Duben 30, 200916 r Autor kdyby se mensi zalek tak ja bych si volno udělal ... tada neco smrdí...samochvála...
Duben 30, 200916 r a sakra tak sem to zakřik....to ste teda pěkny kamaradi no co s vama nadělam tak dobrou Upraveno Duben 30, 200916 r od raca
Duben 30, 200916 r tada neco smrdí...samochvála... ja nic necejtim...teda až na moje nohy pač sem si vyzul patičky z pracovních bot a je tu trochu zavan
Květen 1, 200916 r Autor tak jsem znova tadýýýý, hoší opilcí... Raco jaká byla šichta, když jsi tady pak zůstal o samotě? :-) Asi to stálo za prd jako ten hokej co.....
Květen 1, 200916 r Autor čoveče Romane dobře...jsem to vypustil úplně z hlavy...co na to říká Tvůj klučina..jak naši hrajou...
Květen 1, 200916 r Marku: byl zklamanej a ted šel na hřiště zakopat s klukama fočus. Zitra frčím do Vysokého Mýta a musim umýt auto i když se mi nechce...od 14 hodin jdu "do průvodu" a jedu s rodinkou na Kuks kde má být vitání jara či co... Co máte v plánu na dnešek Vy?
Květen 1, 200916 r Ahoj vespolek, už aby byl zítřek a jelo se do Mýta..... ...jsem sám doma bez ženský a nějak nevím co dneska podniknout...
Květen 1, 200916 r Autor no já asi teďka po ránu půjdu ven s prckem /19měsíců/ to je s ní prča :-)...a odpoledne asi na zahradu.....auto jsem kompletně myl minulej tejden a pak hned druhej den začala invaze pylu...a celý auto žlutý......to bylo k po.rání....a zítra asi ke tchýni na obýdek...pořád otravuje ať přivezeme malou...znáš ty babky....ale je hodná a stará se :-)
Květen 1, 200916 r Autor Ahoj vespolek,už aby byl zítřek a jelo se do Mýta..... ...jsem sám doma bez ženský a nějak nevím co dneska podniknout... čus, no věnuj se celej den autu.nikdo ti nebude nic vyčítat, když jsi sám
Květen 1, 200916 r čus, no věnuj se celej den autu.nikdo ti nebude nic vyčítat, když jsi sám už se stalo, včera jsem ho lehce umyl a dneska vevnitř vyluxoval....
Květen 1, 200916 r Autor ale zítra jedeš na sraz...vždy je co vylepšit..i když ty to máš vymazlený....
Květen 1, 200916 r Ahoj Lukyne.Nechceš zitra přijet ke mě na dvůr že by jsme jeli společně k té benzince?
Květen 1, 200916 r Ahoj Lukyne.Nechceš zitra přijet ke mě na dvůr že by jsme jeli společně k té benzince? Romane, rád, jen nevím zda to najdu....pisni mi prosím do smsky odresu, zadal bych si to do NAVI...dnes cca od 12.00 už nebudu do zitra na netu Upraveno Květen 1, 200916 r od lukyssek
Květen 1, 200916 r Zavolám Ti to večer na mobil Lukyne at to nemusiš zitra složitě hledat.Plati? jj, platí
Květen 1, 200916 r Tak auto mám umyté ale byla to fuška...nechám dnes černotu v garáži a jedeme na ty slavnosti jinou plečkou... Kdyby se někdo chtěl připojit jako Lukyn a odjiždět ode mě tak napište.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.