Standis Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 tak to se tešíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 mě fotky nezajimaj....já beru jen ten zakroj :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 nebud na ne osklivej , kdyz je manzelky nepustej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 zákroj bude určitě pěknej :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 hmmm...masiště bych si taky dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 co ti brání?? že by dietka a herečka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 poloprazdna lednice stando :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Tak to uz hlad nemas ne ? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 to ne, když už sežral půl lednice, to nedovedu ani já :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 ještě sme ji po dovoleny nestihli doplnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 jen jestli nekecáš :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 šéééf :smich: prej se na jednu složíííme dame houbu se přidám dám kilo do placu a jdu sosat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 jak můžete mít hlad,vždyť je po o já měl dneska fazolovou pol. a sekanou s rajskou om.a těstoviny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 a před chvílí mi známej dovalil dvě šrutky vyuzené dom.anglické ...to bude večer dobrota k vínku,jen to musím pít sám,protože musím jít zítra do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 znáš to, hlad je převlečená žízeň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 jj to mi povídej,já měl předevčírem takovej hlad že jsem vypil 3 sedmičky vína.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 tak to se máš, já si budu muset udělat k večeři jen chleba ve vajíčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 tak tomu se už říká začínající alkoholismus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 tak tomu se už říká začínající alkoholismus né to ne,já norm.moc často nepiju,ale když už si dám tak pořádně,ale znáš to,měl jsem po tréniku,člověk je krásně utahanej a kámoš se chtěl mrknou na koncík Rammstein a KoRn co mám no a tak jsem si řekl že si trošku dáme...no a z trošky bylo celkem 5 sedmiček a 2 čabajky a nějakej sejra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 krásná práce jdu dom čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 valím taky,čačau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 jsem zde....a mám vééééééélikou žížeň..............jedno malý díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 tak to jsi tady asi jediný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 spine: comáš za koncík Rammsteinů ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Standis: čauky pane nějak mě to moderování chytlo už sem párkrát zamkl, něco smázl, rozdal upozornění, hehe oni ti lidi pak aji na SZ odpoví a omlouvaj se to sem nečekal.. Ale furt nevím jakou tu bazáč sekci si vzít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.