Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

jj přesně jednou sme u moře už byli a to stačí aspon teda mě ted jezdime po čechach at taky pozname kde bydlime

Plně souhlasím :palec2: ale hodně lidí to nechce / neumí pochopit :feve:

tak tak ... musim taky už pomalu bežet herečka začína brblat tak zatim čus

Měj se chlape, dobrou ;) taky povalím asi..

dobré ráno :) všem

upřímě viděl sem pár obšítí a nelíbí se mi to ... spíš origo koženáče ale to je cena trochu jinde

myslím že cena 3ramínka s bagem za 5000,- není tak moc,za 2000,- prodáš starej takže jen doplatek 3 litry :palec2:

spine: comáš za koncík Rammsteinů ?

mám Live aus Berlin a Völkerball :palec2:

myslím že cena 3ramínka s bagem za 5000,- není tak moc,za 2000,- prodáš starej takže jen doplatek 3 litry :palec2:

tří raminko s bagem je za šestku a že bych ten svuj ošmatlanej gumak za dvojku střelil nevim -nevim

čau, dneska to vypadá, že tady bude mrtvo

aspon se taky někdy budem věnovat drahym polovičkam :-)

Brý ránko :)

Sem zjistil, že nemůžu najít CDčka :help: s hudbou..

mám Live aus Berlin a Völkerball :palec2:

TO mám taky kol5 i když ten Vörkerball abych pohledal, nebo sem to už smáznul, ted nevím.. Bylo to i s klipama na autogramiádě atd v rusku, že?

tří raminko s bagem je za šestku a že bych ten svuj ošmatlanej gumak za dvojku střelil nevim -nevim

Tak já jej mám za 5500,-,ale pro tebe bych jej za 5000,- nechal pokud bys chtěl ;)

NAšel sem CDs uaaaaa :punk: teď už jen ten měnič a su vysmátej :smich:

TO mám taky kol5 i když ten Vörkerball abych pohledal, nebo sem to už smáznul, ted nevím.. Bylo to i s klipama na autogramiádě atd v rusku, že?

toto DVD má navíc DTS zvuk,takže pokud máš slušnější dom.kino tak je to luxusní zážitek :palec2: :palec2:

Já to měl tuším jako rip, ale ted nevím.. I když nějaká DVD se u mě taky vyskytlo.. sem to skoukl, smáznul a hotovka. A domácí kinčo máme více než slušný :excl: akorát ho moc nepoužíváme..

no tak pokud je to takhle tak sežeň urču dvd s DTS,protože je to jak obrazově tak zvukově hodně nadprůměrný DVD :palec2:

no nevim ja sjíždim ted dvd 25let visacího zámku..... :D :D :D a to je taky slušny... -_-

Já leda tak ty rammsteiny můžu.. koukal jsem, že už se i lístky na koncert prodávaj :) uvažuju, jestli pojedu..

Já leda tak ty rammsteiny můžu.. koukal jsem, že už se i lístky na koncert prodávaj :) uvažuju, jestli pojedu..

hele já to zvažuji taky :palec2: ,bychom se mohli třebas scuknout a jet spolu.

Spine: fajn nápad ;) a nenapadlo tě spíš třebas Vídenský koncert.. finančně to bude dle mě stejně, ale věřím, že v "domovině" dal víc hardcore koncert jak u nás.. Ještě Olaf chce jet :)

čus

Tak tuhle jsem ani neznal,ale je :palec2:

Upraveno od spineshank

Spine: fajn nápad ;) a nenapadlo tě spíš třebas Vídenský koncert.. finančně to bude dle mě stejně, ale věřím, že v "domovině" dal víc hardcore koncert jak u nás.. Ještě Olaf chce jet :)

to je zajímej nápad a kdyby jsme jeli 3 tak paráda si myslím :palec2:

čus

zdarec čéče ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.