Červenec 9, 200916 r jj přesně jednou sme u moře už byli a to stačí aspon teda mě ted jezdime po čechach at taky pozname kde bydlime
Červenec 10, 200916 r upřímě viděl sem pár obšítí a nelíbí se mi to ... spíš origo koženáče ale to je cena trochu jinde myslím že cena 3ramínka s bagem za 5000,- není tak moc,za 2000,- prodáš starej takže jen doplatek 3 litry
Červenec 10, 200916 r myslím že cena 3ramínka s bagem za 5000,- není tak moc,za 2000,- prodáš starej takže jen doplatek 3 litry tří raminko s bagem je za šestku a že bych ten svuj ošmatlanej gumak za dvojku střelil nevim -nevim
Červenec 10, 200916 r čau, dneska to vypadá, že tady bude mrtvo aspon se taky někdy budem věnovat drahym polovičkam :-)
Červenec 10, 200916 r mám Live aus Berlin a Völkerball TO mám taky i když ten Vörkerball abych pohledal, nebo sem to už smáznul, ted nevím.. Bylo to i s klipama na autogramiádě atd v rusku, že?
Červenec 10, 200916 r tří raminko s bagem je za šestku a že bych ten svuj ošmatlanej gumak za dvojku střelil nevim -nevim Tak já jej mám za 5500,-,ale pro tebe bych jej za 5000,- nechal pokud bys chtěl
Červenec 10, 200916 r TO mám taky i když ten Vörkerball abych pohledal, nebo sem to už smáznul, ted nevím.. Bylo to i s klipama na autogramiádě atd v rusku, že? toto DVD má navíc DTS zvuk,takže pokud máš slušnější dom.kino tak je to luxusní zážitek :palec2:
Červenec 10, 200916 r Já to měl tuším jako rip, ale ted nevím.. I když nějaká DVD se u mě taky vyskytlo.. sem to skoukl, smáznul a hotovka. A domácí kinčo máme více než slušný akorát ho moc nepoužíváme..
Červenec 10, 200916 r no tak pokud je to takhle tak sežeň urču dvd s DTS,protože je to jak obrazově tak zvukově hodně nadprůměrný DVD
Červenec 10, 200916 r no nevim ja sjíždim ted dvd 25let visacího zámku..... :D a to je taky slušny...
Červenec 10, 200916 r Já leda tak ty rammsteiny můžu.. koukal jsem, že už se i lístky na koncert prodávaj uvažuju, jestli pojedu..
Červenec 10, 200916 r Já leda tak ty rammsteiny můžu.. koukal jsem, že už se i lístky na koncert prodávaj uvažuju, jestli pojedu.. hele já to zvažuji taky ,bychom se mohli třebas scuknout a jet spolu.
Červenec 10, 200916 r Spine: fajn nápad a nenapadlo tě spíš třebas Vídenský koncert.. finančně to bude dle mě stejně, ale věřím, že v "domovině" dal víc hardcore koncert jak u nás.. Ještě Olaf chce jet
Červenec 10, 200916 r Spine: fajn nápad a nenapadlo tě spíš třebas Vídenský koncert.. finančně to bude dle mě stejně, ale věřím, že v "domovině" dal víc hardcore koncert jak u nás.. Ještě Olaf chce jet to je zajímej nápad a kdyby jsme jeli 3 tak paráda si myslím
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.