Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 (editace) A strejda bručoooun Editováno: 8. Červenec 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 nech toho nebo Tě v HK nepozdravím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Co mám vzít...whisku nebo bechera.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 To bych byl smutnej, bylinky covece to ja moc nemusim , takze za me wizíír. Stejne skončim na pivech :) ( to planuju vzdycky ono se to stejnak nepovede ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Maro co fernet?? Mám doma tak nejak 2 zbytecny litry tak ze by se to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 A strejda bručoooun Já bručím? já se max urážím.. a ot je rozdíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Ses zvtahovacnej jak zenska pred porodem, to bylo na maru !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Evers: ty ale já jsem v tom stavu co píšeš.. akorát jsu zvědavej kdy porodím ty štěnata (bečky..) z břicha páč já to mám z piva, ne z jídla chtělo by to nějak víc sportovat, ale to mi vždycky něco překazí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 vymluvy , chces maknout tak se snaz..... Golfikem to asi ale nedas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Evers: já myslím že jooo. je to pohybově celkem náročný.. ono kdo to nehraje, tak neví a jenom prndá, že.. ale já musím říct, že když se k tomu nestavíš pohodlně, tak si celkem mákneš.. a když si k tomu dáš ještě posilku jako TOP hráči, je to jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Zlatýý voko tak pocitam ze nejvic casu ztravis na cvicaku ne??? Beru ze nabusit tam nejakej 200-300 micu musi bejt narocny, ale nevypravej ze patovani na greenu je fyzickej záhul / posilka už neni o golfu .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Maro co fernet?? Mám doma tak nejak 2 zbytecny litry tak ze by se to ... jedině citrus....ale já si dám stejně jak tak symbolicky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Máááme litraka s / litraka bez )) ja zase cistej tak kazdej mame lahvinku at nezeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Jeeee Lukkyn cus , nejake novinky ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Já mám doma všecky fernety, ale už jsou otevřený Jinak vemu sebou asi tu 5l gambáče, at se to vypije, páč mě to doma už aji překáží.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 To zpracujem, ať ti to teda doma nepřekážíí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Máááme litraka s / litraka bez )) ja zase cistej tak kazdej mame lahvinku at nezeru Dobře všechno Tvoje jídlo tam, je teď moje jo..díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Já mám doma všecky fernety, ale už jsou otevřený Jinak vemu sebou asi tu 5l gambáče, at se to vypije, páč mě to doma už aji překáží.. uděláme si tam FI, II stánek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 No jasný maš bojovej ukol zabavit nekomu stan , ja vezmu SH polepy a trochu to tam hecnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Jo a babu nech doma.....nebo budeš mít problém.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Jáá si myslim : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Tak co Mííro , jak je na Džerbě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 znáš nás..já bych si s ní dal řeč..to víš kamarád.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 No a vona je tak blba ze by ti to sežrala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 uděláme si tam FI, II stánek Hele su pro akorát, kdo mi pučí Fabii ? Dojedu Oktou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.