Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
upřímě viděl sem pár obšítí a nelíbí se mi to ... spíš origo koženáče ale to je cena trochu jinde

myslím že cena 3ramínka s bagem za 5000,- není tak moc,za 2000,- prodáš starej takže jen doplatek 3 litry :palec2:

Vloženo
myslím že cena 3ramínka s bagem za 5000,- není tak moc,za 2000,- prodáš starej takže jen doplatek 3 litry :palec2:

tří raminko s bagem je za šestku a že bych ten svuj ošmatlanej gumak za dvojku střelil nevim -nevim

Vloženo
mám Live aus Berlin a Völkerball :palec2:

TO mám taky kol5 i když ten Vörkerball abych pohledal, nebo sem to už smáznul, ted nevím.. Bylo to i s klipama na autogramiádě atd v rusku, že?

Vloženo
TO mám taky kol5 i když ten Vörkerball abych pohledal, nebo sem to už smáznul, ted nevím.. Bylo to i s klipama na autogramiádě atd v rusku, že?

toto DVD má navíc DTS zvuk,takže pokud máš slušnější dom.kino tak je to luxusní zážitek :palec2: :palec2:

Vloženo

Já to měl tuším jako rip, ale ted nevím.. I když nějaká DVD se u mě taky vyskytlo.. sem to skoukl, smáznul a hotovka. A domácí kinčo máme více než slušný :excl: akorát ho moc nepoužíváme..

Vloženo

Spine: fajn nápad ;) a nenapadlo tě spíš třebas Vídenský koncert.. finančně to bude dle mě stejně, ale věřím, že v "domovině" dal víc hardcore koncert jak u nás.. Ještě Olaf chce jet :)

Vloženo
Spine: fajn nápad ;) a nenapadlo tě spíš třebas Vídenský koncert.. finančně to bude dle mě stejně, ale věřím, že v "domovině" dal víc hardcore koncert jak u nás.. Ještě Olaf chce jet :)

to je zajímej nápad a kdyby jsme jeli 3 tak paráda si myslím :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...