Červenec 9, 200916 r prakticky si kupuju běžně :-)...bičik nene zatim sem celkem normalní tak si vystačim s tim co mam stale u sebe
Červenec 9, 200916 r Já bych si taky strašně furt rád něco dodělal ale krom výhřevů a ESP v tom autě snad už všecko je a taky se mi do toho nechce moc hrabat..Takže možná na změnu podsvícení se někdy vrhnu.. to ja už se v autě celkem dost pohrabal .-)...docela se divim že to zatim jezdí
Červenec 9, 200916 r tu sem bral na ještě origo face naraznik a šlo to moooc dobře ale tady nene to by nedopadlo dobře
Červenec 9, 200916 r Dobrou Maro hele ta voda po holení může bejt nákladná no.. a když máš svátek, tak si moc nevymručuj se divím, že vůbec pustí tolik.. Co dostaneš na narozky? Ty sedačky?
Červenec 9, 200916 r no ja chtěl puvodně něco do litru ty světla mi navrhjla herečka a když sem řek kolik stojej tak už nechtěla couvnout
Červenec 9, 200916 r to nevim...každej rok otravuje s mooořem tak ji to vždy vymluvim že u nás je taky pěkně...ale moc to nechape
Červenec 9, 200916 r Hele já s tebou souhlím Pas nemám už od 14ti, další nechcu a max co cestuju tak Rakousko, Německo.. po moži vůbec ale vůbec netoužím a vidím to, že si ještě tak 2x udělám dovolenou někde v česku Skusím se s tou kamoškou domluvit, že bych nějakou chvilku pobyl v Lounech a ještě taky chcu opačnou stranu čech - český ráj.. no a taky jižní čechy - krása u rybníků, temelín chcu prozkoumat blíže, Telč atd.. tam bych zase rád dostal i svou "ženu"
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.