raca Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 TY hele pěkný, ale jak jsem psal u nás na autě se to nechytne.. max pro styl, ale to je jediný.. Ale viděl jsem i Okty, co měly dení svíco a k tomu klasicky svítili, že to měly jenom pro styl jak říkám já.. Hele a tím oddechnutím, no budiž, můžeš ušetřit i nějaký ten mililitřík, ale vemem li to do detailů, tak si to auto vlastně ani moc neoddechne, ne li možná naopak, páč nebojse, oni to ve škodovce konstruovali na nějaký příkon + rezerva.. Takže.. Toho bych se nebál no ja když byl tam u vás ted na dovče tak sem těch aut viděl celkem dost co to maj předělany.....tak špekuluju ,navic příští tejden mam svatek tak mi herečka řekla at si do dvojky něco vyberu tak přemejšlim kam to vrazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Porid ji robertka a muzes tu snama drepet imrvere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 ježíš nestraš ještě si na něj zvykne a co pak já??? to abych si ještě k tomu pořídil takovou tu kapesní p..u :-)))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Ano MArku potvrzuji, že budu s Eversem sekat dobrotu Raca: tak jako dárek, proč ne.. normálně Áďa (ta z Loun) se zbláznila a jede pomáhat na Moravu na ty povodně ale sem ji napsal, že ji pak vyzvednu, pokud tam povede cesta a prodlouží si dovču o tejden v brně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 no jestli shani praci tak ji pošli ke mě ... něco bych pro ni vymyslel .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 raca: no tohle není o práci, ale že chce pomoct víš.. tohle ani neplatí tuším, děláš to za stravu a ubytko.. a dál nebudu rozebírat, přecejenom je to její soukromí každopádne SZ ti písnu pořešíme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 jasny ... ja si z toho prd.l nedělam, co se stalo je hnus a každa pomocná ruka je dobrá !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 To jo a my máme prázdnou přehradu takovej paradox.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 no vratime se z nepřijemnejch věci k mímu problemu co za dvojku pořídit na auto? nějaky navrhy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 A co obšití volantu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 A co obšití volantu? upřímě viděl sem pár obšítí a nelíbí se mi to ... spíš origo koženáče ale to je cena trochu jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Hele bez bagu se dostaneš myslím na 3ku Máme ho v F1.. tříramínko v kůži zvažuju furt co hodit do Okty, ale furt do ní jenom cpu love a skoro se s ní nejezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 no nevim...... ted mi herečka zdělila že mam lhutu do dnešní pulnoci si něco vybrat...tak zatim vede tohle http://www.aukro.cz/item662003557_svetla_p...homologaci.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Sakra jenom do půlnoci.. to je celkem ultimátum na to, že jsme tu sami a já to za chvilku taky zabalím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 njn je to špatný...ja to taky už musim pomalu zabalit...tak přemejšlim jako das a nic mě nenapadá tak to asi vyhrajou ty světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Ale namontuješ si je sám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 jasny s tim se počíta nic horšího než dodělavat central snad není tak se toho nebojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Sis sám dodělával centrál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 jj to sem dodělaval loni ... a už to nechci ani vidět :-))))).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Tak si přej RS sedačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 mam na to jen dvojku ...to mi ještě tak 4litry chyběj :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 aha...tak snad plnou nádrž a vodu do ostřikovačů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Já bych si taky strašně furt rád něco dodělal ale krom výhřevů a ESP v tom autě snad už všecko je a taky se mi do toho nechce moc hrabat.. Takže možná na změnu podsvícení se někdy vrhnu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 aha...tak snad plnou nádrž a vodu do ostřikovačů To sem nechtěl psát, ale je to užitečný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 fakt vtipny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.