dadacek Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Evers: pro jistotu zkontroluj ještě kufr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 a ještě jí seber nebo schovej oblečení a líčidla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Hmmm ... Ja bych to nevidel tak cerne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Kdo jste vinar ???? Maj sem dovali 10flasek vina 25000Kc/ks co to jako bude to sem zvedavej. Tohle bude asi drahej mejdaan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Hmmm ... Ja bych to nevidel tak cerne to já jo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 (editace) Kdo jste vinar ???? Maj sem dovali 10flasek vina 25000Kc/ks co to jako bude to sem zvedavej. Tohle bude asi drahej mejdaan jako sedmicka jedna za 25000,- Editováno: 9. Červenec 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 jako sedmicka jedna za 25000,- Tak tak .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 za ty prachy bych se jim nato vy.ral...to by bylo za tu jednu flašku piv....a toho jídla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Maro asi tak , bude se to tu jen fotit a veze se to zpatky. Nejaka reklamni akcicka... sem fakt zvedavej co to bude. Don Simon v krabici z roku 1625 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Tak tak .... tak pls zjisti co to bude za víno,odkud druh atd Já jsem zvědavej,protože tahle drahý víno je fakt mazec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Maro asi tak , bude se to tu jen fotit a veze se to zpatky. Nejaka reklamni akcicka... sem fakt zvedavej co to bude. Don Simon v krabici z roku 1625 aha tak to joo,ale každopádně zjisti ty věcí okolo a můžeš sem dát i fotečky nějaký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 nic letím na oběd,tak si taky nechte chutnat kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 (editace) tak pls zjisti co to bude za víno,odkud druh atd Já jsem zvědavej,protože tahle drahý víno je fakt mazec. Angelus Cru 2003 Ch.Cheval Blanc Ground Cru 2003 Ch.Fonbadet Pauillac 1985 Ch.Mouton Rothschmild 2003 Ch.Lafite Rothschmild Pauillac 2003 Ch.Latour Ground Cru 2003 Ch. Margaux Groun Cru 2002 Ch.Haut-Brion 2002 Cos D´estournel 2003 Ch.Gruaud - Larose Grand Classé 1896 poprosim fotografa co to foti , jedna mi na seznamu chybela Editováno: 9. Červenec 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 šéééf :smich: prej se na jednu složíííme dame houbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 bré poledne chlapci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 bré poledne chlapci čáááo standdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 koukám, že tu jsem dneska asi sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Nic skočim si pro čokla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 jojo jste a budete sólisti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 srandičky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Valím domů na oběd...všichni co jedete do HK..tak se tam uvidíme a dáme řeč....budeme pomlouvat ty co tam samozřejmě nebudou......zítra vyrážím a uděláme Vám předpřípravu....musím ochutnat pivo..maso...a ostatní.....chceli někdo na mě mobil...tak SZ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 strč si mobil někam .... spíš doval nějakej zakroj.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 tobě ho nenabízím..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 čau Marku a poříádně si to tam užij a pak koukej informovat, já budu u švagra na 30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 neboj Stando..budou i fota.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.