Standis Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 dada:tak ono jich zas tak tolik už na výběr nemáš. já už varování moc nedávám, jen pokud založí nový téma, když má jedno před sebou a je nováček některý se omlouvají, ale jiný to stejně nikdy nepochopí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Vy jste naši tyrani ...a Standa s modrým autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 JAcí tyrani? MAro, používám plně humální metody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 o tom dáme řeč v sobotu....ty humanisto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 MArku: jasně, rád Chlapi, tak jsem se zapojil do zajímavého projektu od PČR JMK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 co to obnáší....bonzování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Stando, ty nejsi na ICQ? Koukám, že ještě na mě něco zbylo asi vezmu ty auta a možná ty mech díly, pokud to nebude vadit Auta jsem dneska dvě zamykal A Doli jsem ještě chodí, že je u toho audia..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 co to obnáší....bonzování? Néééééééééé, rok jezdit bez přestupků A vzhledem k tomu, že to mám úspěšně za minulý rok, tak proč neskusit tohle Jo ještě teda nálepku si hodit dozadu auta, to jsem zvědavej s čím přijdou Asi zítra se stavím na služebnu at navalí nálepku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 já ani nevím a na ICQ chodím jen občas, proč?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Na MAgistrát je mi to blbý, když semnou momentálně vedou přestupkové řízení :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Néééééééééé, rok jezdit bez přestupků A vzhledem k tomu, že to mám úspěšně za minulý rok, tak proč neskusit tohle Jo ještě teda nálepku si hodit dozadu auta, to jsem zvědavej s čím přijdou Asi zítra se stavím na služebnu at navalí nálepku to by mohlo být zajímavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 já ani nevím a na ICQ chodím jen občas, proč?? Přidal jsem si tě na icq myslel jsem, že když jseš na netu, máš ho zaplé.. No páč Doli bych to viděl na plnou emigraci na OC.. jo a nejde mi ten příspěvek editovat, páč je už asi v moc vysoké úrovni, než mám dovoleno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 mám tě, asi nemáš nastavený moderování do této sekce, tak mi pak řekni a já tě tam dopíšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 to by mohlo být zajímavý Taky si myslím, aji komentář jsem jim poslal proč by mě stát případně neodměnil, když jezdím OK a nemám tendence se na silnici dělat přestupky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 stát se na tebe víš co....dostanš diplon a pamažeš domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 v lepším případě :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 MArku: diplom beru ted sem volal s máti a prej ji tam mám taky regnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 nazdar panove pokukuju po světlech na denni svícení mate nějaky typy ohledně toho??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Raca: má to pro tebe jinou než desingovou cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 nechapu jak to myslíš....ale je fakt že by se mi to libilo,mělo by to mit homologaci a nemusel bych svitit všemi světly přes den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Raca: no myslím to tak, že když si propočteš cenu toho denního svícení, tak za jeho náklady si doživotně (přežije to i auto) můžeš kupovat žárovičky všech druhů.. kdysi jsem nad tím uvažoval a zapojil trochu ekonomie že (dyt sem ju měl 3 roky..) a spočetl si, že se to absolutně nevyplatí ! Takže jediný co, tak to pěkně vypadá, to je tak všechno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 (editace) no je fakt že při cene 2tis. a to že nemam xenony nepočítám moc s nějakou navratností...jen bych zase řek že altik s baterkou si trochu oddechnou a když koukam na fota od jakra http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...2529&st=275 tak se mi to i celkem jak to udělal on líbí Editováno: 9. Červenec 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 TY hele pěkný, ale jak jsem psal u nás na autě se to nechytne.. max pro styl, ale to je jediný.. Ale viděl jsem i Okty, co měly dení svíco a k tomu klasicky svítili, že to měly jenom pro styl jak říkám já.. Hele a tím oddechnutím, no budiž, můžeš ušetřit i nějaký ten mililitřík, ale vemem li to do detailů, tak si to auto vlastně ani moc neoddechne, ne li možná naopak, páč nebojse, oni to ve škodovce konstruovali na nějaký příkon + rezerva.. Takže.. Toho bych se nebál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 jdu zkontrolovat zabalenej bágl na zítřejší cestu do HK...tak se mějte....bando.....budu až v neděli večer jak se vrátím...hodím se foto a info, jak se dadaček a evers chovali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Slusne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.