Evers Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 čao Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 zdarec všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 no nazdar si mel dovcu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Nazdar bubeníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Tě bůh, doufam ze ti nerozvrtaj zuby abys nebyl jak kyselej ksicht Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 neboj...ale ty za to necháš herečku doma..platí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Vo tom snad nebudem diskutovat - to je predem hotova vec ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 nazdar to je ale zkurveny hnusny rano vstal jsem před chvilí a mam pocit že mě někdo v noci zmlatil.......on někdo na ten váš sraz jede s herečkou???? :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 pár Exotů se najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 no nazdar si mel dovcu?? včera jsem měl trošku nečekanou dovču Po tréniku jsem vzal kámoše na košt vína co jsem dovezl...no a trošku se nám to zvrtlo a odcházel odemě asi kolem 4,30,takže jsem ráno byl naprosto kaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 zduř chlopi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 čao klávesáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 No Ondro takhle ve vsedni den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 jj je to hrozný,ale nám tak chutnalo že jsme nějak neměli dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 To znáááme se pak nemuzes odtrhnout a pak doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 pár Exotů se najde no ty se s ní potáhneš...podpantofláku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 si škubni lejtkem ja dojedu sáám .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 jen aby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Nestras ... ona je mi schopna oznamit v sobotu v sest rano ze jedE .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 proto vyrazim uz v pet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 a je to tady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 To znáááme se pak nemuzes odtrhnout a pak doma no jelikož jsme chlstali u mě doma tak to bylo v poho,ale jak jsem na pár hodin lehnul tak v 7,30 jsem byl KO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 a je to tady... Co se stalo ?? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Co se stalo ?? .) no že ti herečka bude spát v autě aby jsi jí nezapomněl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 nad touhle variantou sem se nezamejslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.