale já si dám stejně jak tak symbolicky....
Červenec 8, 200916 r Máááme litraka s / litraka bez )) ja zase cistej tak kazdej mame lahvinku at nezeru
Červenec 8, 200916 r Já mám doma všecky fernety, ale už jsou otevřený Jinak vemu sebou asi tu 5l gambáče, at se to vypije, páč mě to doma už aji překáží..
Červenec 8, 200916 r Autor Máááme litraka s / litraka bez )) ja zase cistej tak kazdej mame lahvinku at nezeru Dobře všechno Tvoje jídlo tam, je teď moje jo..díky
Červenec 8, 200916 r Autor Já mám doma všecky fernety, ale už jsou otevřený Jinak vemu sebou asi tu 5l gambáče, at se to vypije, páč mě to doma už aji překáží.. uděláme si tam FI, II stánek
Červenec 8, 200916 r No jasný maš bojovej ukol zabavit nekomu stan , ja vezmu SH polepy a trochu to tam hecnem
Červenec 8, 200916 r uděláme si tam FI, II stánek Hele su pro akorát, kdo mi pučí Fabii ? Dojedu Oktou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.