Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

TY hele pěkný, ale jak jsem psal u nás na autě se to nechytne.. max pro styl, ale to je jediný.. Ale viděl jsem i Okty, co měly dení svíco a k tomu klasicky svítili, že to měly jenom pro styl jak říkám já.. Hele a tím oddechnutím, no budiž, můžeš ušetřit i nějaký ten mililitřík, ale vemem li to do detailů, tak si to auto vlastně ani moc neoddechne, ne li možná naopak, páč nebojse, oni to ve škodovce konstruovali na nějaký příkon + rezerva.. Takže.. Toho bych se nebál B)

no ja když byl tam u vás ted na dovče tak sem těch aut viděl celkem dost co to maj předělany.....tak špekuluju ,navic příští tejden mam svatek tak mi herečka řekla at si do dvojky něco  vyberu tak přemejšlim kam to vrazit

Porid ji robertka a muzes tu snama drepet imrvere :)

ježíš nestraš ještě si na něj zvykne a co pak já??? to abych si ještě k tomu pořídil takovou tu kapesní p..u :-))))))))

Ano MArku potvrzuji, že budu s Eversem sekat dobrotu lol

Raca: tak jako dárek, proč ne.. normálně Áďa (ta z Loun) se zbláznila a jede pomáhat na Moravu na ty povodně :help: ale sem ji napsal, že ji pak vyzvednu, pokud tam povede cesta a prodlouží si dovču o tejden v brně :smich:

no jestli shani praci tak ji pošli ke mě ... něco bych pro ni vymyslel .-)

raca: no tohle není o práci, ale že chce pomoct víš.. tohle ani neplatí tuším, děláš to za stravu a ubytko.. a dál nebudu rozebírat, přecejenom je to její soukromí :) každopádne SZ ti písnu ;) pořešíme..

jasny ... ja si z toho prd.l nedělam, co se stalo je hnus a každa pomocná ruka je dobrá !!

To jo :( a my máme prázdnou přehradu :smich: takovej paradox..

no vratime se z nepřijemnejch věci k mímu problemu co za dvojku pořídit na auto? nějaky navrhy?

A co obšití volantu? :p

A co obšití volantu? :p

upřímě viděl sem pár obšítí a nelíbí se mi to ... spíš origo koženáče ale to je cena trochu jinde

Hele bez bagu se dostaneš myslím na 3ku ;) Máme ho v F1.. tříramínko v kůži B) zvažuju furt co hodit do Okty, ale furt do ní jenom cpu love a skoro se s ní nejezdí :smich:

Sakra jenom do půlnoci.. to je celkem ultimátum na to, že jsme tu sami a já to za chvilku taky zabalím :feve:

njn je to špatný...ja to taky už musim pomalu zabalit...tak přemejšlim jako das a nic mě nenapadá tak to asi vyhrajou ty světla

Ale namontuješ si je sám? :p

jasny s tim se počíta nic horšího než dodělavat central snad není tak se toho nebojim

Sis sám dodělával centrál? :)

jj to sem dodělaval loni ... a už to nechci ani vidět :-)))))....

• Autor

Tak si přej RS sedačky :)

mam na to jen dvojku ...to mi ještě tak 4litry chyběj :-)

• Autor

aha...tak snad plnou nádrž a vodu do ostřikovačů :)

Já bych si taky strašně furt rád něco dodělal ale krom výhřevů a ESP v tom autě snad už všecko je :feve: a taky se mi do toho nechce moc hrabat..

Takže možná na změnu podsvícení se někdy vrhnu..

aha...tak snad plnou nádrž a vodu do ostřikovačů :)

To sem nechtěl psát, ale je to užitečný lol

fakt vtipny.... :rolleyes:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.