raca Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 jj přesně jednou sme u moře už byli a to stačí aspon teda mě ted jezdime po čechach at taky pozname kde bydlime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Plně souhlasím ale hodně lidí to nechce / neumí pochopit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 tak tak ... musim taky už pomalu bežet herečka začína brblat tak zatim čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Měj se chlape, dobrou taky povalím asi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 čau, dneska to vypadá, že tady bude mrtvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 dobré ráno všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 upřímě viděl sem pár obšítí a nelíbí se mi to ... spíš origo koženáče ale to je cena trochu jinde myslím že cena 3ramínka s bagem za 5000,- není tak moc,za 2000,- prodáš starej takže jen doplatek 3 litry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 spine: comáš za koncík Rammsteinů ? mám Live aus Berlin a Völkerball Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 myslím že cena 3ramínka s bagem za 5000,- není tak moc,za 2000,- prodáš starej takže jen doplatek 3 litry tří raminko s bagem je za šestku a že bych ten svuj ošmatlanej gumak za dvojku střelil nevim -nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 čau, dneska to vypadá, že tady bude mrtvo aspon se taky někdy budem věnovat drahym polovičkam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 Brý ránko Sem zjistil, že nemůžu najít CDčka s hudbou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 mám Live aus Berlin a Völkerball TO mám taky i když ten Vörkerball abych pohledal, nebo sem to už smáznul, ted nevím.. Bylo to i s klipama na autogramiádě atd v rusku, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 tří raminko s bagem je za šestku a že bych ten svuj ošmatlanej gumak za dvojku střelil nevim -nevim Tak já jej mám za 5500,-,ale pro tebe bych jej za 5000,- nechal pokud bys chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 NAšel sem CDs uaaaaa teď už jen ten měnič a su vysmátej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 TO mám taky i když ten Vörkerball abych pohledal, nebo sem to už smáznul, ted nevím.. Bylo to i s klipama na autogramiádě atd v rusku, že? toto DVD má navíc DTS zvuk,takže pokud máš slušnější dom.kino tak je to luxusní zážitek :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 Já to měl tuším jako rip, ale ted nevím.. I když nějaká DVD se u mě taky vyskytlo.. sem to skoukl, smáznul a hotovka. A domácí kinčo máme více než slušný akorát ho moc nepoužíváme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 no tak pokud je to takhle tak sežeň urču dvd s DTS,protože je to jak obrazově tak zvukově hodně nadprůměrný DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 no nevim ja sjíždim ted dvd 25let visacího zámku..... :D a to je taky slušny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 Já leda tak ty rammsteiny můžu.. koukal jsem, že už se i lístky na koncert prodávaj uvažuju, jestli pojedu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 Já leda tak ty rammsteiny můžu.. koukal jsem, že už se i lístky na koncert prodávaj uvažuju, jestli pojedu.. hele já to zvažuji taky ,bychom se mohli třebas scuknout a jet spolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 Spine: fajn nápad a nenapadlo tě spíš třebas Vídenský koncert.. finančně to bude dle mě stejně, ale věřím, že v "domovině" dal víc hardcore koncert jak u nás.. Ještě Olaf chce jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 (editace) Tak tuhle jsem ani neznal,ale je Editováno: 10. Červenec 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 Spine: fajn nápad a nenapadlo tě spíš třebas Vídenský koncert.. finančně to bude dle mě stejně, ale věřím, že v "domovině" dal víc hardcore koncert jak u nás.. Ještě Olaf chce jet to je zajímej nápad a kdyby jsme jeli 3 tak paráda si myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 čus zdarec čéče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.