Červenec 9, 200916 r šéééf :smich: prej se na jednu složíííme dame houbu se přidám dám kilo do placu a jdu sosat
Červenec 9, 200916 r jak můžete mít hlad,vždyť je po o já měl dneska fazolovou pol. a sekanou s rajskou om.a těstoviny
Červenec 9, 200916 r a před chvílí mi známej dovalil dvě šrutky vyuzené dom.anglické ...to bude večer dobrota k vínku,jen to musím pít sám,protože musím jít zítra do práce
Červenec 9, 200916 r jj to mi povídej,já měl předevčírem takovej hlad že jsem vypil 3 sedmičky vína..............
Červenec 9, 200916 r tak tomu se už říká začínající alkoholismus né to ne,já norm.moc často nepiju,ale když už si dám tak pořádně,ale znáš to,měl jsem po tréniku,člověk je krásně utahanej a kámoš se chtěl mrknou na koncík Rammstein a KoRn co mám no a tak jsem si řekl že si trošku dáme...no a z trošky bylo celkem 5 sedmiček a 2 čabajky a nějakej sejra
Červenec 9, 200916 r Standis: čauky pane nějak mě to moderování chytlo už sem párkrát zamkl, něco smázl, rozdal upozornění, hehe oni ti lidi pak aji na SZ odpoví a omlouvaj se to sem nečekal.. Ale furt nevím jakou tu bazáč sekci si vzít
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.